Pokochałam storczyki ale..
- manenka71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pokochałam storczyki ale..
trzymam za niego kciuki
fajny zakup nowego felka za takie pieniadze tez bym brała
pięknosci masz
fajny zakup nowego felka za takie pieniadze tez bym brała
pięknosci masz
Tygysek Przepiekny jest !
- marta325
- 1000p
- Od: 15 lip 2012, o 14:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tygryska chetnie widzislabym u siebie . Przepiękny
Anka z tej strony Przejrzałam cały Twój wątek. Piękna i różnorodna kolekcja
A ilości pędów ... zazdroszczę, że ohohohoo pozytywnie oczywiście )
A ilości pędów ... zazdroszczę, że ohohohoo pozytywnie oczywiście )
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
Tygrysek bosski
Wspaniałe zdjęcie na okno
Gratuluje pędzików
Wszystkim dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa. To miód dla moich uszu
Kwiaty nadal kwitną i cieszą oko. Reanimek chyba jest już znacznie silniejszy bo wydłuża swój pęd i może tym razem coś z tego będzie. A drugi reanimek zrobił mi niespodziankę i chociaż jest silny i nie widać, żeby z matką coś było nie tak wypuszcza właśnie basal keika.
I mój reanimek (prezent od mamy). Z długim już pędem ;)
A to mój cooper wypuszcza dwa pędziki
A to dziwny kwiatek mojego ulubionego falka tzw. landrynka. Nie wiem czy czegoś ma za mało czy za dużo?! uważam, że z nim też musi być wszystko ok bo teraz wypuszcza trzeciego pęda.
i na koniec black nadal rozkwita i wydłuża się:
Kwiaty nadal kwitną i cieszą oko. Reanimek chyba jest już znacznie silniejszy bo wydłuża swój pęd i może tym razem coś z tego będzie. A drugi reanimek zrobił mi niespodziankę i chociaż jest silny i nie widać, żeby z matką coś było nie tak wypuszcza właśnie basal keika.
I mój reanimek (prezent od mamy). Z długim już pędem ;)
A to mój cooper wypuszcza dwa pędziki
A to dziwny kwiatek mojego ulubionego falka tzw. landrynka. Nie wiem czy czegoś ma za mało czy za dużo?! uważam, że z nim też musi być wszystko ok bo teraz wypuszcza trzeciego pęda.
i na koniec black nadal rozkwita i wydłuża się:
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
ależ tu pięknie mutancik bardzo ciekawy zazdroszczę tez pędów na Copper star, sama niedawno go sobie sprawiłam, ale póki co tylko listka nowego wypuszcza a powiedz mi, czy one przedłużają stare pędy? Bo mój ma jeden i nie wiem czy może mnie kiedyś czymś zaskoczyć? co do basalka, też sama niedawno jednego odkryłam na moim storczyku i też jest to okaz zdrowia, więc też się w pewnej chwili zdezorientowałam ;)
Moje chciejstwo black bird
-
- 1000p
- Od: 19 mar 2013, o 17:07
Jak tutaj ładnie Czekam na kwiatki na Cooper Star A mutant dziwny ale ciekawy
Dufin chyba ominęłam Na którym masz basalka?Dufin pisze:co do basalka, też sama niedawno jednego odkryłam na moim storczyku i też jest to okaz zdrowia, więc też się w pewnej chwili zdezorientowałam ;)
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Ciekawy kwiat na landrynce Gratuluje basalka i jaki ładny ten black
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
Może ominęłam, pięknie Tobie rosnął. Na jakim oknie je trzymasz??
Dufin pisze:ależ tu pięknie mutancik bardzo ciekawy zazdroszczę tez pędów na Copper star, sama niedawno go sobie sprawiłam, ale póki co tylko listka nowego wypuszcza a powiedz mi, czy one przedłużają stare pędy? Bo mój ma jeden i nie wiem czy może mnie kiedyś czymś zaskoczyć? co do basalka, też sama niedawno jednego odkryłam na moim storczyku i też jest to okaz zdrowia, więc też się w pewnej chwili zdezorientowałam ;)
Copper wydłuża też swoje pędy. jak ja go kupiłam to nie miał już kwiatów i potem na tym samym pędzie pokazał się tylko jeden kwiat. Dopiero teraz mogę coś więcej powiedzieć, bo to od zakupu są moje nowe dwa pędziki
Ja byłam bardzo zdziwiona jak inaczej rosną mu liście i jak dziwnie wyrastają pędy. To było bardzo ciekawe i nowe doświadczenie jeżeli chodzi o phalaenopsisy.