Nieziemski świat Małgosi
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu naprawdę mieszkasz w raju jak to ujęła Marta C
Niesamowite ile piękności mogą pomieścić regały a jaki to by był widok gdyby tak wszystkie naraz zakwitły
A wiszące koszyczki bardzo pomysłowe, gdy zabraknie miejsca na parapetach trzeba będzie pomyśleć o czymś takim
na pewno będę Cię często odwiedzać by nacieszyć oczy
Niesamowite ile piękności mogą pomieścić regały a jaki to by był widok gdyby tak wszystkie naraz zakwitły
A wiszące koszyczki bardzo pomysłowe, gdy zabraknie miejsca na parapetach trzeba będzie pomyśleć o czymś takim
na pewno będę Cię często odwiedzać by nacieszyć oczy
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Witajcie dziewczyny , pięknie dziękuję .
Wanda tyle metrów , to ja już wiem co ja bym z tym zrobiła .
madzik to prawda , zawsze coś kwitnie , niezależnie jaka to pora roku .
Jeanne też się nad tym zastanawiałam , jak to by pięknie wyglądało , ale z drugiej strony , chyba jednak wolę by oczy cieszyło cały rok. To coś w rodzaju lekarstwa na stres i dobre samopoczucie
Adiana kiedyś mój mąż też narzekał , ale to chyba też kwestia przyzwyczajenia . Po za tym , on twierdzi ,że przeżywa drugą miłość , więc może stąd bierze się jego wyrozumiałość
Wandziu dzbanecznik mam od niedawna (upolowałam wreszcie), za to teraz marzę o tej czarnej śliczności
Wanda tyle metrów , to ja już wiem co ja bym z tym zrobiła .
madzik to prawda , zawsze coś kwitnie , niezależnie jaka to pora roku .
Jeanne też się nad tym zastanawiałam , jak to by pięknie wyglądało , ale z drugiej strony , chyba jednak wolę by oczy cieszyło cały rok. To coś w rodzaju lekarstwa na stres i dobre samopoczucie
Adiana kiedyś mój mąż też narzekał , ale to chyba też kwestia przyzwyczajenia . Po za tym , on twierdzi ,że przeżywa drugą miłość , więc może stąd bierze się jego wyrozumiałość
Wandziu dzbanecznik mam od niedawna (upolowałam wreszcie), za to teraz marzę o tej czarnej śliczności
Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.