moje początki cz. 2
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: moje początki cz. 2
maribat .To jeszcze nie wszystkie zostały jeszcze różności czyli najczęściej pojedyncze egzemplarze. Ale i tak w porównaniu z niektórymi dziewczynami to mam bardzo mało i najczęściej to maluszki.
Elu sucholubki pięknie rosną bo zapominam je podlewać a więc ich nie przelewam. Pilea jest fajną bezproblemową roślinką i szczerze ją polecam.
Arletko niestety to, że moja siostra zarejestrowała się na forum nie jest moją zasługą. Winna jest wyszukiwarka
Elu sucholubki pięknie rosną bo zapominam je podlewać a więc ich nie przelewam. Pilea jest fajną bezproblemową roślinką i szczerze ją polecam.
Arletko niestety to, że moja siostra zarejestrowała się na forum nie jest moją zasługą. Winna jest wyszukiwarka
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
Witam Cię Renatko Ja byłam u Ciebie ostatnio wczoraj o 13oo, a tu przez ten krótki czas tyleeeee się dzieje :P Miło mi Cię poznać i cieszę się, że Twoja siostra do nas dołączyła . A do tego jeszcze taką kolekcję roślin nam zaprezentowałaś . Trzymaj tak dalej i byle do wiosny ;:106
Pozdrawiam Cię serdecznie Jola
- nuta23
- 1000p
Jolu Jutro pokaże resztę moich skarbów. Jedyne co lubię w zimie to święta i moje urodzinki. Wiosny wypatruję z utęsknieniem a tu dopiero jesień się zaczęła.
moje początki
moje początki
Renatko Też czekam z utęsknięniem na wiosnę, bo to i nadzieja na ciepło i rusza pełną parą wegetacja roślin, szczególnie, że niedawno odkryłam, gdzie można kupić piękne skrętniki, a to opłaca się dopiero na wiosnę. Niestety jeszcze długo przyjdzie mi na to czekać ;:99. Ale na pocieszenie pozostają nam nasze rośliny i zdjęcia innych. Czekam więc na fotki Twoich podopiecznych
Pozdrawiam Cię serdecznie Jola
- nuta23
- 1000p
Zdjęcia będą jutro bo co za dużo to nie zdrowo
Moje hojki mimo zimna rosną co jest chyba wynikiem podlania czystym biohumusem na wzmocnienie. Na wiosnę jak wszystko rusy to dopiero będzie co oglądać.
Moje hojki mimo zimna rosną co jest chyba wynikiem podlania czystym biohumusem na wzmocnienie. Na wiosnę jak wszystko rusy to dopiero będzie co oglądać.
moje początki
moje początki
Zima też jest miła bo kwitną grudniki :P:P Ostatnio jak byłam w kwiaciarni to czort mnie kusił ,żeby oderwać malutki człon takiego ślicznego łososiowego Ale to chyba tak nieładnie, prawda?
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Ja to już chyba ostatnia Cię witam w nowym wątku, mam nadzieję, że mi wybaczysz.
Piękne kwiaty pokazujesz, ale Ty najpiękniejsza
A od nadmiaru kwiatków to jeszcze nikt się nie rozchorowała, bynajmniej nie tu, więc śmiało możesz wklejać fotki.
Czekam
Piękne kwiaty pokazujesz, ale Ty najpiękniejsza
A od nadmiaru kwiatków to jeszcze nikt się nie rozchorowała, bynajmniej nie tu, więc śmiało możesz wklejać fotki.
Czekam
- nuta23
- 1000p
AniuAgnieszko serdecznie Ciebie witam ale zdjęcia i tak wkleję dopiero juro.
mmax fakt, ale nie tylko one bo fiołeczki też. Jedne i drugie mają piękne kwiatuszki i to one poprawiają nam humor gdy zimno za oknem.
mmax fakt, ale nie tylko one bo fiołeczki też. Jedne i drugie mają piękne kwiatuszki i to one poprawiają nam humor gdy zimno za oknem.
moje początki
moje początki
- sparks25
- 500p
- Od: 14 lut 2010, o 22:15
Wpadłem z rewizytą bardzo ładne kwiatki i kolekcja hojek , i oczywiście urocza ich właścicielka
- nuta23
- 1000p
Sparks25miło mi powitać Ciebie w moim wątku. Wpadaj częściej.
moje początki
moje początki
- Michaeli
- 500p
- Od: 19 sie 2010, o 10:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Droga Reniu!
Twoja Hoyka Serpens jest cudna, widać że niczego jej u ciebie nie brakuje!
Za to cudne u ciebie eszki, Nagarbie i kolumnea też cudnie się rozwijają, spora kolekcja!
Zbiorek sukulentów, okazały bardzo mi się podobają, twoje sucholubki.
Pozdrawiam!
Twoja Hoyka Serpens jest cudna, widać że niczego jej u ciebie nie brakuje!
Za to cudne u ciebie eszki, Nagarbie i kolumnea też cudnie się rozwijają, spora kolekcja!
Zbiorek sukulentów, okazały bardzo mi się podobają, twoje sucholubki.
Pozdrawiam!
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Widok twoich skarbów naprawdę zachwyca! widać że pieknie rosną,mając dobra opiekę xD widac ze lubisz kaktusie przyznam ze sama mam do nich słabość
- nuta23
- 1000p
Saro Typowego kaktusa mam aż 1 i mam go tylko dlatego, że dostałam go od M z okazji narodzin naszego synka.
Michale
A teraz obiecane pozostałe fotki moich skarbów. Różności
Michale
A teraz obiecane pozostałe fotki moich skarbów. Różności
moje początki
moje początki