Cztery pory roku w moim ogrodzie cz.1
januszu ogród w zimowej szacie wygląda bajkowo wszyscy czekamy z niecierpliwoscia na wiosenne fotografowanie wszystkiego co się da lilak imponujący tez mam takiego ale ;troszeczke;mniejszy a zapachhhhhhhhh na pewno taki sam
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Januszu pierw nas kusisz wiosną i pokazujesz piękne kwiaty kolorowe i od razu weselej
się robi a zaraz potem zdjęcia zimy od razu mrozem powiało ale i tak cudowne
te zimowe zdjęcia.
się robi a zaraz potem zdjęcia zimy od razu mrozem powiało ale i tak cudowne
te zimowe zdjęcia.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- darla80
- 1000p
- Od: 29 sie 2008, o 10:18
Witaj Januszu!
Gdzieś Ty się uchował z Tymi ślicznościami
Piękne begonie,słodkie prymulki,hosty giganty...a canny-zapiera dech
Lilaka też mam przyjemność czuć-wiekowy rośnie u sąsiadki z naprzeciwka naprzeciw mojej bramki.
Wszyscy tęsknimy do wiosny a tu zima dopiero nas zaczęła rozpieszczać -piękne zdjęcia śnieżnego krajobrazu(full serwis-nawet z temperaturką )
Gdzieś Ty się uchował z Tymi ślicznościami
Piękne begonie,słodkie prymulki,hosty giganty...a canny-zapiera dech
Lilaka też mam przyjemność czuć-wiekowy rośnie u sąsiadki z naprzeciwka naprzeciw mojej bramki.
Wszyscy tęsknimy do wiosny a tu zima dopiero nas zaczęła rozpieszczać -piękne zdjęcia śnieżnego krajobrazu(full serwis-nawet z temperaturką )
Pozdrawiam serdecznie. Darla
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
"Wymienię/Sprzedam/Kupię-Fiołki odmianowe i nie tylko... ;)"
"Zapraszam do swojego ogrodu -darla80" "Moje Storczyki"
- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Witam, witam!
Kochani mam 184cm.wzrostu. Boję się,że od tych pochwał urosnę jeszcze tyle i będzie kłopot z uprawą ogrodu.
Majko, Moniko U was może zbliża się zima ku końcowi ale nie u nas. Jeszcze w marcu może odrobić to co straciła w początkach lutego. Nasz teren to drugi biegun zimna po Suwałkach może to potwiedzić zamościanką Lena666.
Mijo To prawda u mnie wszystko samo rośnie Dzięki 'sprzyjającym warunkom klimatyczno-glebowym', moje zadanie jest tylko posadzić resztę zrobi natura. Czasami trochę z roślinami pogadam, to też dodaje im wigoru
Leno666 Miło,że wpadłaś w odwiedziny ale latem można to urzeczywistnić to tylko 30 km.od Zamościa. Zapraszam.
Kochani mam 184cm.wzrostu. Boję się,że od tych pochwał urosnę jeszcze tyle i będzie kłopot z uprawą ogrodu.
Majko, Moniko U was może zbliża się zima ku końcowi ale nie u nas. Jeszcze w marcu może odrobić to co straciła w początkach lutego. Nasz teren to drugi biegun zimna po Suwałkach może to potwiedzić zamościanką Lena666.
Mijo To prawda u mnie wszystko samo rośnie Dzięki 'sprzyjającym warunkom klimatyczno-glebowym', moje zadanie jest tylko posadzić resztę zrobi natura. Czasami trochę z roślinami pogadam, to też dodaje im wigoru
Leno666 Miło,że wpadłaś w odwiedziny ale latem można to urzeczywistnić to tylko 30 km.od Zamościa. Zapraszam.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53