Moja mała "dżungla" - part I
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja mała "dżungla"
Ten ułamany listek faktycznie duży . Ledwo mieści się w pojemniczku . Jeśli nie masz nic do stracenia, to próbuj go pociąć (ja miałam jeden, pocięłam... i nic z tego nie wyszło, ale Tobie na pewno się uda ).
-
- 1000p
- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Aguś piękna różowa dama
Tnij listek sadz rozmawiaj tul i czekamy na efekty
Tnij listek sadz rozmawiaj tul i czekamy na efekty
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Stokrotkania -
no właśnie, jeszcze oby z tej produkcji coś wychodziło pożytecznego to byłabym happy ale ostatnio poniosłam wielką klęskę
dziękuję za wiarę we mnie raz mi nie wyszło, ale skoro liść "na zbyciu" to co mi szkodzi instrukcję do cięcia już obczaiłam i wydawałoby się, że wiem co i jak zrobić...
no miałam ciąć wczoraj i co? poszłam zamiast tego na a potem juz tylko zostało... Dziś muszę koniecznie się za niego zabrać, bo wyjeżdżam znów do mamy na weekend i po co tracić czas, niech liście próbują rosnąć... Tylko, że za tydzień wyjeżdżam na urlop i nie wiem co zastanę po powrocie ;:5
Anjja pisze:kochana produkcja u Ciebie rusza;) powodzenia z tymi listkami...
no właśnie, jeszcze oby z tej produkcji coś wychodziło pożytecznego to byłabym happy ale ostatnio poniosłam wielką klęskę
Wiktoria_W pisze: Jeśli nie masz nic do stracenia, to próbuj go pociąć (ja miałam jeden, pocięłam... i nic z tego nie wyszło, ale Tobie na pewno się uda ).
dziękuję za wiarę we mnie raz mi nie wyszło, ale skoro liść "na zbyciu" to co mi szkodzi instrukcję do cięcia już obczaiłam i wydawałoby się, że wiem co i jak zrobić...
Adam12222 pisze:Tnij listek sadz rozmawiaj tul i czekamy na efekty
no miałam ciąć wczoraj i co? poszłam zamiast tego na a potem juz tylko zostało... Dziś muszę koniecznie się za niego zabrać, bo wyjeżdżam znów do mamy na weekend i po co tracić czas, niech liście próbują rosnąć... Tylko, że za tydzień wyjeżdżam na urlop i nie wiem co zastanę po powrocie ;:5
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, najwyżej po powrocie ...... zrobisz kolejne, dobre, udane zakupy i kolekcja się uzupełni na nowo
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Ja zaryzykowałam z białym i pocięłam na dwa jeden ma już maleńki listeczek drugi na razie nic ciekawe od czego to zależy?
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Agnieszko - ja też , za wyjątkiem fiołków i skrętników - nie mam miejsca
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
O...nowy skrętnik... Piękny kolorek...ale troszku inny, niż mój
I jak Pocięłaś listeczka do ukorzeniania?
Ja wsadzałam całe listki, teraz puszczają sadzonki, to ucinam listka - matkę i tnę na kawałki. Wsadziłam do ziemi...będą na sprzedaż lub wymiany
I jak Pocięłaś listeczka do ukorzeniania?
Ja wsadzałam całe listki, teraz puszczają sadzonki, to ucinam listka - matkę i tnę na kawałki. Wsadziłam do ziemi...będą na sprzedaż lub wymiany
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Aga, i klęska czasem potrzebna... wtedy bardziej doceniamy nawet te maleńkie sukcesy...
wierze że się uda też na początku podchodziłam z niedowierzaniem że się uda w wodzie i proszę, poszło szybko i bezproblemowo
wierze że się uda też na początku podchodziłam z niedowierzaniem że się uda w wodzie i proszę, poszło szybko i bezproblemowo
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Witajcie weekendowo
Remont u mamy skończony mama zadowolona i dziś już siedzę na miejscu, do 14 było piękne a teraz zanosi się na piękny deszcz
Trochę pogadam i coś Wam pokażę.
Aga - właśnie choć wolałabym aby kolekcja się nie uszczupliła
Celinko - może jeden wepchnięty w ziemie głębiej niż drugi i maluszki dopiero się przebijają; dla tego co się ujawnił
Krysiu a ja właśnie omijam hoje choć będąc wczoraj w kwiaciarni omal jednej nie przygarnęłam
Aniu - zdecydowanie masz rację grunt to się nie poddawać, ja też głęboko wierzę, że tym razem się uda
Justynko - cieszy mnie niezmiernie, że inny niż Twój bo będę miała różne a oto jak pocięłam moje dwa liście:
Remont u mamy skończony mama zadowolona i dziś już siedzę na miejscu, do 14 było piękne a teraz zanosi się na piękny deszcz
Trochę pogadam i coś Wam pokażę.
nyskadu pisze:najwyżej po powrocie ...... zrobisz kolejne, dobre, udane zakupy i kolekcja się uzupełni na nowo
Aga - właśnie choć wolałabym aby kolekcja się nie uszczupliła
trzynastka pisze:Ja zaryzykowałam z białym i pocięłam na dwa jeden ma już maleńki listeczek drugi na razie nic ciekawe od czego to zależy?
Celinko - może jeden wepchnięty w ziemie głębiej niż drugi i maluszki dopiero się przebijają; dla tego co się ujawnił
kociara pisze:Agnieszko - ja też , za wyjątkiem fiołków i skrętników - nie mam miejsca
Krysiu a ja właśnie omijam hoje choć będąc wczoraj w kwiaciarni omal jednej nie przygarnęłam
Aniu - zdecydowanie masz rację grunt to się nie poddawać, ja też głęboko wierzę, że tym razem się uda
Justynko - cieszy mnie niezmiernie, że inny niż Twój bo będę miała różne a oto jak pocięłam moje dwa liście:
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
No proszę i pudełeczka się już zapełniły...
Aguś mocno trzymam kciuki oby tym razem wszystko poszło po Twojej myśli
Aguś mocno trzymam kciuki oby tym razem wszystko poszło po Twojej myśli
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wow jak to wszystko sie ukorzeni to bedzie puszcza skretnikowa
-
- 1000p
- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Aguś elegancko
A tego co masz tak na pół to wycięłaś całkowicie główny nerw???
A tego co masz tak na pół to wycięłaś całkowicie główny nerw???
Moje roślinki: