Witam Was wszystkich i każdego z osobna
Witaj
Piotrze u mnie już ze zdrówkiem dobrze dziękuje no i na działkę już chodzę
Zuzia witaj serdecznie ja mieczyki i dalie bardzo lubię choć jest z nimi trochu roboty. Nie zniechęca mnie to może dla tego, że przypominają mi kwiaty z mojego dzieciństwa, które moja mama zawsze sadziła, wykopywała, suszyła, przebierała a ja jej pomagałam został mi taki sentyment do tych roślin. Prócz tego to mi się bardzo podobają, a dalie utrzymują swoje kwitnięcie bardzo długo. Ja liliowców nasadziłam na jesieni sporo zobaczę ile z tego się przyjmie, a jak będą targi ogrodnicze to na pewno jeszcze coś dokupię choć jeden

.
Witaj
Agnieszko Ja jeszcze w ziemi nic nie robiłam choć ręka swędzi do roboty, u mnie błoto, że aż strach, a sezon u mnie chyba się zaczął jak patrzę na wychodzące kwiatki z ziemi. Jak wrócisz czekam na ciebie i na wrażenia z ferii będzie mi bardzo miło. Życzę udanych ferii i dużoo śniegu wypoczywaj jak najlepiej.
Aniu witam serdecznie ty zaczynasz a ja już zakupy prawie zrobione. Zamówiłam roślinki miedzy innymi clematisy które przyjdą na wiosnę nasionka, ziemie już mam, a dziś z działki przywiozłam jeszcze szklarenki i szykuje się powoli do siania.
Witaj
Mariuszu 
Trochu tego kupiłam resztę czekam na targi ogrodnicze, a czy będzie co podziwiać to się okaże bo smuci mnie to, że roślinki już wychodzą i boje się, żeby nie zmarzły.
Dziś dzień ciepły i nawet słoneczko wyszło za chmurki więc udałam się na działkę, aby sprawdzić wszystko dokarmić zwierzaczki i ptaszki. Jak zwykle najpierw, bo nie byłabym sobą musiałam obejść wszystkie roślinki mino błota, w które wpadałam coraz głębiej. Mimo trudności i borykania się z błotem udało mi się pstryknąć kilka zdjęć. W Bielsku-Białej mamy wiosnę haha
Krokusy

Piwonie

Tulipany

Stokrotka

Wiosna już jest a kiedy lato hahaha