Konkurs - Najlepszy kibic
Dogryweczka na razie między Turcją a Chorwacją.....
Też się zmartwiłam tymi Niemcami. Jakoś nie mogę wykrzesać z siebie sympatii dla tej drużyny....
Pozdrawiam,
Też się zmartwiłam tymi Niemcami. Jakoś nie mogę wykrzesać z siebie sympatii dla tej drużyny....
Pozdrawiam,
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
Też mi szkoda, bo rozsądek mówi, że to oni mieliby większą szansę wygrać z Niemcami.....
Ale z drugiej strony, to Turcja dostarcza sporo emocji swoją grą i potwierdza, że sport jest nieprzewidywalny, i to jest właśnie piękne w futbolu.
Tyle, że mogłoby nie być dogrywek . Zwykle strata czasu. Karne od razu po nierozstrzygniętym meczu to byłoby to .
Ale z drugiej strony, to Turcja dostarcza sporo emocji swoją grą i potwierdza, że sport jest nieprzewidywalny, i to jest właśnie piękne w futbolu.
Tyle, że mogłoby nie być dogrywek . Zwykle strata czasu. Karne od razu po nierozstrzygniętym meczu to byłoby to .
Mysza
- karpek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Co sądzicie o finale: Rosja - Turcja ?
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,