Nieszki królestwo :-)
doczekasz się:)...niestety czas mija tak szybko , że czasem aż za szybko..
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- nieszka
- 50p
- Od: 29 sie 2008, o 21:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Halinko, to ponoć szczypiorek, siedmiolatka Tak słyszałam...Wpadnę na dniach w odwiedziny
Ewo, zapomniałam przedstawić to dwa pięknisie - Cześ i Demon! choć teraz sama jak widzę z daleka mam problemy z odróżnieniem
Ewo, zapomniałam przedstawić to dwa pięknisie - Cześ i Demon! choć teraz sama jak widzę z daleka mam problemy z odróżnieniem
Pozdrawiam AgNieszka
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
"Jeśli chcesz być szczęśliwy przez chwilę - napij się wina, jeśli chcesz być szczęśliwy przez rok - ożeń się, jeśli chcesz być szczęśliwy przez całe życie - zostań ogrodnikiem. "
Mój ogród...
- nieszka
- 50p
Ale mnie rozbawiłaś!
Toż oni są ciężcy do odróżnienia, zwłaszcza Demon w tym dziwnym ujęciu...
A kocurki długo urazy nie chowają więc się nie przejmuj
Pozdrowionka, zwłaszcza dla tego pięknookiego...
Pozdrawiam AgNieszka
Mój ogród...
Mój ogród...
- nieszka
- 50p
ano plany poczynione, nowe rabaty rozrysowane, odliczam czas
Pozdrawiam AgNieszka
Mój ogród...
Mój ogród...
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko pierwszy raz zagladam do Twojego ogródeczka.
Ślicznie zagospodarowałaś teren wokół domu piszesz że boisz się że już nie długo zabraknie miejsca.
Widząc Twój zapał do ogrodu muszę się z Toba zgodzić , znam ten ból podejrzewam że tak jak u mnie ten piękny trawnik z czasem zacznie sie kurczyć, ale taki los trawników u wielu forumowiczów których dopadaja różne manie ogrodowe .
Agnieszko a czy Ty juz też sie czymś zaraziłaś na tym forum
Pozdrowienia dla sympatycznych kocurków mam też do nich słabość , właśnie jeden śpi na moich kolanach
Ślicznie zagospodarowałaś teren wokół domu piszesz że boisz się że już nie długo zabraknie miejsca.
Widząc Twój zapał do ogrodu muszę się z Toba zgodzić , znam ten ból podejrzewam że tak jak u mnie ten piękny trawnik z czasem zacznie sie kurczyć, ale taki los trawników u wielu forumowiczów których dopadaja różne manie ogrodowe .
Agnieszko a czy Ty juz też sie czymś zaraziłaś na tym forum
Pozdrowienia dla sympatycznych kocurków mam też do nich słabość , właśnie jeden śpi na moich kolanach
Pozdrawiam Jola
- nieszka
- 50p
Witajcie w moich skromnych progach
Tadeusz, mam lekkiego bzika na punkcie trawy. Potrafię czasem godzinami wyrywać z niego chwasty... wiem że to nienormalnie i mało naturalne ale co zrobić jak tak po prostu mam
Ale widzę że Twojemu trawnikowi też się nie da nic zarzucić
Jola, super że mnie odwiedziłaś! Zaraziłam się i najgorsze że co się wyleczę to inny wirus mnie dopada Teraz w najbliższych planach mam rabatę cieniolubną. Marzę też o powoinikach ale jeszcze nie wiem gdzie je zasadzić...No i planuje jeszcze parometrowy pas lawendy posadzić tylko nie wiem jakie jej towarzystwo dobrać żeby cały sezon było ładnie
Ida, też się nie mogę doczekać wiosny, zwłaszcza że na jesieni posadziłam sporo cebulowych. Ale jak tak patrze po Waszych ogródkach to i tak wydaje mi się że za mało...No cóż, będę miała co robić i tej jesieni
A chwastów rzeczywiście nie znoszę Taka jakaś mania antychwastowa
Tadeusz, mam lekkiego bzika na punkcie trawy. Potrafię czasem godzinami wyrywać z niego chwasty... wiem że to nienormalnie i mało naturalne ale co zrobić jak tak po prostu mam
Ale widzę że Twojemu trawnikowi też się nie da nic zarzucić
Jola, super że mnie odwiedziłaś! Zaraziłam się i najgorsze że co się wyleczę to inny wirus mnie dopada Teraz w najbliższych planach mam rabatę cieniolubną. Marzę też o powoinikach ale jeszcze nie wiem gdzie je zasadzić...No i planuje jeszcze parometrowy pas lawendy posadzić tylko nie wiem jakie jej towarzystwo dobrać żeby cały sezon było ładnie
Ida, też się nie mogę doczekać wiosny, zwłaszcza że na jesieni posadziłam sporo cebulowych. Ale jak tak patrze po Waszych ogródkach to i tak wydaje mi się że za mało...No cóż, będę miała co robić i tej jesieni
A chwastów rzeczywiście nie znoszę Taka jakaś mania antychwastowa
Pozdrawiam AgNieszka
Mój ogród...
Mój ogród...
- nieszka
- 50p
Pozdrawiam AgNieszka
Mój ogród...
Mój ogród...