Dzień bez działki, to dzień stracony cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Dzień bez działki, to dzień stracony cz.2

Post »

Krysiu malinka cudna i zieleń też........... takie wesołe kolorki ;:63 ;:63 Tapeta słodka ;:63 Może powinnaś się wspomóc preparatem np.[Iskial] ;:196
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

ROMCIU....malina mi odpowiada ale zieleń.....nie.....i dumam co mam zrobić, już wiem na pewno, że musi ulec zmianie ten kolor.....na opakowaniu był taki jak sobie wymarzyłam....rzeczywistość namalowała co innego......muszę się przespać z tą zielenią...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

no zieleń zdecydowanie bije po oczach....jaśniejszą chciałaś? Bo jeśli Ci farby zostało, to można dodać białej i jeszcze raz machnąć :wink: chociaż w sumie, skoro sypialnia taka ognista i cały dom planujesz w żywych kolorach, to czemu nie?

A ja jakoś zupełnie nie zrozumiałam, zdawało mi się, że wyprowadzasz się sporo dalej od obecnego mieszkania :oops: no ale to przeprowadzka to mały pikuś...te pół kilometra to szafy na własnych rękach można poprzenosić :) no i masz blisko, jakby Cię jakieś tęsknoty do szuflady wzięły...przejdź się w letni dzień, popatrz jak ludzie szukają kawałka zieleni na skwerkach, usiłują robić grilla na balkonie, potem wróć do swojego ogrodu i odetchnij piersią pełną, że to wszystko Twoje :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Krysiu bardzo się cieszę z postępów w zmianie Twoich nastrojów (ale mi się napisało!) . Oswajasz się z tym domem ....
Sypialnia malina ;:215 miłych i spokojnych snów w niej życzę, a zielony mam taki jako jeden z czterech w sypialni, bo każda ściana jest w innym odcieniu tejże, od jaśniutkiego do albo tego albo jeszcze bardziej zdecydowanego. Oczy spoczywają na jaśniejszych odcieniach.
A pamiętasz jak się upierałaś, że działkę zachowasz? Redukuj nadzajęcia bo masz mieć jeszcze czas na przyjemności ;:196
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Krysiu cudny ten kolor w sypialni.U nas tez szykuje się malowanie w maju ale zdecydowaliśmy że będzie na biało tak jak było do tej pory tylko w kuchni jest beż.
Praca na dwóch działka rzeczywiście może być męcząca.
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Ma rację Pati ;:333
A ja to jeszcze łeb :roll: muszę zadzierać, ślepia wybałuszać ;:154 by zobaczyć balkon na 9-piętrze.... ;:306
Krysiu ładne kolory i tapeta super pasuje ;:215 a zieleń no cóż ja zawsze eksperymentuję z pigmentami, zielenie lubię, a najbardziej jasna pistacja :wink: , w szufladzie nawet umieszałam kolor khaki Czyli jesteście coraz bliżej i fajnie, tylko zdrówka dużo i do przodu :heja
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Krysiu kolor cudny...na taki kolor miała pomalowany pokój jak mieszkałam u rodziców ;:224
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Krysia.....powiem Ci że mi się podoba....nawet bardzo ;:oj ;:138
Ten kolorek jest bardzo ciepły a jeszcze te ....maki?.....dodają uroku ;:170
Śliczna sypialnia będzie ;:63
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

...odpowiem wszystkim razem w sprawie sypialni....tak miało być bo meble sypialniane......szafa....łoże....komoda.....fotelik na g... w kąciku....stoliczki nocne....obrazki na ścianach....krzyżyk nad drzwiami wszystko białe i dlatego musiał być kontrast.......
...ale zieleń zdecydowanie do poprawki...ja obstaję przy oliwkach a to wyszło trochę wścieknięte zielone.....

MARYSIU....wiosna ruszyła a ja nawet myślami nie nadążam gdzie mam być....a co dopiero gdzie łapki włożyć.....

ROMCIA.....a co za preparat Ty mi podsunęłaś...nie znam....

PATI....to sypialnia ma ogniem zionąć, jak hormony parują to trzeba wyobraźnię rozbudzić....inaczej doszło by do tego, że nieużywane narządy zanikają :;230 :;230 ....reszta w kolorach stonowanych....zieleń ulega zmianie....
...a szufladę będę nawiedzać bo córcia mieszka też w szufladzie ......

pozdrawiam
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

leszczyna pisze: jak hormony parują to trzeba wyobraźnię rozbudzić....inaczej doszło by do tego, że nieużywane narządy zanikają :;230 :;230
dobre ;:306 ;:306 ;:306

Krysiu, ale się dzieje, po prostu ślicznie, ta malinka w sypialni i ta zieleń piękne kolorki, ja bym jej nie zmieniła, może dlatego, że nie lubię oliwki, ale to Ty musisz się czuć w tych kolorach ;:108
Awatar użytkownika
Ewelina7
200p
200p
Od: 28 mar 2012, o 23:28

Post »

Krysiu,
Sypialnia przepiękna ;:108 A z białymi meblami i dodatkami będzie wyglądać świetnie. Wtrącę swoje trzy grosze, ja swoją sypialnie zrobiłam w mocnym fiolecie - trzy ściany, i jasnej zieleni - czwarta ściana, na której jest okno tarasowe. I też mam białe meble i dodatki - lampy, karnisze, ramki. Nie przepadam za zielonymi ścianami, ale w zestawieniu z fioletem ta zieleń mi nie przeszkadza. Może u siebie też ją z czymś skontrastujesz? Może nie trzeba będzie zmieniać całości? Pozdrawiam ciepło ;:3
Awatar użytkownika
nataszka
100p
100p
Od: 19 mar 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Właśnie możne jakiś pasek tapety na ta zieleń ?
OGRÓD- kocham go bo każda garstka piachu leży tak jak ja sobie wymyśliłam :)
Moja garstka piachu
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

A mnie się kolorki podobają, lubię intensywne barwy w domu , era białych,beżowych i innych bladych ścian minęła,wystarczy popatrzeć na aranżacje wnętrz-ale wszystko kwestią gustu,a o gustach się nie dyskutuje
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”