Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zuziu55, jestes niezwykle skromna ;)))))) W ciagu roku zrobiliscie baaaardzo duzo, Twój skalniak i rondo wcale nie wygladają na takie "młode" No, ale mając tyle zapału i tak uzdolnionego Męża można góry przenosić ))
Z wielka przyjemnością spacerowałam po Twoich włościach i podziwiałam wszystko. Grill - super, juz od jakiegos czasu męczę moją "złotą rączkę" o coś takiego, moze w końcu sie doczekam A komplet stołowo-ławkowy - słów brakuje...
Ogród zapowiada sie niezwykle ciekawie, będę zaglądać ))) Ewa
Z wielka przyjemnością spacerowałam po Twoich włościach i podziwiałam wszystko. Grill - super, juz od jakiegos czasu męczę moją "złotą rączkę" o coś takiego, moze w końcu sie doczekam A komplet stołowo-ławkowy - słów brakuje...
Ogród zapowiada sie niezwykle ciekawie, będę zaglądać ))) Ewa
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Witajcie!Dzięki za słowa uznania dla M i kolegi,oni wszystko robią wspólnie,natomiast nie mają nic wspólnego zawodowo ani z murarstwem ani stolarką.To są tylko amatorzy.Wiem tylko ,że robili jakieś szablony do podstawy ,do której mocowali deski.Teraz kolega rozrysowuje projekt prostej altanki,czy coś z tego wyjdzie zobaczymy.Ale czasem trzeba im trochę" prinuki" i ugłaskania.
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Po wczorajszej wizycie u kuzynki przybyło mi dużo nowych kwiatuszków na zasadzie"masz to jest ładne" niestety nie znam ich nazw.Gdyby ktoś rozpoznał proszę o podpowiedź.Dla większości to są na pewno znane rośliny ale ja jestem w tym temacie zielona...Niektóre nie wiedziałam na jakim stanowisku posadzic więc ukorzeniają się w doniczkach.