Ogród Marty cz. V
- Viola K
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 mar 2013, o 19:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Marto piękne , cudowne te ostróżki .. . ja podziwiam "letnie ostróżki" u siebie to są jednoroczne ale śliczne mają kwiatki
Chciałabym nasiona z tych Twoich gdyby się udało zebrać ?
Chciałabym nasiona z tych Twoich gdyby się udało zebrać ?
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuś najzwyczajniej brak mi słów więc milczę i podziwiam.
- monizieb
- 100p
- Od: 14 paź 2013, o 17:50
wow ....
Pozwolisz Marto ze wpadac będę czesciej, masz u siebie tak pieknie
Uwielbiam piwonie, kocham wrecz, moze i ja sie kiedys tylu krzeczkow dorobie? A ostrozki, brak mi slow, tez chce....
Pozdrawiam.
Pozwolisz Marto ze wpadac będę czesciej, masz u siebie tak pieknie
Uwielbiam piwonie, kocham wrecz, moze i ja sie kiedys tylu krzeczkow dorobie? A ostrozki, brak mi slow, tez chce....
Pozdrawiam.
serdecznie zapraszam do mojego ogrodu i stawu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=70932" onclick="window.open(this.href);return false; http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=27&t=76511" onclick="window.open(this.href);return false;
Monika
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=70932" onclick="window.open(this.href);return false; http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=27&t=76511" onclick="window.open(this.href);return false;
Monika
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Semiplena wspaniała Moja wreszcie w trzecim roku od posadzenia zaczęła rosnąć, jak na Semiplenę przystało Daleko jej do rozmiarów Twojej, ale po raz pierwszy wygląda spektakularnie. Jeszcze nie kwitnie na całego, pokazuje pojedyncze kwiaty, ale i tak się cieszę.
Ogród robi wielkie wrażenie, zatrzęsienie kwiatów. Pewnie obchód i robienie zdjęć zajmują Ci cale godziny
Ogród robi wielkie wrażenie, zatrzęsienie kwiatów. Pewnie obchód i robienie zdjęć zajmują Ci cale godziny
- trillum30a
- 200p
- Od: 6 lut 2012, o 15:24
Marto zaglądam prawie codziennie ale nic nie piszę bo słów po prostu brak
Pozdrawiam-Iwona
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jak tam Królowo Piwonii i Róż, oś tej nocy zaspałaś, a może byłaś na balu i nie grasowałaś po FO. Pozdrawiam Cię i buziaki przesyłam, a no i czekam na zdjęcia
Ostróżki różowe i białe są urocze!
Cały Twój ogród wygląda bajecznie kolorowo
Cały Twój ogród wygląda bajecznie kolorowo
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martusiu witaj niedzielnie.
Ależ cudownie róża łuk otoczyła girlandą kwiatów.
Ostróżki pięknie kwitną, takie dorodne wszystkie kwiaty u Ciebie.
Ależ cudownie róża łuk otoczyła girlandą kwiatów.
Ostróżki pięknie kwitną, takie dorodne wszystkie kwiaty u Ciebie.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aniu,cieszę się ,że chociaż czasem jesteś w moim ogrodzie ,ja rozumiem ,że nie mamy za wiele czasu ,wszystko tak szybko zakwita ,że i na forum pędzi,pozdrawiam i zapraszam znowu
Iwonko,jaki tam pokaz,ale miło,że się podoba,i miło,że wracasz,buziaczki dla Ciebie
Marysiu,bardzo lubię ostróżki ,a miałam już takie same chude samosiejki ,więc teraz na wiosnę nasadziłam nowych malutkich ,a tu wyrosły takie grubasy i tak bardzo zakwitły ,teraz będę się starać ,żeby się rozrosły wszerz ,pozdrawiam i całuję mocno
Ewuniu,fajnie ,że już możesz być z nami ,ostróżki to też takie babcine kwiaty i dlatego tak u mnie goszczą,uwielbiam je,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Aniu,dzięki za odwiedziny i pochwały, to takie miłe ,chociaż próżne,ale myślę ,że to nie taka straszna wada ,pozdrawiam
Bogusiu,dziękuję ,tak mi miło,że Ci sie podoba ogród ,aż chce się w nim pracować ,pozdrawiam gorąco
Violu,ja nie mam jednorocznych ostróżek to wszystko bylinowe,tylko mam sporo odmian,nasiona postaram się zebrać ,chociaż nigdy nie zbierałam do tej pory żadnych nasion,było tyle co się same wysiały i mi wystarczyło,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Aniu anym,miło,że jesteś ,cieszę sie z Waszych wpisów i odwiedzin ,dziękuję
