Oczywiście, że znaczy. Że znalazł w pobliżu kwiaciarnię, a nie jubileraAszka pisze:a soją drogą po 34 latach małżeństwa jak mąż bez okazji daje róże to czy to coś znaczy?
Moje róże cz.I
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Silwan
- 50p
- Od: 3 wrz 2008, o 16:32
Eeeee niektóre kobiety uważają, że pewnie coś przeskrobał i ma wyrzuty sumienia :P. Faceci to naprawdę nieskomplikowane urządzenia i trzeba ich odbierać dosłownie. Podarowana róża to oznaka cieplejszych uczuć. Wracają do tematu czy nie jest różyczka spod szkła ? nawet jak się ukorzeni może byc jej ciężko w ziemi pod gołym niebem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Ingrid
- 200p
- Od: 10 lut 2007, o 17:07
Kolejne gratulacje Oliwko
Oliwka otrzymała wyróżnienie na najpiękniejszy ogród 2008 w konkursie gazety "Ogrody, ogródki, zieleńce"
W przyszłym roku Twój ogród będzie jeszcze piękniejszy i godny najwyższych laurów
Oliwka otrzymała wyróżnienie na najpiękniejszy ogród 2008 w konkursie gazety "Ogrody, ogródki, zieleńce"
W przyszłym roku Twój ogród będzie jeszcze piękniejszy i godny najwyższych laurów
pozdrawiam Ingrid
migawki z ogrodu
migawki z ogrodu
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Oliwko......kolekcjonerko róz i nagród .......BRAVO!......chociaz moim smoczym zdaniem juz dawno zasłużyłas na okładkę!
przyniosłam Ci zmarznietego Elfa :o .......niech sie ogrzeje w Twoim wątku
cmokasy i gratulacje
przyniosłam Ci zmarznietego Elfa :o .......niech sie ogrzeje w Twoim wątku
cmokasy i gratulacje
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Brawo Oliwko :138: . Cieszę się bardzo, że Twój ogród jest doceniany nie tylko na naszym Forum.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia