Zieloni mieszkańcy u Mirabilis
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zieloni mieszkańcy u Mirabilis
Kasiu, mam nadzieję , że to pozytywne " przemeblowanie" , czego Ci serdecznie życzę .
Nie wiem , czy pamiętasz fiołeczka , którego od Ciebie dostałam ? - Nadal żyje, rośnie i co jakiś czas ślicznie kwitnie. Obdarowałam już listkami z niego kilka osób Pokażę go , muszę tylko uaktualnić zdjęcia moich roślinek
Pozdrawiam , E.
Nie wiem , czy pamiętasz fiołeczka , którego od Ciebie dostałam ? - Nadal żyje, rośnie i co jakiś czas ślicznie kwitnie. Obdarowałam już listkami z niego kilka osób Pokażę go , muszę tylko uaktualnić zdjęcia moich roślinek
Pozdrawiam , E.
Uff.. pod wielkim wrażeniem dotarłam Mirabilis do końca; goszczę u Ciebie pierwszy raz, ale na prawdę warto było. Muszę z podziwem przyznać, że Twoje roślinki to piękna kolekcja - taka wyższa szkoła jazdy, w tej sytuacji to ja ze swoimi taaka się czuję.
Pozdrawiam serdecznie:)
Pozdrawiam serdecznie:)
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2010, o 07:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne roślinki.Szeflerka to mutant.Tylko właścicielka już od baaaaaardzo dawna nc nie dodała w doniczkowym.Wielka szkoda ,bo było co pokazywać.
- WioLinKa
- 200p
- Od: 26 kwie 2007, o 18:37
Mirabilis wspominam fiołki które mialam z listków od ciebie- pięknie mi rosły Niestety już nie mam wszystkie jakie miałam zmarnowały się, nie wiem dlaczego Może to wina nowych plastikowych okien Ale wciąż "choruj" na fiołki i chyba będę polować w marketach, ale tam są tylko same fioletowe i granatowe.
-
- Od: 27 maja 2006, o 19:35
Muszę przyznać, że trochę zaniedbałam swój wątek. Miło, że ktoś jeszcze o mnie pamięta. Mam nadzieję, że uda mi się w najbliższym czasie go trochę uaktualnić. Część kolekcji musiałam się pozbyć (z braku miejsca), kilka umarło śmiercią naturalną. Kilka poszukuje nowego domu. Pojawiły się za to nowe rośliny. Cały czas się coś zmienia.
Wiolinko, mnie też pozostał jeden fiołek, ten różowo-biały. Resztę wydałam z braku miejsca. Niestety, parapety nie rosną razem z roślinami.
Obserwator - szeflera dziękuje za uznanie. Teraz trochę przycięta, ale nadal okazała. Trudno ją wykończyć .
Wiolinko, mnie też pozostał jeden fiołek, ten różowo-biały. Resztę wydałam z braku miejsca. Niestety, parapety nie rosną razem z roślinami.
Obserwator - szeflera dziękuje za uznanie. Teraz trochę przycięta, ale nadal okazała. Trudno ją wykończyć .
Dziel się swoją wiedzą. To sposób na osiągnięcie nieśmiertelności.
To czekamy na zdjęcia aktualnego zakrzaczenia
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- WioLinKa
- 200p
- Od: 26 kwie 2007, o 18:37
Koniczynka ciekawa ta roslinka niestety, nie znam nazwy.
Piękna ta roślina,też bym chciała poznać jej nazwę,pewnie jakaś egzotyczna,jeszcze takiej nie widziałam.Kupiłaś ją w ogrodniczym?
- orchidea177
- 200p
- Od: 13 lut 2013, o 14:52
Klerodendrum po prostu prześliczne