Kolorowy ogród Geni- cz.8
Ja wczoraj zrobiłem też kilka zdjęć, ale nie zdążyłem dać na forum
może dziś się uda
u mnie glicynia ruszyła, no poprtostu szalona, i tak jak u nie pisałem, teraz jej się nagle przypomniało a wiosna nic
leń
ale już się na nią szykuję ze szpadlem, no może raczej na jej korzenie 
W ogóle to trochę żałuję, bo w zesżłym roku zlikwidowałem irysy w ogrodzie, sporo miejca zajmowały, a poza tym każdego roku deszcz nie dawał im spokojnie kwitnąć więc zrezygnowałem, w ich miejsce jest więcej dalii

W ogóle to trochę żałuję, bo w zesżłym roku zlikwidowałem irysy w ogrodzie, sporo miejca zajmowały, a poza tym każdego roku deszcz nie dawał im spokojnie kwitnąć więc zrezygnowałem, w ich miejsce jest więcej dalii

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A jakie te irysy miałeś ?
Ja ze swoich nie zrezygnuję wolę 100 razy niż dalie choć one kwitną do samej jesieni .Kiedyś ich też miałam dużą kolekcję ale już kilka lat temu wydałam
Ja co roku nie mogę doczekać się ich kwitnienia . Jestem pełna obaw bo po raz pierwszy w tym roku gniją mi ich kłącza i nie wiem ile się uratuje .
Jeżeli mi powypadają to będę niepocieszona .
Genia
Ja ze swoich nie zrezygnuję wolę 100 razy niż dalie choć one kwitną do samej jesieni .Kiedyś ich też miałam dużą kolekcję ale już kilka lat temu wydałam
Ja co roku nie mogę doczekać się ich kwitnienia . Jestem pełna obaw bo po raz pierwszy w tym roku gniją mi ich kłącza i nie wiem ile się uratuje .
Jeżeli mi powypadają to będę niepocieszona .
Genia
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Geniu taras pieknie sie prezentuje, u mnie taras to chyba najczęściej odwiedzane miejsce od wiosny do późnej jesieni
Niestety płytek jeszcze sie na nim nie dorobiłam, przez co traci na wyglądzie, mimo, że mnóstwo na nim kwiatów .Mam obiecane że zostaną położone jesienią ale nie wiem czy się uda
Sasaneczka prześliczna
pełnik również 

Sasaneczka prześliczna

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Agnieszko ja też pierwszą czynnością jak wstaje to włączenie komputera i wyjście na taras,kawę też tam pije czasem jem śniadanko .
Teraz jest wygodniej bo w końcu mam meble .
Jacku dziękuję we wtorek18 sierpnia przychodzi jeszcze komisja z powiatu ,tu to chyba mi tak łatwo nie pójdzie , ale co mam do stracenia .
Jacku jak byłeś to żurawki już tam rosły tylko dokupiłam jeszcze no i kotę
Wykopałam liliowce i roślinki jednoroczne zrobiłam to w chwilę .
Sylwestre ja bym Ci nie radziła do cioci się uśmiechnąć a do mnie no chyba że nie przetrwają do następnego roku ja co roku dzielę i wydaję więc dopiszę cię do listy i posadzisz sobie odmiany nowsze .
Do oczka te mniejsze odmiany mam też ok 10 więc wiosną Ci podeślę .
Genia
Teraz jest wygodniej bo w końcu mam meble .
Jacku dziękuję we wtorek18 sierpnia przychodzi jeszcze komisja z powiatu ,tu to chyba mi tak łatwo nie pójdzie , ale co mam do stracenia .
Jacku jak byłeś to żurawki już tam rosły tylko dokupiłam jeszcze no i kotę
Wykopałam liliowce i roślinki jednoroczne zrobiłam to w chwilę .
Sylwestre ja bym Ci nie radziła do cioci się uśmiechnąć a do mnie no chyba że nie przetrwają do następnego roku ja co roku dzielę i wydaję więc dopiszę cię do listy i posadzisz sobie odmiany nowsze .
Do oczka te mniejsze odmiany mam też ok 10 więc wiosną Ci podeślę .
Genia