Mój ogródek - chatte - 2cz. 2007r
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
------------------------------------------------------------------------Amlos pisze:Mariolko, tylko od razu w hodowlę róż wpisz dużo częstsze zginanie
kręgosłupa he,he... Przekwitające róże lubią bardzo śmiecić, i czeka
Cię częste sprzątanie...
Przecież :"Praca w ogrodzie wymaga mocnego kręgosłupa" /Ch.D.Warner/| Wiem coś o tym, jak chyba większość z Was?
Ewelino czy tak zostawić ten post? Lila.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję Dorotko Ogródek naprawdę nie jest duży, ok. 400m kwadratowych.
Nie wszystkie zdjęcia są z ogródka, który miesci się za domem. Tulipanowiec np. rosnie przed domem
Ciekawa jestem, jakie mój ogródek dostanie oceny po kolejnej, sporej reorganizacji
Mam nadzieję, że następne bedą już mniej radykalne, bo zaczyna mnie męczyć przesadzanie coraz większych krzewów ;)
Wiem już, ze wszyscy ogrodomaniacy lubią przesadzanie, ale zeby takie duże okazy, jak ja -
to juz chyba jakieś skrzywienie
Następne zdjęcia podzielę wyraźnie na te z ogródka i sprzed domu, bo przed domem prawie nie mam kwiatów - ze względu na koty
Pozdrawiam wszystkich wiosennie
Nie wszystkie zdjęcia są z ogródka, który miesci się za domem. Tulipanowiec np. rosnie przed domem
Ciekawa jestem, jakie mój ogródek dostanie oceny po kolejnej, sporej reorganizacji
Mam nadzieję, że następne bedą już mniej radykalne, bo zaczyna mnie męczyć przesadzanie coraz większych krzewów ;)
Wiem już, ze wszyscy ogrodomaniacy lubią przesadzanie, ale zeby takie duże okazy, jak ja -
to juz chyba jakieś skrzywienie
Następne zdjęcia podzielę wyraźnie na te z ogródka i sprzed domu, bo przed domem prawie nie mam kwiatów - ze względu na koty
Pozdrawiam wszystkich wiosennie