Mój ogród - lila31 cz.2. 2008r.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Liluś to Ty masz aż tyle ciemierników ? Ależ to będzie piękna grządka jak wszystkie zakwitną.
Może ten ciemiernik jest krzyżówką sąsiednich i wyszła hybryda ? Ciekawe jak zakwitnie.
Może ten ciemiernik jest krzyżówką sąsiednich i wyszła hybryda ? Ciekawe jak zakwitnie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
Elu wszystko pasuje do cuchnącego, tylko kolor łodyżek inny.
Gdyby nie fakt, że obok rośnie cuchnący, i mam porównanie, to spokojnie uznałabym go za cuchnący.
Myślę, że to rzeczywiście będzie jakaś hybryda cuchnącego, może ktoś taką zna?
Grażynko ciemierniki, to też jedna z moich miłości.
Na szczęście teraz łatwiej je kupić, i to jakie piękne hybrydy, myślę, że z czasem uzbieram trochę różnych odmian.
One są śliczne przez to, że kwitną, gdy inne kwiaty jeszcze śpią. W takim czasie cieszy każdy kwiatek.
Iwonko u mnie tulipany i krokusy też jeszcze w powijakach. Przyjdzie ich czas, zakwitną.
Gdyby nie fakt, że obok rośnie cuchnący, i mam porównanie, to spokojnie uznałabym go za cuchnący.
Myślę, że to rzeczywiście będzie jakaś hybryda cuchnącego, może ktoś taką zna?
Grażynko ciemierniki, to też jedna z moich miłości.
Na szczęście teraz łatwiej je kupić, i to jakie piękne hybrydy, myślę, że z czasem uzbieram trochę różnych odmian.
One są śliczne przez to, że kwitną, gdy inne kwiaty jeszcze śpią. W takim czasie cieszy każdy kwiatek.
Iwonko u mnie tulipany i krokusy też jeszcze w powijakach. Przyjdzie ich czas, zakwitną.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
Miło mi Iwonko, że chcesz poświęcić czas na oglądanie mojego ogrodu.
Link do pierwszej części jest na początku drugiej części, ale wkleję ponownie, żebyś nie musiała szukać.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=1780
Link do pierwszej części jest na początku drugiej części, ale wkleję ponownie, żebyś nie musiała szukać.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=1780