Mój pierwszy storczyk, phalaenopsis
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Śliczny, brakuje mi takiego różowego kropka
i wieeeelu innych kolorów
i wieeeelu innych kolorów
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
Ja mam teraz chętkę na jakiegoś żółtego z odcieniami pomanańczu albo coś podobnego w takich ciepłych kolorach czekam cały czas na białego o olbrzymich kwiatach ( podobno ), ale przekwitniety - zamówiłam na allegro 2 tyg temu i doczekać się nie mogę dziś w Castoramie u nas był taki wybór że stałam nad półeczką ze storczykami ze 20 min (jak nie więcej), nie mogłam się zdecydować ale wybrałam tego bo był tylko jeden i od razu rzucił mi się w oczy :P to była miłość od pierwszego wejrzenia hehehe
Mi sie marzy nieskończona ilość sabotków Biały i taki seledynowy Phalaenopsis-to przede wszystkim ale wiele innych tez bym chciała mieć Az sie boje odwiedzić Castorame, ale niestety u nas storczyki które jeszcze maja kwiaty nigdy nie sa przeceniane:(dopiero ktoś o tym pomyśli jak ich stan jest tragiczny
Miaaa ja mojego chorego paphiopedilum spryskałam i lekko podlałam DITHANE NeoTec 75 WG tego preparatu i Topsin 500 SC używam do roślin ogrodowych i to polecił mi pan ogrodnik, ale na wątku o moim chorym paphiopedilum przyjaciel forum polecił mi Previcur 607 SL i Miedzian 50 WP - to używałam na rdzę na wierzbie i dokładnie nie pamiętam na co to jeszcze było. Natomiast Previcur nigdy nie używałam.
Myślę, że ten Dithane powinien wstrzymać rozwój tego czegoś. Trzymam mocno kciuki, by te plamy sie nie powiększały
Myślę, że ten Dithane powinien wstrzymać rozwój tego czegoś. Trzymam mocno kciuki, by te plamy sie nie powiększały
- Narine
- Od: 30 paź 2007, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mia ja się nie dziwię tej miłości od pierwszego wrażenia Ja też bym się mu nie oparła
Ech... uwielbiam takie ciapeczki ...
Poza tym falenopsis z Dnia Kobiet nieziemski...
Ech... uwielbiam takie ciapeczki ...
Poza tym falenopsis z Dnia Kobiet nieziemski...
Pozdrawiam
Ogrodowe impresje
Ogrodowe impresje