Działka szafir 44
- Mrowka83
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 sty 2010, o 22:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działka szafir 44
Witam Wielkopolankę!
Piękna działka, tworzysz z niej prawdziwy raj.Kamienie,woda, mini iglaczki- to coś co lubię.Powoli robi się z działki ogród w stylu japońskim Widziałam fotki z Centrum Ogrodniczego w Gnieźnie-też tam bywam i ciężko mi stamtąd szybko wyjść Będę tu częściej zaglądać, bo jest na co popatrzeć.Życzę dalszych sukcesów!
Piękna działka, tworzysz z niej prawdziwy raj.Kamienie,woda, mini iglaczki- to coś co lubię.Powoli robi się z działki ogród w stylu japońskim Widziałam fotki z Centrum Ogrodniczego w Gnieźnie-też tam bywam i ciężko mi stamtąd szybko wyjść Będę tu częściej zaglądać, bo jest na co popatrzeć.Życzę dalszych sukcesów!
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Słoneczko wirtualne i różowe wywołanie wiosny zostawiam
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
Mróweczko witam Cię serdecznie w moim ogródeczku miło mi tym bardziej że z tego co piszesz mieszkasz nie daleko Gniezna skoro bywasz w tym Centrum Ogrodniczym :-P Dziękuję za uznanie Zaglądaj do mnie kiedy tylko będziesz miała ochotę A jak będziesz wiedziała kiedy będziesz w Gnieźnie to daj znać na Pw. to się umówimy na kawkę w Gnieźnie
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Trzynastko dziękuję Ci kochana za wirtualne słoneczko jest przepiękne przydało by się już choć trochę ciepełka Dziś słyszałam że teraz ma troszeczkę zelżyć a w lutym znowu nam do mrozić więc jest nie ciekawie
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Lilu dziękuję za piękną lilię od razu zrobiło mi się cieplutko i wesoło
Gosieńko Ty nigdy o mnie nie zapominasz wielkie dzięki Bardzo cieszę się na to spotkanie w Poznaniu i że się poznamy w realu
Gosieńko Ty nigdy o mnie nie zapominasz wielkie dzięki Bardzo cieszę się na to spotkanie w Poznaniu i że się poznamy w realu
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- PUMKA
- 500p
- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Kontakt:
Witaj Gosiu
Fajna fotka motocyklowa - my z mężem też jeździmy Dzieci na razie za małe, zreszta tylko synek jest zainteresowany, córka raczej sie boi ;-)
Pozdrowionka i do usłyszenia
Fajna fotka motocyklowa - my z mężem też jeździmy Dzieci na razie za małe, zreszta tylko synek jest zainteresowany, córka raczej sie boi ;-)
Pozdrowionka i do usłyszenia
Pumko fajnie że znów jesteś na forum Myślę że już nie zginiesz na tak długo.Trzymaj się cieplutko
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Dziękuję za wizytę u mnie !!! u Ciebie bardzo fajnie i kolorowo na tom porę roku ! oby do wiosny hi hi ! Pozdrawiam cieplutko !!!!
Działka Jolanty !!! Pozdrawiam !!!!!
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Dla Ciebie dziś mi się rozbił więc mam troszkę wiosny w ten zimowy czas