Ogród Marty
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty
Martusiu zazdroszczę końca remontu .My zaczynamy przygotowania Pogoda troszkę opóźnia prace ale i dobrze
Martusiu po takim kolosalnym remoncie należy Ci się relaks tu na Forum.W szafach zdążysz jeszcze poukładać i wszystko poprać.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Popieram odpoczynek się należyjulianna pisze:Martusiu po takim kolosalnym remoncie należy Ci się relaks tu na Forum.W szafach zdążysz jeszcze poukładać i wszystko poprać.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Właśnie odpoczywam rozmawiając na forum jest bardzo sympatycznie i miło i nie będę układać
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
A jednak szafy zwyciężyły
Żartuję. Na pewno jesteś padnięta po tym wszystkim. Odpoczywaj. Szafy nie uciekną.
A może wiosna czekała na Ciebie, żebyś nie musiała walczyć, czy sprzątać w domu, czy w ogrodzie?
Żartuję. Na pewno jesteś padnięta po tym wszystkim. Odpoczywaj. Szafy nie uciekną.
A może wiosna czekała na Ciebie, żebyś nie musiała walczyć, czy sprzątać w domu, czy w ogrodzie?
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marto Ty już jesteś szczęśliwa remont skończony, a ja jak tylko pogoda pozwoli ruszam.
Dobrze, że teraz masz czas dla forum, jak wiosna nadejdzie to się będzie tutaj działo dużo.
Dobrze, że teraz masz czas dla forum, jak wiosna nadejdzie to się będzie tutaj działo dużo.
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Marcik należy z robotą zwolnić ,żeby mocy nabrało ,to co już zrobione.A Ty trochę sobie odpocznij ,bo Ci się należy .
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Czy u Ciebie też dziś świeża dostawa białego? Niestety u mnie bokiem nie poszło, padało w nocy i zaczyna znowu padać (w sam raz, bo skończyłam odśnieżać ). Do tego wiatr. Życzę dużo
-
Milenko,u mnie pada od nocy i cały czas bez ustanku ,właśnie dzwonił pan bo wiezie mi zamówione kwiaty i nie wie jak dojedzie mówi że ma dziś z dostawami same kłopoty,jadą do mnie lilie drzewiaste 2m. i agapanty i biała funkia i czarna trawa ciekawe gdzie sobie je wsadzę
-
Dorotko,ja też się cieszę że jest po remoncie,a co do latarki na głowę to kupisz ją w Media Markt,ja mam też ładowarkę do baterii do tej latarki,(ładuję baterie jak komórkę) Ta latarka bardzo jest też przydatna w domu w czasie naprawy jakiejś awarii bo masz światło na czole i dwie wolne ręce
Renatko,odpoczywam i już się nie przejmuję,dziś przyjechały panie pomierzyć firanki,boki i poduszki,bo oprócz białych gładkich firanek wszystkie dodatki będą w róże i w paski w tych samych odcieniach.
Ewciu,staram się troszkę zwolnić choć dużo jeszcze zostało do zrobienia ,ale odpocząć teraz muszę
Renatko,odpoczywam i już się nie przejmuję,dziś przyjechały panie pomierzyć firanki,boki i poduszki,bo oprócz białych gładkich firanek wszystkie dodatki będą w róże i w paski w tych samych odcieniach.
Ewciu,staram się troszkę zwolnić choć dużo jeszcze zostało do zrobienia ,ale odpocząć teraz muszę
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Całe szczęście ja jeszcze nic nie zamówiłam (oprócz dalii, które mam już od początku marca i które częściowo powsadzałam do donic). Złożyłam na razie zamówienie na róże, ale wysyłka nie prędzej jak za tydzień / dwa, co mnie bardzo cieszy
-
Gosiu-niech ta zima spływa ja teraz już chcę wiosny martwię się o rośliny żeby nie udusiły się pod tym śniegiem