Bardzo mi się podoba ta ściana z oknami i bluszczem .Bluszcz mam,okna też by się znalazły,gorzej ze ścianą
Fajne domki dla owadów i ozdoby.Ja się też zastanawiałam,czy to ptak,czy krecik
tulipanowiec robi wrażenie .Z resztą, wszystko piękne
Krzewuszka 'Marjorie' jest urocza i bardzo się cieszę, że niedługo będzie rosła i u mnie.
Pamiętasz jak pokazywałam Ci siewkę w doniczce, to na pewno są moszenki południowe, muszę je wsadzić do gruntu, żeby szybciej rosły. Nawet już wiem, gdzie je posadzę.
Mnie też podoba się ten ptaszek.
Jolu nic prostszego trzeba ścianę wybudować ja też myślałam że to krecik ale osoba od której dostałam to powiedziała że to 'ptasiory' Lidziu Twoja też będzie rozkwitać Jadziu przecież możesz podziwiać spacerując razem ze mną Edyto tulipanowiec to najwyższy punkt w ogrodzie rośnie jak oszalały ale kwiaty naprawdę cieszą Reniu mój ogród to taki wiejski i zbieracza a czy należy mi się takie wyróżnienie będą różne opinie a wizyta była też pod innym kątem ale to wyjdzie w 'praniu' Jurku ciągle tylko obiecujesz odwiedziny a jak wpadłeś to ognia nie zdążyłeś zabrać bo w takim to było tempie Iwonko jest tak pięknie w ogrodzie, że czasami szkoda czasu spędzać przy komputerze
Zapraszam na relaks
Fajny szpalerek i niezła kolekcyjka piwonii ... Szkoda, że tak krótko się nimi cieszymy , chciałoby się dłużej cieszyć oczy nimi bo to piękne i okazałe kwiaty...