Facet to jednak "prosty mechanizm" ;-)
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Jakich książek To potoczna mowa Autora podałam tylko dla przykładuAdministrator pisze:A to przeoczenie...
Nie będę udawał mądrzejszego niż jestem , więc proszę o wyjaśnienie użycia pojęcia inferencji mężczyzn...
Dziękuję
I wolałbym abyś pisała swoimi słowami... , a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem
W każdym razie ja tam wolę interferować (dodatnio ) z innymi niż inferować
Inferencja to nic innego jak dedukować, czy wywnioskować Czyli chodziło mi, że wydaje Wam się, iż dokonujecie prawidłowej dedukcji.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja jestem, ale też nic z tego nie rozumiem, więc nie martw się, nie jesteś sam. Zresztą to przechodzi (na dzieci ). Można też to leczyć, ale tylko wtedy skutecznie, kiedy pacjent sam się zdecyduje na leczenieAdministrator pisze:I wolałbym abyś pisała swoimi słowami... , a nie cytatami z książek dla psychologów, bo ja nim niestety nie jestem
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A co w tym śmiesznego Drogie Panie jeśli gość ma na imię Wojciech. Po prostu dziwi się, że nie ma tam jego imienia.
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.