(zdrowe)uzależnienie
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: (zdrowe)uzależnienie
A mi się i tak podoba ten kolorek Delikatny, taka brzoskwinka, nic nachalnego no i super wyszedł na tym czarnym tle
zgadzam się z Dufin - piekny kwiatuszek i piękne zdjęcie
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Śliczny
Moge sie na korepetycje z fotograffi zglosic?
nie będe oryginalna jak powiem że ten strasznie taki kolorek mi się podoba... przypasił by mi idealnie do pokoju
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dufinowa katkaaa wiolamanka Marudzia actus dzięki za odwiedziny i ciepłe słowa
Kasia haha, ja sam bym się chętnie wybrał na jakieś szkolenie, bo wiecznie mi coś nie pasuje w fotkach, a Wy mi tu jeszcze kadzicie i smyracie ego Za to jak chcesz to jakiś leciutki retusz mogę Ci zaoferować (nie wiem co by z tego wyszło, ale...) , leciutki bo nie toleruje dużego ingerowania w fotki
Zobacz jak on się przebarwia, strona2 i góra strony13
i szczerze nie mam pojęcia czemu, nawozu nie zmieniam, ciągle stoi w jednym miejscu... taki kapryśnik z niego
Kasia haha, ja sam bym się chętnie wybrał na jakieś szkolenie, bo wiecznie mi coś nie pasuje w fotkach, a Wy mi tu jeszcze kadzicie i smyracie ego Za to jak chcesz to jakiś leciutki retusz mogę Ci zaoferować (nie wiem co by z tego wyszło, ale...) , leciutki bo nie toleruje dużego ingerowania w fotki
Oj chyba byś musiała często malować te ściany żeby pasowałMarudzia pisze:nie będe oryginalna jak powiem że ten strasznie taki kolorek mi się podoba... przypasił by mi idealnie do pokoju
Zobacz jak on się przebarwia, strona2 i góra strony13
i szczerze nie mam pojęcia czemu, nawozu nie zmieniam, ciągle stoi w jednym miejscu... taki kapryśnik z niego
No wlasnie ja tez nie toleruje ,dlatego moich fotek nigdy nie obrabiam
- furious
- Kontakt:
coś Ci zaraz wyślę na priv, najwyżej na mnie nakrzyczysz
Witaj
zajrzałam do Twoich poprzednich kwitnień na stronie 2 i 13 i muszę przyznać, że to kwitnienie jest dla mnie najładniejsze śliczny kolorek więc jak dla mnie kolorki zmieniają się na korzyść, ale to tylko moje skromne zdanie
zajrzałam do Twoich poprzednich kwitnień na stronie 2 i 13 i muszę przyznać, że to kwitnienie jest dla mnie najładniejsze śliczny kolorek więc jak dla mnie kolorki zmieniają się na korzyść, ale to tylko moje skromne zdanie
No i fotograf zdolny....
- furious
- Kontakt:
- busybees
- 100p
- Od: 21 lip 2010, o 10:22
piękny
Pozdrawiam i zapraszam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36640" onclick="window.open(this.href);return false;
Beata.
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Musze powiedzieć, że to już nie tylko Actusowy ulubieniec super kolorki, szukam co dzień na allegro takiego w bordzie i nic..