Zaczynam - rogalm1 cz.1
Witaj Moniko!
Przepraszam ,że dopiero dzisiaj odpisuję.Ostatnio nie miałam czasu i nie zaglądałam na forum.
Chętnie podzielę się z Tobą moimi roślinkami głównie bylinami i skalniakami.Nie wysyłałam dotąd żadnych roślinek i byłabym wdzięczna jeżeli ktoś podpowie jak sprawnie i szybko wysłać oraz jak zabezpieczyć/byliny i skalniaki/ w transporcie.Ja mieszkam w Rumii k.Gdyni więc dość daleko.
Moniko roślinki będę mogła wysłać dopiero wtedy kiedy stopi się śnieg.Myślałam ,że mamy wiosnę a tu proszę 30 cm śniegu i ciągle pada.Chyba zamiast bałwana ulepimy z synkiem zająca wielkanocnego.
Przepraszam ,że dopiero dzisiaj odpisuję.Ostatnio nie miałam czasu i nie zaglądałam na forum.
Chętnie podzielę się z Tobą moimi roślinkami głównie bylinami i skalniakami.Nie wysyłałam dotąd żadnych roślinek i byłabym wdzięczna jeżeli ktoś podpowie jak sprawnie i szybko wysłać oraz jak zabezpieczyć/byliny i skalniaki/ w transporcie.Ja mieszkam w Rumii k.Gdyni więc dość daleko.
Moniko roślinki będę mogła wysłać dopiero wtedy kiedy stopi się śnieg.Myślałam ,że mamy wiosnę a tu proszę 30 cm śniegu i ciągle pada.Chyba zamiast bałwana ulepimy z synkiem zająca wielkanocnego.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu
steresa
steresa
Dziękuję wszystkim za życzenia Wielkanocne i około ogrodowe! Wczoraj wieczorem wreszcie mieliśmy trochę czasu, żeby sobie porozmyślać nad naszym ogrodem i porobić plany. Rano oczywiście zmieniliśmy koncepcję i jak znam życie bedzie sie ona zmieniała wielokrotnie.
Gdzie ta wiosna? My chcemy sadzić drzewka i kwiaty!
Gdzie ta wiosna? My chcemy sadzić drzewka i kwiaty!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lany poniedziałek zamarznięta wodą - też nie pamiętam.
Plany zmienią się wielokrotnie Moniko i to dobrze , bo jak dojrzeją do realizacji to już może będzie ta prawdziwa wiosna - oby !
Plany zmienią się wielokrotnie Moniko i to dobrze , bo jak dojrzeją do realizacji to już może będzie ta prawdziwa wiosna - oby !
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
korzo_m - tak bardzo sie cieszę, że chcesz nam pomóc, oby tylko pogoda sie poprawiła! Twoja życzliwość trochę mnie onieśmiela, ale jak widzę na tym forum trzeba się przyzwyczaić do takiego podejścia do drugiego człowieka. Takiej ilości ciepła i dobrej energii nie znalazłabym chyba nigdzie indziej!
kogra - uwielbiam zaglądać na Twoją działkę, piękną miałaś wiosnę zanim nastała zima...
kogra - uwielbiam zaglądać na Twoją działkę, piękną miałaś wiosnę zanim nastała zima...
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hi, hi ,hi.......ale Ci się świetnie powiedziało. I jakie to prawdziwe.Idąc dalej to lato powinno być wiosną a jesień latem. Czeka więc nas piękny rok.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
WITAJ MONIKO Jak obiecałam-jestem.Jestem zauroczona twoją posiadłością .Jaka przestrzeń i piękny górzysty teren.Szczęściara,oddychasz pełną piersią.Masz mnóstwo możliwości zagospodarowania tej ziemi .Nie martw się ,macie chęci ,a to już połowa sukcesu.Na tym forum są ludzie bardzo życzliwi i uczynni,pomogą Ci na pewno.Sama doświadczyłam tego,bo od niedawna również jestem wśród ,,tej rodzinki".Jeśli zobaczysz u mnie coś co byś chciała miec to bez krępacji -wal prosto z mostu.Postaram się Ci to przesłac.Życzę Ci dużo zapału i radości w tworzeniu tego pięknego,przytulnego miejsca
Co mnie nie zabije- to mnie wzmocni.
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Pozdrawiam Małgosia
zapraszam- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=11234
Małgosiu, przestrzeni mamy bardzo dużo, dobrze że całą górną część (powyżej drogi) zostawiliśmy w stanie dziewiczym bo ja nie zdawałam sobie sprawy ile drzew, krzewów, kwiatów może zmieścić się na takiej powierzchni! Może dlatego, że nie jest ona płaska to człowiek nie odczuwa tak jej ogromu. Dziękuję Ci za miłe słowa!
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Moniko. Masz naprawdę duży kawał ziemi do zagospodarowania.
Widzę że już zaczęłaś - pomocników masz wspaniałych - ale śnieg pokrzyżował Ci plany.
Ale chyba nie na długo, bo ma sie ocieplić.
U mnie świeci słoneczko, ale jest zimno i tez na razie nie mogę za dużo zrobić na działce.
A tak w ogóle to bardzo Ci zazdroszczę takiej przestrzeni
Widzę że już zaczęłaś - pomocników masz wspaniałych - ale śnieg pokrzyżował Ci plany.
Ale chyba nie na długo, bo ma sie ocieplić.
U mnie świeci słoneczko, ale jest zimno i tez na razie nie mogę za dużo zrobić na działce.
A tak w ogóle to bardzo Ci zazdroszczę takiej przestrzeni