Ogród Marty cz. V

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. V

Post »

Marto piękne , cudowne te ostróżki .. . ja podziwiam "letnie ostróżki" u siebie to są jednoroczne ale śliczne mają kwiatki :)

Chciałabym nasiona z tych Twoich :) gdyby się udało zebrać ? ;:167
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Martuś :wit najzwyczajniej brak mi słów ;:oj więc milczę i podziwiam.
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
monizieb
100p
100p
Od: 14 paź 2013, o 17:50

Post »

wow ;:oj ....
Pozwolisz Marto ze wpadac będę czesciej, masz u siebie tak pieknie ;:167
Uwielbiam piwonie, kocham wrecz, moze i ja sie kiedys tylu krzeczkow dorobie? A ostrozki, brak mi slow, tez chce.... :oops:
Pozdrawiam.
serdecznie zapraszam do mojego ogrodu i stawu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=70932" onclick="window.open(this.href);return false; http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=27&t=76511" onclick="window.open(this.href);return false;
Monika
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Semiplena wspaniała :D Moja wreszcie w trzecim roku od posadzenia zaczęła rosnąć, jak na Semiplenę przystało :D Daleko jej do rozmiarów Twojej, ale po raz pierwszy wygląda spektakularnie. Jeszcze nie kwitnie na całego, pokazuje pojedyncze kwiaty, ale i tak się cieszę.
Ogród robi wielkie wrażenie, zatrzęsienie kwiatów. Pewnie obchód i robienie zdjęć zajmują Ci cale godziny :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
trillum30a
200p
200p
Od: 6 lut 2012, o 15:24

Post »

Marto zaglądam prawie codziennie ale nic nie piszę bo słów po prostu brak :)
Pozdrawiam-Iwona
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jak tam Królowo Piwonii i Róż, oś tej nocy zaspałaś, a może byłaś na balu i nie grasowałaś po FO. Pozdrawiam Cię i buziaki przesyłam, a no i czekam na zdjęcia ;:196
smolka
1000p
1000p
Od: 19 paź 2012, o 15:24

Post »

Ostróżki różowe i białe są urocze!

Cały Twój ogród wygląda bajecznie kolorowo ;:215
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Martuś róże na łuku ;:oj wyglądają bosko ;:138
ostróżki tez bardzo ładne ja mam tylko dwa kolorki

Miłego popołudnia :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Martusiu witaj niedzielnie. ;:196
Ależ cudownie róża łuk otoczyła girlandą kwiatów. ;:138
Ostróżki pięknie kwitną, takie dorodne wszystkie kwiaty u Ciebie. :)
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Aniu,cieszę się ,że chociaż czasem jesteś w moim ogrodzie ,ja rozumiem ,że nie mamy za wiele czasu ,wszystko tak szybko zakwita ,że i na forum pędzi,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:196

Iwonko,jaki tam pokaz,ale miło,że się podoba,i miło,że wracasz,buziaczki dla Ciebie ;:196

Marysiu,bardzo lubię ostróżki ,a miałam już takie same chude samosiejki ,więc teraz na wiosnę nasadziłam nowych malutkich ,a tu wyrosły takie grubasy i tak bardzo zakwitły ,teraz będę się starać ,żeby się rozrosły wszerz ,pozdrawiam i całuję mocno ;:196

Ewuniu,fajnie ,że już możesz być z nami ,ostróżki to też takie babcine kwiaty i dlatego tak u mnie goszczą,uwielbiam je,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:168

Aniu,dzięki za odwiedziny i pochwały, to takie miłe ,chociaż próżne,ale myślę ,że to nie taka straszna wada :uszy :wit ,pozdrawiam

Bogusiu,dziękuję ,tak mi miło,że Ci sie podoba ogród ,aż chce się w nim pracować ,pozdrawiam gorąco ;:168

Violu,ja nie mam jednorocznych ostróżek to wszystko bylinowe,tylko mam sporo odmian,nasiona postaram się zebrać ,chociaż nigdy nie zbierałam do tej pory żadnych nasion,było tyle co się same wysiały i mi wystarczyło,pozdrawiam i miłej nocki życzę ;:19

Aniu anym,miło,że jesteś ,cieszę sie z Waszych wpisów i odwiedzin ,dziękuję ;:196

Moniczko,witam Cię gorąco w ogrodzie, furtka zawsze otwarta ,więc przychodź ile chcesz ,bardzo zapraszam,ja też kocham piwonie ,ostróżki i róże i dalie i lilie i wszystkie kwiaty ,które były w ogrodzie mojej babci ,tak już mam i jest to taki wiejski styl ogrodu ,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:65 ;:168

Ewo,moja semiplena też ma 3 lub 4 lata ,ale jak Twoja zaczęła rosną to już teraz będzie zasuwać ,masz rację z tymi zdjęciami ,kiedyś zastanawiałam się co ja tak długo robię z tym aparatem w ogrodzie,ale obejść tyle ścieżek i zakątków ,i ile razy coś zgubię i nie mam zdjęcia ;:185 ,dopiero oglądając na forum opamiętam się ,że u mnie też taka roślina kwitnie,pozdrawiam :wit

Iwonko,trillum bardzo proszę odezwij się ,bo myślałam ,że o mnie zapomniałaś, dziękuję że dzisiaj się wpisałaś,pozdrawiam i zapraszam znowu ;:65 ;:168

Marysiu,nie grasowałam ,bo miałam gości,dzięki za pamięć i uświadomienie ,że ktoś na mnie czeka ,bo to mnie pewnie mobilizuje i jest mi bardzo miło,dziękuję,buziaczki dla Ciebie ;:196

Izuniu,dziękuję za pochwały ,staram się ,żeby ten ogród jakoś wyglądał ,a takie pochwały jeszcze bardziej mobilizują,pozdrawiam i mocno ściskam ;:168

Ulciu,cieszę się ,że się podoba w ogrodzie ,i że mogę w taki sposób podzielić się nim z Wami,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Różą na pergoli wymiata ;:oj
Pozdrawiam, Iwona.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Tereniu,witaj ,ta róża jeszcze w tamtym roku było o połowę mniejsza ,bo porównałam zdjęcia ,a tak pięknie pachnie ,że nie da się przejść obok niej obojętnie,ostróżki tak bardzo też kocham i też mnie nie zawiodły ,one były sadzone w tym roku w kwietniu ,pozdrawiam i buziaczki posyłam ;:196

-- 22 cze 2014, o 20:16 --

Iwonko,tak miło,że się podoba,buziaczki ;:196
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Witaj Martuś.Róża na pergoli cudowna ;:oj ;:oj Jak ma na imię ta różyczka.Ostróżki piękne.Masz bajeczny ogród. ;:180 ;:180
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”