Fiołki w głowie powiadzasz... hmm po części M ma rację. My wszystkie mamy wielkiego fioła na punkcie doniczkowychAgii pisze:No widzisz a ja pochodzę z Piątnicy Rodzice moi tam mieszkają
deissy mi też coraz bardziej fiołki się podobają Jak mówię mojemu M o fiołkach to stwierdził że największego to mam ... ale w głowie
Różności doniczkowe -Agii
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Agii
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie już jestem. Trochę się namotałam bo spec od kompów to ze mnie żaden. Mój ciągle zepsuty Ale znalazłam rozwiązanie Zabrałam dzieciom kompa i teraz na ich mam neta zainstalowanego Wyrodna matka ze mnie hehehe Nie wiem czy uda mi się mojego staruszka gdzieś naprawić , szkoda mi tylko moich szpargałów, które na nim chomikowałam.
[/b]Elu pierwszy to fikus retusa mam go od lipca, mój M go przytaszczył z Niemiec a druga roślina to Pilea peperomiodes
[/b]Elu pierwszy to fikus retusa mam go od lipca, mój M go przytaszczył z Niemiec a druga roślina to Pilea peperomiodes
Agii jeśli dysk ci nie padł to możesz podłączyć go do drugiego kompa i odzyskać daneAgii pisze:Witajcie już jestem. Trochę się namotałam bo spec od kompów to ze mnie żaden. Mój ciągle zepsuty Ale znalazłam rozwiązanie Zabrałam dzieciom kompa i teraz na ich mam neta zainstalowanego Wyrodna matka ze mnie hehehe Nie wiem czy uda mi się mojego staruszka gdzieś naprawić , szkoda mi tylko moich szpargałów, które na nim chomikowałam.
- kati-1976
Sliczne.
Sporo ich masz Agii.
Sporo ich masz Agii.
- kati-1976
Szeflera
Kocham te roślinki
Super okaz
Kocham te roślinki
Super okaz