Moja działka-danutab cz.4
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja działka-danutab cz.4
Tylko kto zrobi jak Danusia samotna.
A to męska praca i siły są potrzebne.
A to męska praca i siły są potrzebne.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- jacekbielsko
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2011, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zrobimy pospolite ruszenie i damy radę jak coś to oferuję moje skromne ADHD
- Marta_S
- 500p
- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Żal tak wspaniałej pergolii a ciasteczka wspaniałe tylko nie wiedziałabym, od którego zacząć
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
Grażynko ona i tak miała być przerabiana , już dawno mówiłam że wisteria ja załamała wiec może wreszcie wezmę się za nią.
Jacku bardzo dziękuję za ofertę pomocy myślę jednak że dam to zrobić firmie tylko zastanawiam się czy zrobić to ponownie w drzewie czy z prętów. Ta wytrzymała 15 lat pod ciężarem wisterii.
Marto miała już swoje lata a ni nie trwa wiecznie. Ciasteczka najlepiej po kolei próbować.
Jacku bardzo dziękuję za ofertę pomocy myślę jednak że dam to zrobić firmie tylko zastanawiam się czy zrobić to ponownie w drzewie czy z prętów. Ta wytrzymała 15 lat pod ciężarem wisterii.
Marto miała już swoje lata a ni nie trwa wiecznie. Ciasteczka najlepiej po kolei próbować.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Danusiu chyba metalowa wytrzyma dłużej no i nie podda się tak łatwo ciężarowi wisterii.
A drewnianą za kilka / naście / lat znów trzeba będzie wymienić.
Więc chyba metalowa bardziej się opłaci.
A drewnianą za kilka / naście / lat znów trzeba będzie wymienić.
Więc chyba metalowa bardziej się opłaci.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Tez mi sie wydaje ,że metalowa wytrzyma dożywotnio . Fajne clematisy różyczka również w pięknym kolorze
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Danusiu , ale musiał być u Was duży wiatr , żeby przewrócił taką pergolę
ciasteczek narobiłaś , że ho ho
ciasteczek narobiłaś , że ho ho
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Danuska szkoda ogromna, popatrz wisteria najbardziej na tym cierpi, u nas wiatry ale u Ciebie to wichura, pozdrawiam
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Witaj Danusia ...pamietam jak pisałas że musi byc nowa pergola...no to będzie...pomocników już widzę masz
Na ciasteczka się jeszcze załapałam???
Na ciasteczka się jeszcze załapałam???
Wiatr pomógl Ci w decyzji dotycącej pergoli- nie ma odwolania.
Róża rozweselila ponury dzień-takie słodkie słon eczko w żółtym kolorze.Czy ona zapowiada wiosnę?
Róża rozweselila ponury dzień-takie słodkie słon eczko w żółtym kolorze.Czy ona zapowiada wiosnę?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Grażynko pewnie metalowa byłaby mocniejsza ale ja bardzo lubię drzewo w ogrodzie, jednak decyzja moja jest jeszcze nie podjęta muszę do wiosny to przemyśleć.Cisto było super.
Jadziu do wiosny mam czas podjąć decyzję.
Bożenko pergola miała już 15 lat cały czas pnie się po niej wisteria to ogromny ciężar i siła pnączy która wbiła się w kratki i powykręcała całą pergolę a wiatr zrobił resztę.
Aniu wisteria jest silna i bardzo wytrzymała nic jej nie będzie jej tak szybko zniszczyć się nie da.
Grażynko masz rację już od dwóch lat planuję przeróbkę ale co roku to odkładam. Teraz już nie mam wyjścia jestem postawiona przed faktem. Pomocnikom z góry serdecznie dziękuję kto wie czy nie skorzystam z ich oferty.
Aniu masz rację teraz już nie mam wyjścia muszę coś z tym zrobić. Mam nadzieję że nie zapowiada ta róża jeszcze wiosny. To wcale nie jest dobrze. Wyobraź sobie że Grażynka dzisiaj przyszła do mnie i skusiła mnie katalogiem i też coś nie coś zamówiłam.
No to kilka kolejnych wspomnień.
Bugenwilla która jesienią zrzuciła wszystkie listki i przyniosłam go do domu zaczęła wypuszczać ł na końcach listki i przykwiatki, proszę zobaczyć, niestety muszę je ściąć bo się osłabi.
Jadziu do wiosny mam czas podjąć decyzję.
Bożenko pergola miała już 15 lat cały czas pnie się po niej wisteria to ogromny ciężar i siła pnączy która wbiła się w kratki i powykręcała całą pergolę a wiatr zrobił resztę.
Aniu wisteria jest silna i bardzo wytrzymała nic jej nie będzie jej tak szybko zniszczyć się nie da.
Grażynko masz rację już od dwóch lat planuję przeróbkę ale co roku to odkładam. Teraz już nie mam wyjścia jestem postawiona przed faktem. Pomocnikom z góry serdecznie dziękuję kto wie czy nie skorzystam z ich oferty.
Aniu masz rację teraz już nie mam wyjścia muszę coś z tym zrobić. Mam nadzieję że nie zapowiada ta róża jeszcze wiosny. To wcale nie jest dobrze. Wyobraź sobie że Grażynka dzisiaj przyszła do mnie i skusiła mnie katalogiem i też coś nie coś zamówiłam.
No to kilka kolejnych wspomnień.
Bugenwilla która jesienią zrzuciła wszystkie listki i przyniosłam go do domu zaczęła wypuszczać ł na końcach listki i przykwiatki, proszę zobaczyć, niestety muszę je ściąć bo się osłabi.
- jacekbielsko
- Od: 15 maja 2011, o 21:53
Dokładnie Danusiu, drzewo wprowadza harmonię, a metal ją zakłóci. Jeśli, będzie solidnie zrobiona, to drewniana również wytrzyma lata
Pozdrawiam
Pozdrawiam