rogalm1 wiesz ja specjalnie sobie wybrałam taki termin operacji,
aby już w miarę wydobrzeć na wiosnę.
Iza coś to zwolnienie kurczy się w niesamowitym tempie.
Na targi oczywiście jedziemy.
Jacku ja też ciebie witam w nowym sezonie ogrodowym.
Donneczka jest wszystko ok i czuje się coraz lepiej.
Agnieszko fajnie,że do mnie zajrzałaś.
Trochę mi się tych wątków narobiło,pasja ogrodnicza bardzo mnie pochłonęła.
Ponieważ z tym tematem wiąże się robienie zdjęć,więc i w tym temacie musiałam się dużo nauczyć.
Ponieważ lubię przekazywać zdobytą wiedzę innym,mniej doświadczonym powstało trochę instrukcji i fotorelacji.
Niestety nie mam własnego domu,mieszkam w mieszkaniu na poddaszu,w starej kamienicy w centrum miasta.
Cały ogród też nie należy do mnie,ja tylko mam do dyspozycji część ogrodu,ale ponieważ nie ma innych lokatorów na razie gospodaruje na całości.
Wczoraj zrobiłam pierwszy w tym roku obchód ogrodu.Niestety bardzo pomarzły mi róże.
Zobaczę w kwietniu jak rozkopie kopczyki,czy niżej są jeszcze zdrowe pędy.
Oczywiście szukałam przed wszystkim zwiastunów wiosny.
Widać już wszędzie kiełki tulipanów,hiacyntów,krokusów,pustynnika i nawet znalazłam kwiatki przebiśniega.
Chciałam wkleić zdjęcia,ale coś mi się zrobiło z Imageshack,nie mogę wejść na moją ulubiona stronę,z której wysyłam większe zdjęcia.
Wstawiłam najpierw małe zdjęcia,ale potem sposobem doszłam jak wkleić większe zdjęcia.
Niestety inaczej niż miałam przedtem.Czyżby Imageshack ma teraz nową wersję wrzucania zdjęć?
Nie mam już swojego okna w Imageshack,z którego mogłam po kolei wrzucać kody większych zdjęć.
Jest tylko okno z kodami do miniaturek na forum.Aby wkleić większe zdjęcie muszę po kolei każde jeszcze raz wgrywać.
Może jeszcze dojdę jak to zmienić.
tulipany
tulipany o pasiastych liściach,ja je nazywam tygrysie
pustynnik
zbliżenie pustynnika
zimowity
iryski żyłkowe,niebieskie
krokusy
przebiśniegi