http://www.youtube.com/watch?v=cDhYGdK0 ... avodMLzMAQ
Wieża jest najbardziej dołującą piosenką jaką znam, im gorszy mam humor tym częściej jej słucham i nie mogę przestać...Ale uwielbiam Myslovitz (ten z Rojkiem, Kowalonkowi mówię nie)
Otóż to! Nie mogę słuchać "starych" piosenek myslo w jego wykonaniu- ech nowych zresztą też....GosiaOsw pisze:Ale uwielbiam Myslovitz (ten z Rojkiem, Kowalonkowi mówię nie)
Ja posłuchałam w internecie jednej w "nowej" wersji, wystarczyło żeby mnie zniechęcić, chociaż do Kowalonka w Snowmanie nic nie mam, nawet mi się ich piosenki podobały, ale Myslovitz z Rojkiem było zbyt charakterystyczne, żeby ktoś mógł go zastąpićgarfield pisze:Otóż to! Nie mogę słuchać "starych" piosenek myslo w jego wykonaniu- ech nowych zresztą też....GosiaOsw pisze:Ale uwielbiam Myslovitz (ten z Rojkiem, Kowalonkowi mówię nie)![]()
Czytasz mi w myślach. Poznałam myslo wieki temu w nieciekawym dla mnie okresie- teksty piosenek i ten charyzmatyczny głos Artura, potrafił oderwać mnie od smutnej rzeczywistości...dlatego myslo bez Rojka wydaje mi się niemal profanacją ( przepraszam jeśli uraziłam kogoś zbyt dosadnym określeniem).GosiaOsw pisze:
Myslovitz z Rojkiem było zbyt charakterystyczne, żeby ktoś mógł go zastąpić