Ogród Marty cz. V
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Nie dziwię się, że róża na pergoli zrobiła furorę, bo taki widok, to marzenie niejednej z nas
Ja co prawda mam białą, okazałą różę, ale moja ma drobne kwiaty i to już nie to.
Marto podziwiam Twoją kolekcję ostróżek. Na dodatek wszystkie opisane Moje to wszystko NN.
Ja co prawda mam białą, okazałą różę, ale moja ma drobne kwiaty i to już nie to.
Marto podziwiam Twoją kolekcję ostróżek. Na dodatek wszystkie opisane Moje to wszystko NN.
- wiewioreczka
- 500p
- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś wpadłam na szybki spacerek, w wekend mnie nie było. Sobota wyjazdowa w Żywcu Dziś spacerowałam na żywo u Marysi mar33 Zdjęcia oddają tylko krople piękna U Ciebie spaceruje z przyjemnością, chociaż wirtualnie, mam taką możliwość co mnie bardzo cieszy
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Po takiej dawce wspaniałości nic tylko głowa do poduszki i śnić Moja ND to się nie spisuje muszę ją zawstydzić. Dobrej nocy i ściskam
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Witaj Martuś.
Róże jak zwykle piękna, biała na pergoli aż dech zapiera.
Wpadła mi w oko pewna piękna dama, przecudowna ostróżka w bieli z pięknym ciemnym środkiem.
Czerwona firletka w takim nasadzeniu wygląda wspaniale.
Masz piękny ogród
Róże jak zwykle piękna, biała na pergoli aż dech zapiera.
Wpadła mi w oko pewna piękna dama, przecudowna ostróżka w bieli z pięknym ciemnym środkiem.
Czerwona firletka w takim nasadzeniu wygląda wspaniale.
Masz piękny ogród
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Zawsze mam opory przed wklejaniem dużej ilości zdjęć ...ale ty mnie przebiłaś ! z nawiązką ... ale zapewniam,że konkurencji Ci nie zamierzam robić! Po niektórych roślinach już u mnie wspomnienie a u Ciebie jeszcze kwitną ....
Mam nadzieję ,że pogoda da popracować dzisiaj ...troszkę pokropiło ale już świeci słońce, prognozy opadów nie przewidują!
Miłego dnia Marto!
Mam nadzieję ,że pogoda da popracować dzisiaj ...troszkę pokropiło ale już świeci słońce, prognozy opadów nie przewidują!
Miłego dnia Marto!
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
Marto- oczopląców dostałam taka dawka na raz , nic nie piszę , popatrzę jeszcze parę razy
- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Martuś przywrotnik wygląda jak żółta chmurka jak długo czekałaś na taki efekt?
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martusiu nie umiem cytować fotek, a tak chciałam Ci pokazać, przy którym widoku serce mocniej zabiło, albo Ci powiem- takie dwie ogromne kaskady różane a w tle las, cudnie.
Jeszcze sobie pooglądam przed snem, bo rano do chorego wnuczka wyjazd.
Dobrej nocy Ci życzę.
Jeszcze sobie pooglądam przed snem, bo rano do chorego wnuczka wyjazd.
