Skromny ogródeczek Ani
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Mirku u mnie byłby trochę mały problem z powiększeniem rabaty wzdłuż wiazdu ponieważ miejsca nie ma bo mam siatkę która oddziela ogródek od wjazdu a za siatką mam zaraz właz do studni A co do datury to też bym wolała sadzonki Poszukam na all może będę to wezmę ze dwie różową i żółtą
Asiu dziękuję za odwiedzinki Ja też troszkę się nie znam ale już się uczę i będzie wszystko super
Madziu cieszę się że trafiłaś do mnie :P Jak miło Cię widzieć A ta wierzba o którą pytasz to z tego co się już zorientowałam to jest to Wierzba skupiona 'Pendula'
Powiadasz czosnek jest dobry muszę wypróbować Też poobcinałam sedum zeschnięte badylki i ładnie rośnie
Agniesiu bardzo Ci dziękuję za informację bardzo mi się przyda i jak tylko zrobi się pogoda to zacznę robić skalniaczek tylko jeszcze muszę wysłać M.po jakieś fajowe kamyczki
Lili dziękuję i ja również życzę Ci słonecznego i miłego dnia
U mnie niestety pada deszcz
Asiu dziękuję za odwiedzinki Ja też troszkę się nie znam ale już się uczę i będzie wszystko super
Madziu cieszę się że trafiłaś do mnie :P Jak miło Cię widzieć A ta wierzba o którą pytasz to z tego co się już zorientowałam to jest to Wierzba skupiona 'Pendula'
Powiadasz czosnek jest dobry muszę wypróbować Też poobcinałam sedum zeschnięte badylki i ładnie rośnie
Agniesiu bardzo Ci dziękuję za informację bardzo mi się przyda i jak tylko zrobi się pogoda to zacznę robić skalniaczek tylko jeszcze muszę wysłać M.po jakieś fajowe kamyczki
Lili dziękuję i ja również życzę Ci słonecznego i miłego dnia
U mnie niestety pada deszcz
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu do tej pory oglądałam Twoje doniczkowce, teraz przyszedł czas na ogród ( u mnie było odwrotnie, trzy lata temu założyłam wątek ogrodniczy, doniczkowe dopiero pod koniec zeszłego roku), dobrze, że nam pokażesz ogródek. Masz rację jak przyjdzie ciepło to się zazieleni wszystko. Wtedy będziemy mieli co u Ciebie oglądać.
Aniu! Doczytałam, że chcesz pomocy w sprawie kącika wypoczynkowego: proponuję Ci róże okrywowe jako kwitnące do mrozów, rosną tylko 50-60cm w górę i wypuszczają pędy płożąc się po ziemi. Poczytaj sobie o nich więcej.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- Andziax007
- Kontakt:
Edytko witam Cię serdecznie Wkleiłabym następne zdjęcia ogrodu ale na dworze pada jak tylko się zmieni pogoda to na pewno coś jeszcze pokarzę
A oto moje rozrabiaki
Dorotko jak miło że mnie odwiedziłaś Teraz to za wiele nie mam co do pokazania ale już upatrzyłam sobie kilka roślinek i jak tylko będzie większa gotówka to wybieram się na zakupy
Grażynko ja myślałam nad różami pnącymi Tylko muszę M. poprosić żeby mi zrobił jakąś podpórkę na nie :P Mam już kilka róż więc ze dwie pójdą na rabatę do kącika
Pozdrawiam serdecznie
A oto moje rozrabiaki
Dorotko jak miło że mnie odwiedziłaś Teraz to za wiele nie mam co do pokazania ale już upatrzyłam sobie kilka roślinek i jak tylko będzie większa gotówka to wybieram się na zakupy
Grażynko ja myślałam nad różami pnącymi Tylko muszę M. poprosić żeby mi zrobił jakąś podpórkę na nie :P Mam już kilka róż więc ze dwie pójdą na rabatę do kącika
Pozdrawiam serdecznie
- Andziax007
- Kontakt:
Kociaczki to tylko tak na zdjęciach wyglądają ale to niezłe rozrabiaki a jeszcze tym bardziej jak zaczną się ganiać po całym domu i gryźć
Mam zamiar kupić jakieś bylinki i krzaczki zapewne jakieś cebulki też
To moja lista zakupów
Zawciąg nadmorski
macierzanka złotolistna
Forsycja
Hortensja Pinky Winky taka dwukolorowa
Irys Germanica Little Step
Orlika Pełnego- mieszanka
Datura żółta i różowa
Tigridia
Clematis wielkokwiatowy
Funkia Albopicta
Lawenda
Świeci słoneczko u mnie idę zrobić kilka zdjęć
Mam zamiar kupić jakieś bylinki i krzaczki zapewne jakieś cebulki też
To moja lista zakupów
Zawciąg nadmorski
macierzanka złotolistna
Forsycja
Hortensja Pinky Winky taka dwukolorowa
Irys Germanica Little Step
Orlika Pełnego- mieszanka
Datura żółta i różowa
Tigridia
Clematis wielkokwiatowy
Funkia Albopicta
Lawenda
Świeci słoneczko u mnie idę zrobić kilka zdjęć
Aniu rozrabiaki są urocze i takie milusińskie. Ja bardzo lubię kociaki. Kiedyś miałam kotkę jeszcze jak dzieci były małe. Najlepsze są jak śpią. Pozdrawiam cię serdecznie i miłego dnia Ci życzę.
grazka_j - moje wątki
- Andziax007
- Kontakt: