Moja działka ROD-odskocznia od życia codziennego
- Black Rose
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2017, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka ROD-odskocznia od życia codziennego
Ho, ho! Ale zmiany się szykują
Pozdrawiam, Urszula. * Wady i zalety to często jedno i to samo, tylko z różnych punktów widzenia.
Działka Black Rose - mój sposób na walkę z depresją - cz. 2,
Moje nadwyżki - zapraszam.
Działka Black Rose - mój sposób na walkę z depresją - cz. 2,
Moje nadwyżki - zapraszam.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To trzymam kciuki za realizację wszystkich planów
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- Alicja125
- Od: 13 gru 2015, o 00:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No no proszę altanka pierwsza klasa i obok tez już wspaniałe plany . Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
Działeczka ROD- zielony domek cz 2 ,Moje kwiaty,
Ogrodnictwo to nauka, nauka, nauka. Na tym właśnie polega zabawa. Cały czas się uczysz!
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Plany fajne, będzie się działo trzymam kciuki za całą realizację
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Fajnie podziwiać zapał z jakim zabrałeś się za upiększanie i tak uroczej już działki Mnie też już kusi strasznie, żeby ruszyć na podbój ogrodu, ale powstrzymuję się jeszcze na wypadek, gdyby mróz jednak sobie o nas przypomniał Ale takie prace jakie masz w najbliższych planach to jak najbardziej.
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Mam nadzieję, że pogoda będzie Ci sprzyjała i uda Ci się wykonać zaplanowane prace.
Wiosna niby już za drzwiami, ale kiedy przyjdzie na dobre nie wiadomo. Rośliny jednak korzystają z każdego cieplejszego dnia i startują. Świetne te skrzynie! Gdzie je wypatrzyłeś? Jedną mam, ale przydałaby mi się jeszcze jedna.
Wiosna niby już za drzwiami, ale kiedy przyjdzie na dobre nie wiadomo. Rośliny jednak korzystają z każdego cieplejszego dnia i startują. Świetne te skrzynie! Gdzie je wypatrzyłeś? Jedną mam, ale przydałaby mi się jeszcze jedna.
- max1232
- 500p
- Od: 30 sty 2010, o 21:53
Ojj tak, ta pogoda jeszcze może pokrzyżować plany ale mam nadzieję że tak nie będzie bo i tak już urlop o tydzień przeniosłem We środę zaczynamy z pierwszymi pracami i mam nadzieję że na tyle ile zaplanowane jest(podcinka świerków, wycinka zbędnych krzewów, wyrwanie korzeni, zerwanie i wyczyszczenie kostki brukowej) uda się zdziałać cokolwiek. Myślę też gdzie by tu ulokować rabatę z kwiatami na kwiaty cięte. Może zrobię nad oczkiem tam gdzie liliowce? I tak mam zamiar je przesadzić bo już czas podzielić te ogromne kępy.
tu.ja ja wypatrzyłem skrzynie na allegro i olx ale ceny wysyłki były większe niż ceny skrzynek i jeden ze sprzedawców podpowiedział mi żebym poszukał skupu palet i tam popytał. Oczywiście tak zrobiłem i się okazało że mają od ręki po 20zł . Myślę że jak wpiszesz skup palet w swojej miejscowości w google to coś powinno się pojawić, podzwoń tam i podpytaj. Może akurat
tu.ja ja wypatrzyłem skrzynie na allegro i olx ale ceny wysyłki były większe niż ceny skrzynek i jeden ze sprzedawców podpowiedział mi żebym poszukał skupu palet i tam popytał. Oczywiście tak zrobiłem i się okazało że mają od ręki po 20zł . Myślę że jak wpiszesz skup palet w swojej miejscowości w google to coś powinno się pojawić, podzwoń tam i podpytaj. Może akurat
Jakie fajne skrzynie.Co tam będziesz siał?sadził?
Widzę,że masz dużo planów.Ja planuję,planuję a potem zapominam i robię co innego,ale w tym roku zaplanowałam bagienko i koniecznie muszę zrealizować.
Widzę,że masz dużo planów.Ja planuję,planuję a potem zapominam i robię co innego,ale w tym roku zaplanowałam bagienko i koniecznie muszę zrealizować.
- Alicja125
Witaj nie chcę być złym prorokiem ale zapowiadają cały tydzien opadów oby się nie sprawdziło życzę słoneczka. Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
- max1232
- 500p
Danuta To będą podwyższone grządki warzywne, właśnie siedzę nad kartką i próbuję sobie rozplanować co i gdzie posadzić.
Alicja no właśnie też to słyszałem Mam nadzieję że następny tydzień kiedy zaczynam urlop będzie łaskawszy co do pogody... Póki co zacznę od szlifowania i impregnowania skrzynek bo to mogę w domku zrobić w razie co
Alicja no właśnie też to słyszałem Mam nadzieję że następny tydzień kiedy zaczynam urlop będzie łaskawszy co do pogody... Póki co zacznę od szlifowania i impregnowania skrzynek bo to mogę w domku zrobić w razie co
- Alicja125
Witaj życzę powodzenia i trzymam kciuki za realizacje planów. Pogoda często się nie sprawdza więc może nie będzie tak źle. Wczoraj u mnie była burza gradobicie wiatr ponad setkę a dziś minimalne rozjaśnienia. Ja miałam jechać na działkę malować płotek, a leżę w łóżku z gorączką 38. Tobie życzę zdrówka Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
No pięknie.Podwyższone grządki fajna rzecz.Jak zimno można przykryć włókniną i przybić do ziemi plastikowymi gwożdziami.
Czasami oglądam angielski program na Domo+ i tam Monty Don ma dużo takich fajnych podwyższanych grządek.W ogóle to ma fajny,duży
ogród.
Miłego dnia.
Czasami oglądam angielski program na Domo+ i tam Monty Don ma dużo takich fajnych podwyższanych grządek.W ogóle to ma fajny,duży
ogród.
Miłego dnia.
- max1232
- 500p
No i udało się, pierwsze prace związane z wycinką już za mną. Pogoda dopisała więc bardzo przyjemnie dzisiaj się pracowało. Przy okazji dostałem smsa że moja altana już przyjechała do Białegostoku i czeka na odbiór, prawie 2 tygodnie przed czasem !
Pierwsza partia rozsady sałaty wylądowała dzisiaj w szklarni ! Mam nadzieję że już niedługo będę zajadał się swoją własną sałatą
Dwa z czterech krzaczków kocimiętki ruszyły
Od poniedziałku zaczynam dalsze prace !
Pierwsza partia rozsady sałaty wylądowała dzisiaj w szklarni ! Mam nadzieję że już niedługo będę zajadał się swoją własną sałatą
Dwa z czterech krzaczków kocimiętki ruszyły
Od poniedziałku zaczynam dalsze prace !