Nieszki królestwo :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Urszula B
500p
500p
Od: 27 sty 2009, o 08:21

Post »

doczekasz się:)...niestety czas mija tak szybko , że czasem aż za szybko..

pozdrawiam

Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Agnieszko ogród zapowiada się pięknie mam pytanie czy to jest czosnek ozdobny czy cebula ? na pierwszej stronie ostatnie zdjęcie taka kępa z fioletowymi kólkami .pozdrawiam i zapraszam do mnie
pozdrawiam Halina

*spis wątków
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Och, jaki cudny futrzasty piękniś !!!!!!Śliczności 8)
Awatar użytkownika
nieszka
50p
50p
Od: 29 sie 2008, o 21:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Halinko, to ponoć szczypiorek, siedmiolatka :D Tak słyszałam...Wpadnę na dniach w odwiedziny :)
Ewo, zapomniałam przedstawić :oops: to dwa pięknisie - Cześ i Demon! choć teraz sama jak widzę z daleka mam problemy z odróżnieniem :roll:
Pozdrawiam AgNieszka
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
evluk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2008, o 17:19
Kontakt:

Post »

Ale konfuzja :?
Dwie sztuki? Totalna załamka, nie odróżniłam ;:14
Uprzejmie Twoje kocurki przepraszam ;:167
Mają oryginalne imiona......
aaa zapomniałabym, pozdrowienia dla Czesia i Demona od Marcysia i Rademenesa ;:168
Awatar użytkownika
nieszka
50p
50p

Post »

:D :D :D :D
Ale mnie rozbawiłaś!
Toż oni są ciężcy do odróżnienia, zwłaszcza Demon w tym dziwnym ujęciu...

A kocurki długo urazy nie chowają więc się nie przejmuj :wink:
Pozdrowionka, zwłaszcza dla tego pięknookiego...
Pozdrawiam AgNieszka
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Halo halo Nieszko jak tam u Ciebie? jak przygotowania do wiosny :wink:
Awatar użytkownika
nieszka
50p
50p

Post »

ano plany poczynione, nowe rabaty rozrysowane, odliczam czas :D :D :D
Pozdrawiam AgNieszka
Mój ogród...
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20

Post »

Witaj NIESZKO- miałem przyjemność pospacerować trochę po Twoim ogrodzie, podoba mi się szczególnie Twój trawnik.
Awatar użytkownika
zielono mi
500p
500p
Od: 26 maja 2008, o 19:38

Post »

Witaj Agnieszko :D pierwszy raz zagladam do Twojego ogródeczka.
Ślicznie zagospodarowałaś teren wokół domu :roll: piszesz że boisz się że już nie długo zabraknie miejsca.
Widząc Twój zapał do ogrodu muszę się z Toba zgodzić , znam ten ból podejrzewam że tak jak u mnie ten piękny trawnik z czasem zacznie sie kurczyć, ale taki los trawników u wielu forumowiczów których dopadaja różne manie ogrodowe .
Agnieszko a czy Ty juz też sie czymś zaraziłaś na tym forum :roll:
Pozdrowienia dla sympatycznych kocurków :wink: mam też do nich słabość , właśnie jeden śpi na moich kolanach :D
Pozdrawiam Jola
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Nieszko witaj :!: Wiosna na Twoich fotkach cudownie kolorowa :!: Trawnik jak z pod igły ,jak Ty to robisz ,zero chwastów :?: Już sobie wyobrażam nowe nasadzenia i kolory .Pozdrawiam i czekam na wiosenne fotki :!: z tego roku :!:
Awatar użytkownika
nieszka
50p
50p

Post »

Witajcie w moich skromnych progach :)
Tadeusz, mam lekkiego bzika na punkcie trawy. Potrafię czasem godzinami wyrywać z niego chwasty... wiem że to nienormalnie i mało naturalne ale co zrobić jak tak po prostu mam :oops:
Ale widzę że Twojemu trawnikowi też się nie da nic zarzucić :wink: :wink:

Jola, super że mnie odwiedziłaś! Zaraziłam się i najgorsze że co się wyleczę to inny wirus mnie dopada :D :D :D Teraz w najbliższych planach mam rabatę cieniolubną. Marzę też o powoinikach ale jeszcze nie wiem gdzie je zasadzić...No i planuje jeszcze parometrowy pas lawendy posadzić tylko nie wiem jakie jej towarzystwo dobrać żeby cały sezon było ładnie :roll:

Ida, też się nie mogę doczekać wiosny, zwłaszcza że na jesieni posadziłam sporo cebulowych. Ale jak tak patrze po Waszych ogródkach to i tak wydaje mi się że za mało...No cóż, będę miała co robić i tej jesieni :D :D
A chwastów rzeczywiście nie znoszę :twisted: Taka jakaś mania antychwastowa :lol: :lol:
Pozdrawiam AgNieszka
Mój ogród...
Awatar użytkownika
nieszka
50p
50p

Post »

U mnie też wiosna...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam AgNieszka
Mój ogród...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”