Kwiatki u Beatki ;)
- pozia
- 200p
- Od: 28 lut 2011, o 20:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiatki u Beatki ;)
Nie wszystkie. Przywiozłam dwie dracenki, z jednej zrobił się długi cienki patyk, a druga się wygięła do słońca i jakaś brzydka się zrobiła
Reszta owszem ma się dobrze
Reszta owszem ma się dobrze
- elik_49
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam porannie Beatkę, ciekawe początki na nowym miejscu, będą tu zaglądać i śledzić jak roślinki zaklimatyzują się. Dracenki lubią być zraszane, może to im troszkę pomoże.
pozdrawiam Ela * Moje zielone różności
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
To nie spisuj ich jeszcze na straty tylko ciachnij i odmłódź. Idzie wiosna to szybko powinny puścić i znowu będą cieszyły oko swoją urodą.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- pozia
- 200p
Elik
Nuta myślałam o odmłodzeniu, ale jest ale ... one są już tak cienkie, że nie wiem czy to ma sens ...
dziś jak wrócę do domu to zroszę je
Nuta myślałam o odmłodzeniu, ale jest ale ... one są już tak cienkie, że nie wiem czy to ma sens ...
dziś jak wrócę do domu to zroszę je
- agapuszka_83_28
- 500p
- Od: 4 lis 2010, o 17:33
Piękna ta paproć , chyba muszę taką mieć
Tylko gdzie ja ją postawię
Tylko gdzie ja ją postawię
pozdrawiam Aga Zielone cuda w moim domu
- pozia
- 200p
Na pewno nie na słonecznym paraoecie. Ona lubi światło odbite, rozproszone. Ja mam problem żeby swoję gdzieś ustawić, ale na razie mam sajgon w mieszkaniu więc czekam aż wszystkie meble zostaną zamontowane, kanapy przywiezione
A jak nie masz miejsca to widziałam w sklepach ładne stojaki wolnostojące
A jak nie masz miejsca to widziałam w sklepach ładne stojaki wolnostojące
- pozia
- 200p
spojrzałam na parapet i co zobaczyłam? jedno nasionko koperku zapuściło korzonka takiego tyci normalnie aż mi się buźka uśmiechnęła z radochy
- elik_49
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 20:51
Beatko , taka mała rzecz a cieszy
Odnośnie draceny , ona jest szczepiona na kijku? czy tak normalnie rośnie z ziemi, pokaż może na fotce co?
Odnośnie draceny , ona jest szczepiona na kijku? czy tak normalnie rośnie z ziemi, pokaż może na fotce co?
pozdrawiam Ela * Moje zielone różności
- pozia
- 200p
Oj to już nie dziś bo mam tu złe światło. Z rana jak nie zapomnę to cyknę fotki.
ale myślę że szczepiona nie jest, jedna była "odmładzana" a druga ma badyla do ziemi. Jedna i druga ma liście niestety tylko na czubku
jutro wkleję zdjęcia
ale myślę że szczepiona nie jest, jedna była "odmładzana" a druga ma badyla do ziemi. Jedna i druga ma liście niestety tylko na czubku
jutro wkleję zdjęcia
Doskonale rozumiem, że na widok jednego małego korzonka buzia Ci się cieszy. Też tak mam I wiesz, im więcej roślin, tym więcej powodów do radości ...Szkoda tylko, że narzeczony nie podziela mojego entuzjazmu...
- pozia
- 200p
u mnie jest to samo! tyle że mam męża
mój jest baaardzo zadowolony że przejęłam już balkon ;) bo chciał na nim rowery trzymać. jak dla mnie to może, ale wtedy zamontuję koszyk przy kierownicy w które będą ... kwiatki
mój jest baaardzo zadowolony że przejęłam już balkon ;) bo chciał na nim rowery trzymać. jak dla mnie to może, ale wtedy zamontuję koszyk przy kierownicy w które będą ... kwiatki
-
- 500p
- Od: 5 mar 2011, o 08:21
Beatko ślicznie się twoja kolekcja zielonych zaczyna ,piękne i zadbane te Twoje kwiatuchy pozdrawiam
- pozia
- 200p
Magłosiu
cieszę się, że moje zieloności się pobobają
zdjęcia które miały tu rano się pojawić niestety się nie pojawią, nie było rano czasu (montaż z rańca lustra w łazience), po południu może go trochę będzie choć przyznam szczrze że wątpię, bo czeka mnie sprzątanie po robotnikach, sprzątanie szaf i rozkładanie ubrań ...
postaram się zrobić jakąś przerwę na fotki
cieszę się, że moje zieloności się pobobają
zdjęcia które miały tu rano się pojawić niestety się nie pojawią, nie było rano czasu (montaż z rańca lustra w łazience), po południu może go trochę będzie choć przyznam szczrze że wątpię, bo czeka mnie sprzątanie po robotnikach, sprzątanie szaf i rozkładanie ubrań ...
postaram się zrobić jakąś przerwę na fotki