Na leśnym balkonie

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p
Od: 10 lut 2009, o 12:40

Post »

adamanno zajrzyj teraz, bo są;)

dorotoxette pięnie rośnie! :)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
Andziax007
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2008, o 08:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu możesz sobie ustawić powiadomienia z all i codziennie na e-mail dostajesz wykaz nowości jakie się pokazały na all :wink:

Dorotko piękne hoja :lol:
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Piękna! Nie tak łatwo upolować, zwłaszcza, jak się nie ma czsu stale przeglądać :wink:
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
chabermona
500p
500p
Od: 30 sty 2009, o 11:58

Post »

anoli pisze:Piękna! Nie tak łatwo upolować, zwłaszcza, jak się nie ma czsu stale przeglądać :wink:
No właśnie.
Monika poszukująca Aspidistr, sansewierek, stefanotisa i anturiów
Doniczkowi domownicy Moniki
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Bardzo przepraszam wszystkie osoby, które nie otrzymały ode mnie roślinek. Od poniedziałku nie mam wstepu na forum, dopiero dziś udało mi się połączyć napisać odpowiedź, lecz pw nie działają, a tam były Wasze adresy. Nie wiem, jak długo potrwa ta sytuacja, dlatego podaję swój nr gg 7656647. Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować, niech pisze właśnie na ten nr. Niestety wysyłka znów przesunie się do poniedziałku :oops: Jeszcze raz bardzo przepraszam.
Na leśnym balkonie
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p
Od: 23 sie 2008, o 07:35

Post »

Fajnie że znów jesteś z namiObrazek
Awatar użytkownika
Antooosia
1000p
1000p
Od: 8 sty 2008, o 08:49

Post »

Leśny Duch pisze:Bardzo przepraszam wszystkie osoby, które nie otrzymały ode mnie roślinek. Od poniedziałku nie mam wstepu na forum, dopiero dziś udało mi się połączyć napisać odpowiedź, lecz pw nie działają, a tam były Wasze adresy. Nie wiem, jak długo potrwa ta sytuacja, dlatego podaję swój nr gg 7656647. Jeśli ktoś chciałby się ze mną skontaktować, niech pisze właśnie na ten nr. Niestety wysyłka znów przesunie się do poniedziałku :oops: Jeszcze raz bardzo przepraszam.
Asieńko mam nadzieję,że to już koniec problemów...i wszystko z działaniem forum będzie ok :wink: .
Własnie do Ciebie piszę :D
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
kwiato_maniaczka
1000p
1000p
Od: 6 lip 2008, o 17:55

Post »

Asiu mi tez bardzooo długo forum nie działało ale juz naszczscie wszystko jest ok.
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Kochani!

Niestety nadal nie mogę odbierać pw i czasem nawet zalogować się :( obecne korzystam z innego komputera i tutaj wszystko jest w porządku. Spisałam adresy, wiec już nic mnie nie powstrzyma przed wysyłką;) Chyba, że Dziad Maroz :wink:

Chciałam zdać krótkie sprawozdanie, póki jeszcze mnie nie rozłączyło ;)

hibki od Aguni i kawiato_maniaczki trzymają się dzielnie - nic na razie nie widać, ale też nie więdną;) ciapaty hibek pozostał z samą łodyżką, ale cały czas mam nadzieję, ze wypuści korzonki a później zainwestuje w liście.
Reszta roślinek pięknie się trzyma i tylko czekać korzonków! :lol: , a papirusik od Graszki jak wiecie ma już korzonki i został posadzony do doniczki.

Mirku! niestety w tym roku nie będzie szczepek pokrzywek! Mój M wystawił jak co dzień na balkon, ale musiał wiać lodowaty wiatr i przemarzły :( nie wiem, czy rośliny przeżyją, prawie wszystkie liście powiędły :(

Chciałam podzielić się swoim doświadczeniam a propo chyba torfowych doniczek (takich sprzedawanych w ogrodniczym, b. miękkich, przez które mają podobno przerastać później korzenie). w ogóle nie utrzymują wilgoci! Musiałam roślinki podlewać co najmniej raz dziennie! Przez to straciam szczepki pilei i o mały włos paprotki od katarzynki. Tę ostatnią, bo miała korzonki, udało się uratować - sadziłam do hydroponiki i zobaczymy, jak jej się spodoba... W każdym razie wszystkie sadzonki, które pozostawały w tych doniczkach, przesadziłam do plastikowych, ucietych na odpowiednią wysokość, kubeczków - te trzymają wilgoć znakomicie.

Dostałam dziś... hoję liskę! Ma cudne liście! Bardzo dziękuję aledra7, dzięki której mam tę moją wymarzoną roślinę :lol: Po powrocie zasadzę i będę się cieszyć jej widokiem :lol:
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Widze że nie tylko ty masz problem z doniczkami, ja swój tytoń podlewam 2 razy dziennie i jest to bardzo upierdliwe :evil: . Już prawie wszystko co w nich miałam poprzedadzałam, ostały się tylko 2. Może one są i dobre ale już na większą sadzonkę i odrazu włożone do ziemii :?
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No kochana, pokaż nam ta liskę :wink: My też chcemy się pocieszyć :lol:
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Zdjęcie wstawię po powrocie do domu, o ile forum będzie chodziło;)
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
LeNka
1000p
1000p

Post »

Już nie ma kłopotów z forum :lol: , a my będziemy czekali.
Awatar użytkownika
Leśny Duch
1000p
1000p

Post »

Tak, już nie mam - poczta chodzi! 8)

A oto nowa mieszkanka:D ;:1 ;:1 Świeżo posadzona, nawet nie zdążyłam oczyścić doniczki :wink: mam nadzieję, że sie zaaklimatyzuje i będzie dobrze rosła 8)
Obrazek
Na leśnym balkonie
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

O kurcze, ale ślicznotka ;:8
Pozdrawiam Katarzyna