Aguś paczka dotarła cała i jestem Ci bardzo bardzo wdzięczna ! DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ !!!!!!!!! JESTEŚ SUPER !!! Cisus piękny szczepki śliczne ale hoja BOSKA !! Gratisy cudowne Dziękuję ci bardzo bardzo bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki i zarazem przyjacióleczki jestem już jestem.Padł mi komputer,niech go....... Naraził mnie na tyle dni bez Was,myślałam,że oszaleję,a nie miałam możliwości gdzieś indziej skorzystać.Ale dziś odebrałam z serwisu i jestem .
Eluniu ,dziękuję za miłe słowa w imieniu roślinek
Lidziu cieszę się z Twojego szczęścia.Niech Ci roślinki pięknie i zdrowo rosną ,i niech cieszą oczka.
Tereniu już jestem kochana i nadrabiam zaległości.
Przez czas,jaki mnie nie było u mnie nic ciekawego się nie działo,za to u moich kwiatuszków jak najbardziej.Ale zdjęcia pokażę jutro,bo o tym czasie nie ma szans na dodanie,więc wybaczcie kochane i wytrzymajcie do jutra
Krysiu kochana już nie ma problemu,bo roślinki znalazły miejsce.Coś tam poprzesuwałam,poprzestawiałam i jest ok.Ale bardzo dziękuję za troskę .Ale przykro mi,że Twoje padły ,sądzę jednak,że na ich miejscu już są nowe roślinki.
Jak już wcześniej wspominałam u moich roślinek nie ma odpoczynku i ciągle coś się dzieje.
To moje fiołkowe przedszkole.Najfajniejsze jest to,że nie nie wiem ,lub nie pamiętam,jak który fiołeczek kwitnie.Ale będzie niespodzianka,już nie mogę się doczekać.Wszystkie z listków darowanych,lub "zdobycznych"
Szeflera po miesięcznym obijaniu się,wypuściła wreszcie młode listki
Mój ostatni nabytek-hoja coriacea też nie próżnuje
A to malutka gloksynia i ma tak dużo pączków.Jeden już prawie się rozkwitnął .Wyhodowana z jednego listka.Pokaże ją Wam jeszcze jak całkiem pokaże środeczek
A multiflorka dalej ma pączki,nie zrzuciła,więc mam nadzieję,że doczekam się rozkwitu