...tu będzie moje niebo... - Cynthia 2009 cz.2
Witaj Cynthio
Piękne zdjęcia pokazałaś , azalia i sasanki pięknie Ci kwitną .Moja Azalia zmarzła w tym roku Zbyszek kupił maleństwa , ponoć to miniaturki no zobaczymy , ale czy Ty wiesz ,że ja jeszcze ich nie posadziłam Jutro biorę się do roboty i to ostro . Jeśli będziesz chciała Bodziszka to ja też chętnie się podzielę
Piękne zdjęcia pokazałaś , azalia i sasanki pięknie Ci kwitną .Moja Azalia zmarzła w tym roku Zbyszek kupił maleństwa , ponoć to miniaturki no zobaczymy , ale czy Ty wiesz ,że ja jeszcze ich nie posadziłam Jutro biorę się do roboty i to ostro . Jeśli będziesz chciała Bodziszka to ja też chętnie się podzielę
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cynthio, nie nadążam za Tobą, już druga część w tym roku . Widzę, że teraz sasanki na tapecie, masz rację, jak jest okazja, to trzeba dokupić, bo cudne są. Mały jeszcze w strupkach? trzeba wytrzymać ten okres. Kiedy moje dzieci miały ospę stosowało się puder w płynie, chłopcy mieli tyle krostek, że odpadało smarowanie wacikiem - nanosiłam puder pędzlem do golenia, dobrze, że nie miałam pod ręką ławkowca (to taki olbrzymi).
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj z wieczorka Cyntuś. Widzę, że mamy nową modę sasanki strzępiaste. Śliczna jest Twoja, ale moja też niczego sobie. A to wszystko przez Grzesia wrocławskiego.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iduś nie ma sprawy
Jadziu to moja pierwsza azalia i podchodzę do niej jak pies do zdechłej myszy...ciekawi mnie ale się boję A roślinki jak są w doniczkach to przecież mogą stać i stać . Wsadzisz je Jadziu jak stwierdzisz ,ze nabrałaś ochoty do pracy
Za bodziszka dziękuję , w przyszłym tygodniu zostanę jego właścicielką
Elsi sasanki mną zawładnęły całkowicie
Młodemu strupki zaczynają odpadać i też smaruję go pudrem w płynie ale patyczkiem do ucha bo wacikiem jakoś mi było niewygodnie
Podłoga w mieszkaniu wygląda jak po remoncie i gipsowaniu ścian ...moje dziecko to mała ,biała mumijka ,która się sypie
Aduś one wszystkie są piękne,strzępiaste,gładkie i nawet jak już kwiatków nie mają, to ten pysiaty koperek strasznie mnie rozczula
Jadziu to moja pierwsza azalia i podchodzę do niej jak pies do zdechłej myszy...ciekawi mnie ale się boję A roślinki jak są w doniczkach to przecież mogą stać i stać . Wsadzisz je Jadziu jak stwierdzisz ,ze nabrałaś ochoty do pracy
Za bodziszka dziękuję , w przyszłym tygodniu zostanę jego właścicielką
Elsi sasanki mną zawładnęły całkowicie
Młodemu strupki zaczynają odpadać i też smaruję go pudrem w płynie ale patyczkiem do ucha bo wacikiem jakoś mi było niewygodnie
Podłoga w mieszkaniu wygląda jak po remoncie i gipsowaniu ścian ...moje dziecko to mała ,biała mumijka ,która się sypie
Aduś one wszystkie są piękne,strzępiaste,gładkie i nawet jak już kwiatków nie mają, to ten pysiaty koperek strasznie mnie rozczula
Pozdrawiam słonecznie - Baśka