Wiejski ogród - kamixsa
Miło mi Agnieszko że spacer się udał a zemnie nie taki ogrodnik jak bym chciała
Camo nie znam nazwy tej róży kiedyś nie zwracałam na to uwagi
Hal myślisz o tych na ostatnim zdjęciu to margaretki jakoś tak robię kilka sadzonek na jesień przechowuję przez zimę i tak mam co roku żółte stokrotki
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Camo nie znam nazwy tej róży kiedyś nie zwracałam na to uwagi
Hal myślisz o tych na ostatnim zdjęciu to margaretki jakoś tak robię kilka sadzonek na jesień przechowuję przez zimę i tak mam co roku żółte stokrotki
Dziękuję wszystkim za odwiedziny
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Witaj Giguś na pierwszym zdjęciu to milin a na drugim nie wiem jak się nazywają te kwiaty ale są piękne dostałam nasionka od siostry ,są w trzech kolorach biały ,różowy i ciemno różowy kwitną do póżnej jesieni .
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Witaj Beatko bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Droga Lisko u mnie nic ciekawego widać jak się zbliża jesień ale u ciebie to dopiero zmiany cudowna wycieczka nawa rabata no i super gadki o dietach ,musiałam to wszystko przeczytać
Droga Lisko u mnie nic ciekawego widać jak się zbliża jesień ale u ciebie to dopiero zmiany cudowna wycieczka nawa rabata no i super gadki o dietach ,musiałam to wszystko przeczytać
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
Madziu dwa ostatnie to niecierpek o pustych kwiatkach i jest wysoki mam jeszcze o pełnych kwiatkach na pierwszym zdjęciu ,ą na tym trzecim od końca to fuksja
dalie przechowuję w trocinach dla mnie to najprostszy sposób
dalie przechowuję w trocinach dla mnie to najprostszy sposób
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
No jak się nic nie dzieje????
Niecierpki (te z 1 zdjęcia) też mam... przepiękn są. Czy prbowałaś je przezimować? Czy co roku kupujesz sadzonkę... a może wysiewasz? Bo one sa naprawdę piękne!!!!
Tych z osatniego zdjęcia nie mam... czy to tez jednoroczna roslina? Bardzo duża Ci wyrosła.... czy tam jest jedna roślina?
Fuksja przepiękna - mam podobną
No i winogronka ... muszę zasadzić jeszcze w tym roku, tylko nie mogę się zdecydować jaka odmiana... żeby były duże i smaczne
Miłej niedzeli życzę Krysiu.
Niecierpki (te z 1 zdjęcia) też mam... przepiękn są. Czy prbowałaś je przezimować? Czy co roku kupujesz sadzonkę... a może wysiewasz? Bo one sa naprawdę piękne!!!!
Tych z osatniego zdjęcia nie mam... czy to tez jednoroczna roslina? Bardzo duża Ci wyrosła.... czy tam jest jedna roślina?
Fuksja przepiękna - mam podobną
No i winogronka ... muszę zasadzić jeszcze w tym roku, tylko nie mogę się zdecydować jaka odmiana... żeby były duże i smaczne
Miłej niedzeli życzę Krysiu.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witaj Izo te pełne niecierpki ukorzeniam kilka sztuk i przechowuję do wiosny a z tych wysokich zebrałam nasiona w donicy jest jeden krzaczek i cały czas kwitnie
Co do winogrona ja mam kilka odmian i wszystkie mają jakieś zalety może wybierz dwa gatunki
Tak Madziu zasyp trocinami kłącza w skrzynce ja daję też do reklamówki tylko nie zawiązuję szczelnie ale teraz pięknie kwitną
Co do winogrona ja mam kilka odmian i wszystkie mają jakieś zalety może wybierz dwa gatunki
Tak Madziu zasyp trocinami kłącza w skrzynce ja daję też do reklamówki tylko nie zawiązuję szczelnie ale teraz pięknie kwitną
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa