Sezon 2014 rozpoczęty
- aneczka1979
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Powojniki - sezon 2014
Loki zdolną żonę masz! Dlatego właśnie nie dopuszczam swojej mamci do pielenia, mimo jej szczerych chęci.
Aniu piękny duet.
Wszystkie prezentowane przez Was powojniki przecudnej są urody.
Aniu piękny duet.
Wszystkie prezentowane przez Was powojniki przecudnej są urody.
-
- Od: 28 kwie 2006, o 09:18
Wyczuwam, że z trudem przechodzisz nad tym faktem do porządku dziennego ;)Locutus pisze:.. Miałbym więcej kwiatów, ale pół rośliny żona up*****liła przy pieleniu...
- Yvona
- Od: 31 sie 2011, o 21:38
Trzeba być szalonym, żeby za własne pieniądze katować się w górach...
Trzeba być głupim by tego nie robić.
Trzeba być głupim by tego nie robić.
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Podobno się potknęła i urwała kolanem... ;-)Agga167 pisze:Niezły rozmach musiała wziąć Kolejnym razem sam piel Kwiaty śliczne!
U mnie co roku w zimie całkowicie zamiera i wiosną odrasta od korzenia.cashmir1975 pisze:Piękna florida s... moją już drugi raz uwiąd trafił. Strasznie kaprysna Ale Twoja cudo
Ja nie mam wyjścia... Sam całego ogrodu nie ogarnę, musiałbym cały weekend poświęcać na dłubanie w ogrodzie, a jednak chciałoby się też coś innego zrobić czasem, nawet jeśli ogrodnictwo to naprawdę moja pasja. I tak w większości miejsc na rabatach pielę sam, a żonie zostawiam tylko okolice pergoli (no powojników z chwastem chyba pomylić nie sposób... chyba... LOL!), okolice róż, które sama chciała (ja tam fanem róż nie jestem specjalnie) i przestrzenie pomiędzy płytkami na ścieżkach...aneczka1979 pisze:Loki zdolną żonę masz! Dlatego właśnie nie dopuszczam swojej mamci do pielenia, mimo jej szczerych chęci.
A żebyś wiedział. Ostatnio prawie się popłakałem, jak mi utopiła maki himalajskie. Od trzech lat się do nich przymierzam, po raz pierwszy mi wykiełkowały, no i żona mi skutecznie je podlała ? tak, że w jeden dzień zgniły wszystkie siewki.Jurek pisze:Wyczuwam, że z trudem przechodzisz nad tym faktem do porządku dziennego ;)
Pozdrawiam!
LOKI
- cashmir1975
- 100p
- Od: 26 kwie 2013, o 10:08
Locutus, wiem że zamiera, ale mój już pięknie rósł i nagle jak już pączki się pokazały zwiądł, w tamtym roku to samo...w dodatku zaraz po zakupie, ściełam no i odbił, a w tym roku powtórka z rozrywki.
pozdrawiam wszystkich ..Tamara
- aneczka1979
- aneczka1979
Janku śliczny! Mój President coś mocno kuleje ale dużo w tym mojej winy, bo przy wiosennej przeprowadzce mocno go poturbowałam.
- janek45
- Od: 5 sie 2012, o 07:01
Aniu przykro mi ale wież co było z moim gdy go papugi skonsumowały pamiętasz gdy pocieszałaś mnie że odbije i tak sie właśnie stało
-
- Od: 26 cze 2013, o 19:13
Aniu, czy na trzecim zdjęciu u Ciebie, to na pewno Solina? Wczoraj przeglądałam clematisy w e-sklepie i Solinę właśnie wypisałam sobie na chciejstwa, ale tamte kwiaty wyglądały inaczej, przede wszystkim były pięciopłatkowe i płatki nie były tak wydłużone, kolor też się różnił, chociaż to może przez inne światło.
- aneczka1979
Kasiu kupowałam go właśnie w sklepie internetowym e-clem... Nie sądzę, by się pomylili.
Jeszcze sprawdziłam zdjęcia w necie. Kolor się zgadza. A i czteropłatkowe kwiaty na zdęciach tez znalazłam. Także wszystko w normie. To na pewno ona.
Janku pamiętam, pamiętam... Mój nie jest jednak taki wyrywny jak Twój. Może dlatego że w gruncie..? Nie wiem...
Jeszcze sprawdziłam zdjęcia w necie. Kolor się zgadza. A i czteropłatkowe kwiaty na zdęciach tez znalazłam. Także wszystko w normie. To na pewno ona.
Janku pamiętam, pamiętam... Mój nie jest jednak taki wyrywny jak Twój. Może dlatego że w gruncie..? Nie wiem...