Sezon 2012
- aga13
- 500p
- Od: 11 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Sezon 2012
Pozdrowionka ))
[quote="aga13"]u mnie niestety bardzo skromnie w tym roku i powoli dopiero powojniki ruszają
Bardzo ładny ten powojnik. Jaka to odmiana?
Bardzo ładny ten powojnik. Jaka to odmiana?
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- dodad
- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piilu zadziwia mnie wigorem. Przemarzł do ziemi, wydawało sie, że nic z niego nie będzie a tu pieknie ruszył i tez juz ma paki. Pewnie pełnych kwiatów nie zobaczę, ale bardzo się cieszę, że zyje.
Veronica's CHoice po zeszłorocznych przenosinach z południowej wystawy na zachodnią ma strasznie dużo liści a kwiatów mizerka
Zastanawiam się czy jej trochę nie ciachnąć górą może zdecyduje się wtedy na kwiaty.
Veronica's CHoice po zeszłorocznych przenosinach z południowej wystawy na zachodnią ma strasznie dużo liści a kwiatów mizerka
Zastanawiam się czy jej trochę nie ciachnąć górą może zdecyduje się wtedy na kwiaty.
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I no pozazdrościć takich cudów!!!
Ja kupiłam w Lidlu 2 powojniki no rosną,rosną ale czy zakwitną ... no zobaczymy.
Na razie ni widu ni słychu o kwiatach
Jak myślicie zakwitnie w tym roku?
Ja kupiłam w Lidlu 2 powojniki no rosną,rosną ale czy zakwitną ... no zobaczymy.
Na razie ni widu ni słychu o kwiatach
Jak myślicie zakwitnie w tym roku?
- lesioc
- Od: 3 cze 2008, o 10:20
Ja też mam 2 z Lidla tegoroczne... Hagley Hybrid już kwitnie od tygodnia, Burma Star własnie otwiera pierwszy pąk. Nie martw się... zakwitną ;)
Zapraszam: spis treści ogród
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
"Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić,
aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali." Don McCullin
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Jurek - Twoje zdjęcia powalają na kolana!
To co 2 dni temu wydawało mi się być pierwszym kwiatem Westerplatte dziś okazało się być Ville de Lyon
Na swoje usprawiedliwienia mam tylko to, że do niedawna Westerplatte był moim jedynym powojnikiem w tym miejscu. Poza tym Ville de Lyon dość mocno ucierpiał przy wymianie pergoli i niespecjalnie liczyłam na jego tegoroczne kwitnienie.
To co 2 dni temu wydawało mi się być pierwszym kwiatem Westerplatte dziś okazało się być Ville de Lyon
Na swoje usprawiedliwienia mam tylko to, że do niedawna Westerplatte był moim jedynym powojnikiem w tym miejscu. Poza tym Ville de Lyon dość mocno ucierpiał przy wymianie pergoli i niespecjalnie liczyłam na jego tegoroczne kwitnienie.
- magdalen
- 200p
- Od: 26 cze 2010, o 11:22
Nieśmiało i z dużym opóźnieniem zaczyna rozkwitać u mnie powojnik Solidarność:
Powojnik który miał być Nelly Moser a jest chyba Polish Spirit
A Multi Blue powoli zaczyna się "sypać"
Powojnik który miał być Nelly Moser a jest chyba Polish Spirit
A Multi Blue powoli zaczyna się "sypać"
Pozdrawiam Magda
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
reniusia, ja kupiłam w tym roku powojnik w biedronce i wczoraj zauważyłam na nim pierwsze pączki ( bo to chyba pączki są ) Tak więc bądź dobrej myśli.
Zobaczcie mój kwiat Ville de Lion. Szybciej rozwinął się z przebarwionego pąka niż myślałam.Jest śliczny, ciemno bordowy. Sądziłam,że będzie bardziej różowy.
http://imageshack.us/photo/my-images/72/img0018tr.jpg/ O!!! nie udało mi się przesłać zdjęcia. Bardzo to skomplikowane cholercia.
Nie tak bardzo.
Kopiuj Link na Forum.
babuchna
http://imageshack.us/photo/my-images/72/img0018tr.jpg/ O!!! nie udało mi się przesłać zdjęcia. Bardzo to skomplikowane cholercia.
Nie tak bardzo.
Kopiuj Link na Forum.
babuchna
- igielka78
- Od: 13 mar 2008, o 10:24
Magdalen, bardzo spodobał mi się twój powojnik Solidarność. Czy on w realu też ma taki kolor czy z racji czerwoności aparat przekłamuje?