Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Witam u mnie dzisiaj totalna zima. Śnieg sypie, jest go coraz więcej. Wiosny absolutnie nie widać.
Agness
masz rację , chyba trzeba się brać za choinkę. Bo ozdoby Wielkanocne jakoś do pogody nie pasują. Oglądam prognozę i nie zapowiada się na zmianę na lepsze. Ciągle pada. Storczyki mają bardzo skromne podlewanie. Pryskam tylko korzenie mgiełką codziennie. Tak jest w instrukcji. Ale w ogóle pędów nie chcą wypuszczać. Jeszcze żaden storczyk mi nie wypuścił nigdy pędu na nowo. Dwa wyrzuciłam, bo myślałam że nic z tego nie będzie. Te trzy zostawiłam. Czekam i czekam.. i nic Gadam do nich ale chyba są głuche na moje prośby. Wczoraj zaczęłam im grozić Może się wystraszą.
Miłego dnia dla wszystkich
Agness
masz rację , chyba trzeba się brać za choinkę. Bo ozdoby Wielkanocne jakoś do pogody nie pasują. Oglądam prognozę i nie zapowiada się na zmianę na lepsze. Ciągle pada. Storczyki mają bardzo skromne podlewanie. Pryskam tylko korzenie mgiełką codziennie. Tak jest w instrukcji. Ale w ogóle pędów nie chcą wypuszczać. Jeszcze żaden storczyk mi nie wypuścił nigdy pędu na nowo. Dwa wyrzuciłam, bo myślałam że nic z tego nie będzie. Te trzy zostawiłam. Czekam i czekam.. i nic Gadam do nich ale chyba są głuche na moje prośby. Wczoraj zaczęłam im grozić Może się wystraszą.
Miłego dnia dla wszystkich
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miłego dnia dla Ciebie Madziu .
-
A dziękuję Miło się będzie sprzątało Cóż innego do roboty w taki dzień . Na działce dzisiaj miałam być. Może za tydzień będzie lepiej ;)
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ale macie fajnie śnieg sypie,a u mnie czarno i zimno....przynajmniej roślinki osłoni
-
Ja tam bym wolała żeby było czarno i zimno niż biało i zimno. Mam dość widoku śniegu, chętnie się z Tobą zamienię.
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Dołączam się ! Ja też mamjuż dość śniegu bleeeMID2006 pisze:Ja tam bym wolała żeby było czarno i zimno niż biało i zimno. Mam dość widoku śniegu, chętnie się z Tobą zamienię.
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magdo zawitała w Twoje ogródkowe progi ,działka urocza/miejsce także/.Jest miejsce do szaleństwa ogrodniczego.
Znalazłam u Ciebie, a właściwie M, coś co za mną chodzi od baaardzo dawna , wspaniała sprawa, ale zawsze finasowo przegrywała z kwiatami
Znalazłam u Ciebie, a właściwie M, coś co za mną chodzi od baaardzo dawna , wspaniała sprawa, ale zawsze finasowo przegrywała z kwiatami
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
A u mnie ani mrozu ani śniegu - na szczęście.
No ale zobaczymy co będzie dalej.
Wielkanocą się nie przejmuję, bo to jeszcze daleko.
Ale ostatnie lata faktycznie mamy szczęście do opacznej aury.
No ale zobaczymy co będzie dalej.
Wielkanocą się nie przejmuję, bo to jeszcze daleko.
Ale ostatnie lata faktycznie mamy szczęście do opacznej aury.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Asiu dokładnie! U mnie dzisiaj zerowa temperatura. To co napadało zaczęło się rozpuszczać pod spodem zostaje lód. Makabra! Na jutro znowu zapowiadają opady śniegu Ręce można załamać.
Aniu , cieszę się że Ci się u mnie podoba. Jestem ciekawa co to takiego u mnie znaleźliście co tak chcesz! Pozostawiłaś mnie w ciekawości Napisz koniecznie
Grażynko masz wielkie szczęście. Ja te niskie temp. jakoś przeżyję ale ten śnieg mnie po prostu dobija Nie mogę, no nie mogę już na niego patrzeć. No do Wielkanocy jeszcze troszkę to zobaczymy jak to będzie. Może uda nam się i będzie fajna pogoda
Aniu , cieszę się że Ci się u mnie podoba. Jestem ciekawa co to takiego u mnie znaleźliście co tak chcesz! Pozostawiłaś mnie w ciekawości Napisz koniecznie
Grażynko masz wielkie szczęście. Ja te niskie temp. jakoś przeżyję ale ten śnieg mnie po prostu dobija Nie mogę, no nie mogę już na niego patrzeć. No do Wielkanocy jeszcze troszkę to zobaczymy jak to będzie. Może uda nam się i będzie fajna pogoda
- anka93
Magdo , to podobo własność Twojego M -takie ustrojstwo do podglądania z daaaleka.
-
Aha hehehe:D no to może kiedyś z kwiatkami wygra:D
- anka93
Też mam cały czas nadzieję, bo bardzo mi tego beakuje- no, ale cóż na razie przegrywa
- misia53
- Od: 3 paź 2011, o 00:32
Madziu bardzo ładny wierszyk napisałaś z okazji naszego święta , zeby się sprawdziło u mnie bielutko,dzionek słoneczny to i ubywa śniegu, w nocy mrozi to kwiatuszką nie zaszkodzi
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;