Dobrej nocy Ci życzę.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, zakochać się można. Ogród kipi, z każdej perspektywy. I nawet niektóre byliny umiem nazwać
Róże
Róże
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Joasiu,to semiplena ,miło czytać Twoje pochwały to tak mobilizuje,pozdrawiam
Iwonko,semiplena też nie jest różą o dużych kwiatach,zbieram ostróżki jak piwonie ,bo bardzo je lubię .to też takie babcine kwiatuszki,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Anetko,fajnie tak spotkać się z forumowymi przyjaciółmi ,dziękuję za miłe słowa i buziaczki posyłam
Marysiu,a jak będziesz zawstydzać swoją różyczkę?dzisiaj przyszłam do domu o10,30 ,podlewałam przy księżycu ,bo bardzo sucho ,ale nastrój był super bo przyświecały mi robaczki świętojańskie ,cały ogród świecił,uwielbiam ten okres,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Kasiu,dużo jest różnych zakątków w ogrodzie i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie,ja też lubię firletkę ,mam jej bardzo dużo ,ale w grupie wygląda fajnie,dziękuję za miłe słowa
Maryniu,nie pesz mnie ,bo przestanę bo to chyba ja Ci zrobiłam konkurencję,taki z Ciebie przodownik ,że już niektórych kwiatów nie masz ,a ja w ogonie i mam ,buziaczki dla Ciebie
Dorotko,już nie będę, może zanudzam taką ilością ,narobiłam zdjęć to posyłam pozdrawiam i mocno całuję
Aniu,przywrotnik już na drugi rok od posadzenie zrobi taki efekt ,jego drobne seledynowe kwiaty ,świetnie pasują jako wypełniacz do różnych bukietów,bardzo lubię tą seledynową chmurę i mam dużo przywrotników,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Tereniu,dziękuję za odwiedziny,te dwie róże dają taki popis ,obsadzonych jest więcej podpór,ale tam róże jeszcze małe,może kiedyś będzie piękniej,pozdrawiam i cudownych snów życzę
Małgosiu,nauka nie idzie w las ,za chwilę będziesz perfekcjonistką w tej dziedzinie, pozdrawiam
Iwonko,semiplena też nie jest różą o dużych kwiatach,zbieram ostróżki jak piwonie ,bo bardzo je lubię .to też takie babcine kwiatuszki,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Anetko,fajnie tak spotkać się z forumowymi przyjaciółmi ,dziękuję za miłe słowa i buziaczki posyłam
Marysiu,a jak będziesz zawstydzać swoją różyczkę?dzisiaj przyszłam do domu o10,30 ,podlewałam przy księżycu ,bo bardzo sucho ,ale nastrój był super bo przyświecały mi robaczki świętojańskie ,cały ogród świecił,uwielbiam ten okres,pozdrawiam i miłej nocki życzę
Kasiu,dużo jest różnych zakątków w ogrodzie i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie,ja też lubię firletkę ,mam jej bardzo dużo ,ale w grupie wygląda fajnie,dziękuję za miłe słowa
Maryniu,nie pesz mnie ,bo przestanę bo to chyba ja Ci zrobiłam konkurencję,taki z Ciebie przodownik ,że już niektórych kwiatów nie masz ,a ja w ogonie i mam ,buziaczki dla Ciebie
Dorotko,już nie będę, może zanudzam taką ilością ,narobiłam zdjęć to posyłam pozdrawiam i mocno całuję
Aniu,przywrotnik już na drugi rok od posadzenie zrobi taki efekt ,jego drobne seledynowe kwiaty ,świetnie pasują jako wypełniacz do różnych bukietów,bardzo lubię tą seledynową chmurę i mam dużo przywrotników,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie
Tereniu,dziękuję za odwiedziny,te dwie róże dają taki popis ,obsadzonych jest więcej podpór,ale tam róże jeszcze małe,może kiedyś będzie piękniej,pozdrawiam i cudownych snów życzę
Małgosiu,nauka nie idzie w las ,za chwilę będziesz perfekcjonistką w tej dziedzinie, pozdrawiam
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
romantyczny - przecież są róże,
najbardziej zauroczyły mnie dzwonki biale na ciemnym tle- bardzo ładnie wyglądają, wiązówka bulwiasta;:167 i alejka brzóz
najbardziej zauroczyły mnie dzwonki biale na ciemnym tle- bardzo ładnie wyglądają, wiązówka bulwiasta;:167 i alejka brzóz
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Różyczek zatrzęsienie, ale i ten Twój jaśmin wygląda całkiem jak krzaczki różyczek.
Marto, czy to bordowe na skraju rabaty z różami to lewkonia. A może lwia paszcza lub coś jeszcze innego? Nie mogę zidentyfikować.
Marto, czy to bordowe na skraju rabaty z różami to lewkonia. A może lwia paszcza lub coś jeszcze innego? Nie mogę zidentyfikować.