Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2013
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2013
witam w klubie słomanych wdów, dasz radę kochana
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Maryś, jako że jak słusznie zauważyłaś grafoman musi, inaczej się udusi, wątek domowy powstał już
Syringa pisze:Wracając do wjeżdżania na przegladzie auta... Według obecnych przepisów pan ze stacji ma obowiązek sam wjechać na kanał, rolki itp. bo aktualne przepisy zabraniaja tego włascicielowi auta. Nie wolno tego robić osobie nieuprawnionej do przeprowadzania przeglądu. O!
Jesteś tego absolutnie pewna? I nie będę musiała ciągnąć kogoś, kto to zrobi za mnie? Na sam widok tego kanału kolana robią mię się miętkie, że strach
Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować nowych roślin. Nie będę kupować... akurat
10 minut
10 minut
ciekawe czy takie przepisy panują u mnie ? bo mnie panowie kiedyś naprowadzali jedynie ręcznie ale że przegląd mam dopiero za 2 i pół roku to na razie się nie stresuje a i auto mam szerokie
- survivor26
Dwadzieścia lat temu, jak ostatni raz na kanal wjeżdżałam, to trzeba było samemu, ale być może miało to mniejszy związek z przepisami, a większy z tym, że byłam 15 kg chudsza, biust miałam w pozycji horyzontalnej a nie wertykalnej, a na głowie bujne rude loki zamiast siwawej łysinki Dalsze relacje ze zmagań z ruchem drogowym oraz harmonogram wyjazdów, zebyście wiedzieli gdzie się nie zapuszczać będę na bieżąco zamieszczać w wątku domowym, a tu mam nadzieję już jutro pojawi się jakaś relacja z sadzenia...pielić chyba nie będę wcale, bo to nie ma sensu: po dwóch dniach deszczu wyrosła dżungla
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Żeby wszystko inne rosło w takim tempie jak chwasty.... U mnie też pada
Jestem pewna. Wiem to od pana, u ktorego dwa tygodnie temu byłam na przeglądzie mojej rakiety Opodal Świeradowa jest dośc nowa stacja diagnostyczna, uwaga! czynna 24 h Pan był rozmowny i w końcu zapomniałam zapytać, czy o 3-ej na ranem tez moge przyjechać
Dziewczyny, po prostu podjeżdżacie, wysiadacie i wręczacie panu kluczyki. Bez dyskusji. Zreszta mężczyźni lepiej reagują na czyny niż na słowa (czyli lepiej raz go walnąć niż 20 minut tłumaczyć, że zrobił źle )
Dziewczyny, po prostu podjeżdżacie, wysiadacie i wręczacie panu kluczyki. Bez dyskusji. Zreszta mężczyźni lepiej reagują na czyny niż na słowa (czyli lepiej raz go walnąć niż 20 minut tłumaczyć, że zrobił źle )
Bea
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Pati ależ mnie nie było a tutaj tyle, wbrew pozorom, się dzieje
Roślinki, Mała fotografująca, jeszcze mniejsza jak syrena pożarnicza, biusty, siwizna czyli samo życie
A chwastami się nie przejmuj. Jestem po odchwaszczeniu 1 metra kwadratowego, bo tego się moi Panowie nie podejmą, i na bank za 2 dni będą nowe. Nikt nie mówił, że będzie łatwo
A roślinki już posadziłaś?
W sprawie motoryzacyjnej się nie wypowiadam bo ja z tych co zamykają oczy bo ciężarówka jedzie i w związku z tym moje 4 litery się wozi
Roślinki, Mała fotografująca, jeszcze mniejsza jak syrena pożarnicza, biusty, siwizna czyli samo życie
A chwastami się nie przejmuj. Jestem po odchwaszczeniu 1 metra kwadratowego, bo tego się moi Panowie nie podejmą, i na bank za 2 dni będą nowe. Nikt nie mówił, że będzie łatwo
A roślinki już posadziłaś?
W sprawie motoryzacyjnej się nie wypowiadam bo ja z tych co zamykają oczy bo ciężarówka jedzie i w związku z tym moje 4 litery się wozi
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bo ciężarówki są strasznie wielkie I huczą
Pokazało się słońce, deszcz nie padał, cieszę się, że schowałam doniczkowce na noc, bo była bardzo zimna, choć śladów przymrozku nie widziałam. Mam zamiar posadzić rośliny, które dostałam wczoraj-zostało mi pół paczki i zero pleców
Pokazało się słońce, deszcz nie padał, cieszę się, że schowałam doniczkowce na noc, bo była bardzo zimna, choć śladów przymrozku nie widziałam. Mam zamiar posadzić rośliny, które dostałam wczoraj-zostało mi pół paczki i zero pleców
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
u mnie pogoda nie zaciekawa,,raczej barowa
Tulipanki,pierwiosnki coraz ładniesze,masz ładną cytrynową żurawkę
Miłej majóweczki
Tulipanki,pierwiosnki coraz ładniesze,masz ładną cytrynową żurawkę
Miłej majóweczki
Pat to dzisiaj raczej nic nie posadzi, bo ma imprezę i gości...
Pogoda u nas, tzn. w rejonie gdzie Pat i ja mieszkamy, też kiepska, nie pada w tej chwili, ale mokro i zimno, fuj.
Pogoda u nas, tzn. w rejonie gdzie Pat i ja mieszkamy, też kiepska, nie pada w tej chwili, ale mokro i zimno, fuj.
Bea
- survivor26
A właśnie, że posadzę! Dziadek po wykonaniu mega zamieszania oznajmił, ze to on już pojedzie...oczywiście nie sam, więc eM właśnie wyruszył, wściekły jak jasna cholera, z dwoma dziewczynkami w pakiecie... ja kończę zlecenie i ruszam sadzić, bez względu na pogodęSyringa pisze:Pat to dzisiaj raczej nic nie posadzi, bo ma imprezę i gości...
A impreza, zgodnie z planem, oczywiście jutro
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
No tak jedni będą się imprezować a ja odrabiam zaległości w ogrodzie
Pozdrawiam - Ilona