Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 20

Post »

Moje życie już się zmieniło Dzięki niej i caly czas wyznaczam sobie nowe cele :-) Agus i tobie sie uda.będę trzymac kciuki i bedziemy motywowac sie wzajemnie :-*
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga, domyślałam się, zwłaszcza że wspominałaś iż ćwiczysz z płytą :) Efekty masz super!
Kasiu, może i masz rację! Faktycznie, nie mamy sinusoidy pogodowej a od wielu tygodni constans (moim zdaniem to zdecydowanie lepsze niż ciągłe wahania) - to może być powodem ogrodowego marazmu ;-) Wycięliśmy wczoraj małego nutkaja z rabaty z rh... przykro mi :(
Andrzeju, wszystko przed Tobą, a przecież każdy kolejny sezon w Twoim ogrodzie przynosi lepsze efekty: jest bujniej, dojrzalej, piękniej! Tak trzymaj!
Ja także walczę z chwastami, ale przy suchej ziemi ledwie je urywam - rzadko które wychodzą w całości...
Mówisz, że plecy opalone? Widzisz jakie są plusy tej niewdzięcznej pracy ;-)
Aniu, M. wyrwał Ci budleję? Taką wyrośniętą czy niepozornego malucha? Kurczę :twisted: , raczej nie odrośnie - mężczyźni jak już się za coś biorą w ogrodzie, to wykonują to porządnie ;:173
Relaks na basenie w takie upały to jest to!
Miłego!
Aguś, no właśnie: w dzień upał, wieczorem komary... nic to, jakoś trzeba te nasze ogrody ogarniać w przerwach. Ogrodowa niemoc minie... zawsze bliżej jesieni dostaję nowej energii (chcąc chyba maksymalnie wykorzystać czas do zimy). Udanego dnia!
Aga, nasiona dostałam - bardzo nie_dziękuję :) Liczę na instrukcję na pw, co z nimi dalej zrobić.
Super, że Twoja VF ma pączki kwiatowe! Z pewnością zdąży zakwitnąć ;:173
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02

Post »

Aguniu, jak Twoja Vanilka już cudnie różowieje! Podziwiam, cieszę się i czekam na moją, aż wreszcie zacznie. :) Cudne zdjęcie motylkowe. :D Proszę o więcej zdjęć!
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
x-ag-a
---

Post »

Linetko, ano Vanilka różowieje najpiękniej z posiadanych przeze mnie hortensji...
Dzwoniłam wczoraj do Szmita - mają bardzo dużo nowości i chyba się tam z PanemM przejdziemy...

Póki co, wytrwałam pierwszy Skalpel II z E.Ch i jestem z siebie dumna - mega ciężko, ale w jej towarzystwie jakoś człowiekowi głupio się poddać... płynę!
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Dziś już w pracy, po wczorajszym maratonie po szpitlach nienawidzę służby zdrowia
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

:wit
Coraz bujniej się robi to prawda ,ale u mnie zawsze takie mało przemyślane nasadzenia :;230
Ostatni deszcz zwilżył trochę ziemię także dobrze mi się wyrywa chwasty ,bo ostatnio przez to susze to tez się nie dało.Więc zmykam plewić póki się da ,żeby nie zginąć w tych chwastach
x-ag-a
---

Post »

Uff, prysznic i czuję się jak nowo narodzona :)

Marzenko, wszystko ok z tatą? Wierzę, że masz dość - publiczna służba zdrowia może człowieka dosłownie wykończyć :roll:
Andrzej, e tam, nieprzemyślane... z dzisiejszą wiedzą i ja bym inaczej urządziła ogród - to chyba normalne odczucie! Twój ogród ma charakter sielskiego i naturalistycznego... sadzenie pod sznurek nie wchodzi w grę.
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś dasz radę ;:333 Faktycznie mnie też było głupio się poddawać gdy ćwiczyłam na początku...motywuje mnie jej widok za każdym razem. Ja ćwiczę napszemiennie Skalpel I i II :D
x-ag-a
---

Post »

Aga, ja pewnie też będę naprzemiennie ćwiczyć te dwa programy... potem tylko Killer ;-))
Wiem, że dam radę... Tobie super się udało!
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Podziwiam dziewczyny, ja pewnie po pierwszym zmęczeniu odpuściłabym ćwiczenia. A potrzebuję ich i zdaję sobie z tego sprawę. Nie mam nic do zrzucenia, ale ciało coraz mniej jędrne, coraz mniej sił ;:223 Coś trzeba z tym zrobić. Jak długo trwa jeden trening?
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
x-ag-a
---

Post »

Iwona, każdy da radę to zrobić - tak jest przygotowany np. Skalpel I i Skalpel II... ćwiczysz w swoim tempie na początku, potem je z czasem zwiększasz, a potem robisz w tempie E.Ch, która też nie narzuca jakiegoś zabójczego. Jeden program trwa 30min plus rozgrzewka. Fakt, że ćwiczysz tylko z kilkusekundowymi przerwami, zatem zmęczenie jest mega duże, ale wszystko wymaga czasu, który - jak słusznie zauważyła Aage - i tak upłynie ;-) Pytanie, co z nim zrobisz.
Ja osobiście potrzebuję motywatora zewnętrznego, dlatego zawsze uwielbiałam fitness w grupie, a teraz łatwiej mi ćwiczyć z wizją i fonią, niż tylko opierając się na książce.

Dla mnie sama praca na ogrodzie to za mała aktywność... tak naprawdę najwięcej męczę się przy koszeniu, ale to za mało.
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Dziękuję za info. Zapoznam się ze szczegółami treningów i chyba spróbuję ;:224 .
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

majowa pisze:Dziękuję za info. Zapoznam się ze szczegółami treningów i chyba spróbuję ;:224 .
Dasz radę ;:196
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

W ramach ćwiczeń pozbierałam ogórki ;:306 Dalsza część to mycie i pakowanie w słoiki-już mi się nie chce, bo wyrosły ogromne byki.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
x-ag-a
---

Post »

Widzisz, Ewa - masz z głowy to, co dopiero przede mną ;-)
Iwonka, dasz radę! ;:168
Aga, ;:333
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”