chan-dzia w buszu
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: chan-dzia w buszu
To jak już zmieniliśmy temat na gastronomiczny, to może i ja cosik opowiem. Było to jakieś 20 lat temu kiedy chipsy wchodziły na nasz rynek, przyniosłam z pracy wypełnienie styropianowe w kształcie właśnie takich chrupek, płaskie i żółtawe. Przyszedł do mnie mój obecny M no mówię aby się poczęstował. On wziął, przemielił i mówi h...we te chipsy. Myślałam, że się popłaczę ze śmiechu.
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny,to już jest kolejny pomysłna założenie nowego wątku.Ale się uśmiałam,o pierwszej w nocy zerknełam tu i nie mogłam powstrzymać się od głośnego śmiech.Obudziłam M ale miał minę(trochę mi się oberwało ),ale co tam.
Nawet dobre były
Zmienie temat na zielone
To są fotki z all
kupiłam sobie nasionka tej roślinki na all,Raphionacme velutina,ciekawa jestem czy mi wyrośnie coś.
Jak ugotował,to wybrzydzał ale na drugi dzień ,gdy dowiedział się z czego je zrobił ,to stwierdził:marzanka pisze:A twoje flaczki kapusciane też musiały być pycha
Nawet dobre były
Zmienie temat na zielone
To są fotki z all
kupiłam sobie nasionka tej roślinki na all,Raphionacme velutina,ciekawa jestem czy mi wyrośnie coś.
- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj widzę ,że Ty Aniu też spać nie możesz
A co to za oryginał zeby tylko coś urosło,ja z nasionkami mam złe doświadczenia wolę sadzonki
A co to za oryginał zeby tylko coś urosło,ja z nasionkami mam złe doświadczenia wolę sadzonki
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
O ciekawe "to to'' ciekawe jak z kiełkowaniem bo ja jak Asia mam raczej kiepskie wspomnienia z siewów
- chan-dzia
Aniu,ja kocham spać, mogę na siedzonco ,na stojąco.Ale nie mam czasu.
Celinko,też mam obawy,kupiłam 3 szt.,dostałam jedno gratis.na razie ułożyłam te nasionka na mokrym ręczniku papierowym , zobaczę jeżeli coś będzie się działo ,to dam je do ziemi.Nie chciałam od razu do ziemi,bo chyba bym jajo zniosła (muszę widzieć co się dzieje)
Celinko,też mam obawy,kupiłam 3 szt.,dostałam jedno gratis.na razie ułożyłam te nasionka na mokrym ręczniku papierowym , zobaczę jeżeli coś będzie się działo ,to dam je do ziemi.Nie chciałam od razu do ziemi,bo chyba bym jajo zniosła (muszę widzieć co się dzieje)
Rahio..cośtam to takie cudo jest Musiałam pogooglować troszeczkę bo tego to jeszcze nie widziałam .
Ja swojego czasu rozglądałam się za `bowieą wijącą ` się, ale strasznie rzadko spotykana jest;:223 Z ciekawością i ja poczekam na efekty
Ja swojego czasu rozglądałam się za `bowieą wijącą ` się, ale strasznie rzadko spotykana jest;:223 Z ciekawością i ja poczekam na efekty
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Aniu wcale nie za szybko Na początku zawsze dużo roślin przybywa. Potem już mniej
Hibciu super! A mogę zapytać ile za niego płaciłaś?
Paczusie pokaźne dostałaś. Niech roślinki szybko i zdrowo rosną
Hibciu super! A mogę zapytać ile za niego płaciłaś?
Paczusie pokaźne dostałaś. Niech roślinki szybko i zdrowo rosną
- iwosia88
- 1000p
- Od: 1 maja 2010, o 15:17
Aniu, mój kolega, kiedy byłam w podstawówce był jeszcze bardziej niecierpliwy - codziennie wyciągał z ziemi sadzonkę, żeby sprawdzić, czy ma korzenie
Życzę Ci udanych wschodów
Życzę Ci udanych wschodów
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona
- chan-dzia
Moniko zapłaciłam 19,98 pln.Zaszalałam i wziełam za gotówkę
Kwiaty doniczkowe hoduję od niepamiętam od kiedy,zawsze miałam ponad 100 doniczek.Tylko,że szalałam co roku na wiosnę i o tej porze było juz po,zachowywałam sie normalnie.Opiekowałam sie tym co miałam ,czasem tylko jakaś doniczusia mi wpadła w łapki.A teraz przez to Forum,koniec maja ,a mnie dalej trzyma.Śnią mi sie kwiaty co noc (na szczęscie już nie chodzą za mna i nie mówią do mnie,bo kiedyś i takie sny miałam ,teraz tylko mi sie śnią )
Kwiaty doniczkowe hoduję od niepamiętam od kiedy,zawsze miałam ponad 100 doniczek.Tylko,że szalałam co roku na wiosnę i o tej porze było juz po,zachowywałam sie normalnie.Opiekowałam sie tym co miałam ,czasem tylko jakaś doniczusia mi wpadła w łapki.A teraz przez to Forum,koniec maja ,a mnie dalej trzyma.Śnią mi sie kwiaty co noc (na szczęscie już nie chodzą za mna i nie mówią do mnie,bo kiedyś i takie sny miałam ,teraz tylko mi sie śnią )
Ja miałam nadzieję, że z nadejściem wiosny bardziej w ogrodowe wejdę, ale nie dało rady doniczki, doniczki , diniczki A jak pomyśleć , że w doniczkach to cały rok coś się dzieje- to chyba tak łatwo nam nie miniechan-dzia pisze:A teraz przez to Forum,koniec maja ,a mnie dalej trzyma.
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
O to sporo zapłaciłaś.
Aniu bo tu na forum jest tyle wspaniałości, że chce się mieć wszystkie
Aniu bo tu na forum jest tyle wspaniałości, że chce się mieć wszystkie
- chan-dzia
Iwonko, ja też kiedyś sprawdzałam tak Bugenwille,gdzieś wyczytałam,że trzeba sadzonke lekko pociągnąć do góry,jeżeli stawia opór ,to znaczy,że ma korzonki.Jak pociągnęłam ,to usłyszałam cichutkie pyk ,znaczy sie miała korzonki
Martynko,ja ogródek mam z głowy,zabrali mi ,tylko serce się kraja,bo nic nie zrobili jeszcze przez 3 lata,stoi wszystko zarosnięte.Byłam przed chwilą tam z psem,musiałam sprawdzić ,czy clematis kwitnie(dopiero ma pąki),zrobiłam zdjecie kwitnacego wiciokrzewu ale pachnie ,kilka gałązek przyniosłam.
Martynko,ja ogródek mam z głowy,zabrali mi ,tylko serce się kraja,bo nic nie zrobili jeszcze przez 3 lata,stoi wszystko zarosnięte.Byłam przed chwilą tam z psem,musiałam sprawdzić ,czy clematis kwitnie(dopiero ma pąki),zrobiłam zdjecie kwitnacego wiciokrzewu ale pachnie ,kilka gałązek przyniosłam.
- chan-dzia
Mój listonosz lubi długo spać ale niedługo powinien z przesyłką,mam nadzieję