Moniczko,witam Cię gorąco w ogrodzie, furtka zawsze otwarta ,więc przychodź ile chcesz ,bardzo zapraszam,ja też kocham piwonie ,ostróżki i róże i dalie i lilie i wszystkie kwiaty ,które były w ogrodzie mojej babci ,tak już mam i jest to taki wiejski styl ogrodu ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Ewo,moja semiplena też ma 3 lub 4 lata ,ale jak Twoja zaczęła rosną to już teraz będzie zasuwać ,masz rację z tymi zdjęciami ,kiedyś zastanawiałam się co ja tak długo robię z tym aparatem w ogrodzie,ale obejść tyle ścieżek i zakątków ,i ile razy coś zgubię i nie mam zdjęcia ,dopiero oglądając na forum opamiętam się ,że u mnie też taka roślina kwitnie,pozdrawiam
Iwonko,trillum bardzo proszę odezwij się ,bo myślałam ,że o mnie zapomniałaś, dziękuję że dzisiaj się wpisałaś,pozdrawiam i zapraszam znowu
Marysiu,nie grasowałam ,bo miałam gości,dzięki za pamięć i uświadomienie ,że ktoś na mnie czeka ,bo to mnie pewnie mobilizuje i jest mi bardzo miło,dziękuję,buziaczki dla Ciebie
Izuniu,dziękuję za pochwały ,staram się ,żeby ten ogród jakoś wyglądał ,a takie pochwały jeszcze bardziej mobilizują,pozdrawiam i mocno ściskam
Ulciu,cieszę się ,że się podoba w ogrodzie ,i że mogę w taki sposób podzielić się nim z Wami,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Iwonko,jaki tam pokaz,ale miło,że się podoba,i miło,że wracasz,buziaczki dla Ciebie
Marysiu,bardzo lubię ostróżki ,a miałam już takie same chude samosiejki ,więc teraz na wiosnę nasadziłam nowych malutkich ,a tu wyrosły takie grubasy i tak bardzo zakwitły ,teraz będę się starać ,żeby się rozrosły wszerz ,pozdrawiam i całuję mocno
Ewuniu,fajnie ,że już możesz być z nami ,ostróżki to też takie babcine kwiaty i dlatego tak u mnie goszczą,uwielbiam je,pozdrawiam i buziaczki posyłam
Aniu,dzięki za odwiedziny i pochwały, to takie miłe ,chociaż próżne,ale myślę ,że to nie taka straszna wada ,pozdrawiam
Bogusiu,dziękuję ,tak mi miło,że Ci sie podoba ogród ,aż chce się w nim pracować ,pozdrawiam gorąco
Violu,ja nie mam jednorocznych ostróżek to wszystko bylinowe,tylko mam sporo odmian,nasiona postaram się zebrać ,chociaż nigdy nie zbierałam do tej pory żadnych nasion,było tyle co się same wysiały i mi wystarczyło,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Aniu anym,miło,że jesteś ,cieszę sie z Waszych wpisów i odwiedzin ,dziękuję
Moniczko,witam Cię gorąco w ogrodzie, furtka zawsze otwarta ,więc przychodź ile chcesz ,bardzo zapraszam,ja też kocham piwonie ,ostróżki i róże i dalie i lilie i wszystkie kwiaty ,które były w ogrodzie mojej babci ,tak już mam i jest to taki wiejski styl ogrodu ,pozdrawiam i zapraszam znowu
Ewo,moja semiplena też ma 3 lub 4 lata ,ale jak Twoja zaczęła rosną to już teraz będzie zasuwać ,masz rację z tymi zdjęciami ,kiedyś zastanawiałam się co ja tak długo robię z tym aparatem w ogrodzie,ale obejść tyle ścieżek i zakątków ,i ile razy coś zgubię i nie mam zdjęcia ,dopiero oglądając na forum opamiętam się ,że u mnie też taka roślina kwitnie,pozdrawiam
Iwonko,trillum bardzo proszę odezwij się ,bo myślałam ,że o mnie zapomniałaś, dziękuję że dzisiaj się wpisałaś,pozdrawiam i zapraszam znowu
Marysiu,nie grasowałam ,bo miałam gości,dzięki za pamięć i uświadomienie ,że ktoś na mnie czeka ,bo to mnie pewnie mobilizuje i jest mi bardzo miło,dziękuję,buziaczki dla Ciebie
Izuniu,dziękuję za pochwały ,staram się ,żeby ten ogród jakoś wyglądał ,a takie pochwały jeszcze bardziej mobilizują,pozdrawiam i mocno ściskam
Ulciu,cieszę się ,że się podoba w ogrodzie ,i że mogę w taki sposób podzielić się nim z Wami,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Tereniu,witaj ,ta róża jeszcze w tamtym roku było o połowę mniejsza ,bo porównałam zdjęcia ,a tak pięknie pachnie ,że nie da się przejść obok niej obojętnie,ostróżki tak bardzo też kocham i też mnie nie zawiodły ,one były sadzone w tym roku w kwietniu ,pozdrawiam i buziaczki posyłam
-- 22 cze 2014, o 20:16 --
Iwonko,tak miło,że się podoba,buziaczki
-- 22 cze 2014, o 20:16 --
Iwonko,tak miło,że się podoba,buziaczki
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Martuś.Róża na pergoli cudowna Jak ma na imię ta różyczka.Ostróżki piękne.Masz bajeczny ogród.