Zielona ferajna cz.2
- crazydaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielona ferajna cz.2
Storczyk swietny w tym swietle... I pole rzepakowe - u nas tez ich wiele i ciesza oczy. I pachna pieknie...
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
- Malachitek
- 1000p
- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Najczęściej podziwiam twoje zdjęcia po cichu, bo i pisać nie wiem co - tutaj wystarczy patrzeć i chłonąć
Najprostsze rzeczy, których na co dzień nie dostrzegamy mogą tak zachwycać, jak im się przyjrzeć (nawet kwiat sansevierii ).
Przesyłam pozytywną energię i dużo zdrowia!
Najprostsze rzeczy, których na co dzień nie dostrzegamy mogą tak zachwycać, jak im się przyjrzeć (nawet kwiat sansevierii ).
Przesyłam pozytywną energię i dużo zdrowia!
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Plenerowe zdjecia cudne już Ci piałam.
Ale masz cudne ujęcia Natako.
Ale masz cudne ujęcia Natako.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Wracam po długiej i niespodziewanej przerwie - przepraszam za tak gwałtowne zniknięcie, ale zupełnie niespodziewanie miałam kolejny atak choroby Nadal nie jest dobrze, ale powoli wracam do zdrowia.
Przez cały czerwiec niewiele zrobiłam zdjęć, bo byłam praktycznie unieruchomiona, a te, co zrobiłam nadal są nieobrobione. Postaram się jednak nadrobić forumowe zaległości
Dzisiaj kolejny storczyk - zdjęcia jeszcze z maja, ale kwiaty nadal się trzymają:
Przez cały czerwiec niewiele zrobiłam zdjęć, bo byłam praktycznie unieruchomiona, a te, co zrobiłam nadal są nieobrobione. Postaram się jednak nadrobić forumowe zaległości
Dzisiaj kolejny storczyk - zdjęcia jeszcze z maja, ale kwiaty nadal się trzymają:
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Storczyki to moje ukochane kwiaty, wszystkie mi się podobają. Ten Twój ma przesłodkie piegi
Współczuję choróbska i życzę dużo zdrówka
Współczuję choróbska i życzę dużo zdrówka
- aledra7
- 1000p
- Od: 21 paź 2008, o 14:17
Śliczny falenopsis, zdjęcia piękne, jak z wystawy Uwielbiam te błyszczące płatki
- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Najważniejsze, że jesteś, bo brakowało mi twoich zdjęć. Wracaj szybko do zdrowia.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Iwonko, Olu, Kasiu dziękuję
Czas na trochę plenerów - lato 2014r (ale nie martwcie się, tegoroczne też już było uwieczniane )
Czas na trochę plenerów - lato 2014r (ale nie martwcie się, tegoroczne też już było uwieczniane )
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzę, że uwielbiasz latać z aparatem jak moja siostra Podziwiam ludzi z pasją Świetne zdjęcia.
Natalia, a ja się zastanawiałam co z Tobą się dzieje, dobrze ze wróciłaś . Piekne zdjęcia, można znowu oczy nasycić
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Generalnie nie bardzo wiadomo co bardziej podziwiać: zdjęcia czy obiekty na nich utrwalone. Masz dobrą rękę do fotografiki - pisałem już o tym ale... dlaczego nie powtórzyć jeśli prawda?!