Doniczkowe Jadzi 1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Dziewczęta tak jak pisałam jak tylko będzie miał dzieci to chętnie się podzielę .
*bayaga*ja bardzo lubię kaktusy bo one działają na mnie uspokajająco , trzeba do nich mieć cierpliwość i co do rośnięcia i do pielęgnacji . Wiesz on całe lato stał na podwórku na stole i każdy kto przyjechał to się nim zachwycał , a po czym szukał jakby tu szczepeczkę gwizdnąć . A on uparciuch nic tylko kwitł
*katrina 26* powiem Ci szczerze ,że to nie ważne jak się nazywa , ważne ze zachwyca i uważam tak jak Ty ,że jest piękny ale jestem skromna
*treissi*Jak byś chciała szczepeczkę to Ty dostaniesz jako pierwsza żeby Cię rozkochać w tych pięknych kwiatach . Co Ty na to
*bayaga*ja bardzo lubię kaktusy bo one działają na mnie uspokajająco , trzeba do nich mieć cierpliwość i co do rośnięcia i do pielęgnacji . Wiesz on całe lato stał na podwórku na stole i każdy kto przyjechał to się nim zachwycał , a po czym szukał jakby tu szczepeczkę gwizdnąć . A on uparciuch nic tylko kwitł
*katrina 26* powiem Ci szczerze ,że to nie ważne jak się nazywa , ważne ze zachwyca i uważam tak jak Ty ,że jest piękny ale jestem skromna
*treissi*Jak byś chciała szczepeczkę to Ty dostaniesz jako pierwsza żeby Cię rozkochać w tych pięknych kwiatach . Co Ty na to
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu kochana dziękuję za propozycję, ale ja nie mam cierpliwości do kłujących. kidyś miałam cały parapecik na korytarzu, ale porozdawałam je Mimo mojej pielęgnacji, kłuły mnie przy każdej okazji, a co najgorsze nie chciały się odwdzięczyć nawet jednym maleńkim kwiatuszkiem O przesadzaniu nawet nie wspomnę.