Nasz mały raj na ziemi.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
JOWA
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 09:42
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Nasz mały raj na ziemi.

Post »

Witam. :wit
A o to obiecywane fotki:

Obrazek

Obrazek

nasza nowa rabatka :D
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Od: 21 kwie 2011, o 15:32
Kontakt:

Post »

Ladnie,ladnie..
Pracujecie w expresowym tempie na Waszej dzialeczce 8-)
Bardzo ladnie wszystko juz wyglada,jestem pod wrazeniem..
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Kontakt:

Post »

Obejrzalam :wink:
Rzeczywiscie roze i ten rododendron ladnie by wygladaly,tylko zostaw miejsca troszke,bo nie wiem,nie znam sie na odmianach,ale ten moj krzaczasty sie robi,chyba duzy bedzie..Zrob tak,zeby nie zslanial Ci roz i na odwrot.. :wink:

Oj,mala sie budzi :(
JOWA
500p
500p

Post »

Oj dziewczyny dzięki dzięki za komplementy,byle bym na laurach nie usiadła ;:138 Ulu, Isskaa, Roza333,Asiu,Justyno jeszcze raz dziękuję i zapraszam na moją działeczkę na kawusię ;:40 :tan .
Pozdrawiam Jowita.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
JOWA
500p
500p

Post »

Isskaa no właśnie w tym jest problem bo człowiek by chciał od razu żeby było pełno kwiatów a zapomina się że one cały czas rosną i potrzebują miejsca. Staram się o tym pamiętać tlatego tyle wolnego miejsca zostawiłam na tej rabatce tyle że muszę ją czymś podypać zastanawiałam się nad korą ale mój brat twierdzi że mogę za bardzo zakwasić ziemię, sama nie wiem ,albo drobnymi malutkimi kamyczkami.Przesadziłam twoje ulubione konwalie na razie tylko część bo robię drugą rabatkę, pewnie jutro wrzucę zdjęcia, więc zapraszam.
Pozdrawiam Jowita.
Nasz mały raj na ziemi.
kika321
200p
200p
Od: 5 kwie 2011, o 14:06

Post »

Bardzo Ci zazdroszczę takich dużych drzewek owocowych, niesamowite wrażenie jak kwitną. Efekty pracy na działce bardzo widoczne, z dnia na dzień coraz piękniej i zielono. ;:138
Pozdrawiam
Renia
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jowitko, widzę, że wzięłaś się ostro do roboty i efekty są widoczne! Oby tak dalej!Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Kontakt:

Post »

JOWA pisze:Isskaa no właśnie w tym jest problem bo człowiek by chciał od razu żeby było pełno kwiatów a zapomina się że one cały czas rosną i potrzebują miejsca. Staram się o tym pamiętać tlatego tyle wolnego miejsca zostawiłam na tej rabatce tyle że muszę ją czymś podypać zastanawiałam się nad korą ale mój brat twierdzi że mogę za bardzo zakwasić ziemię, sama nie wiem ,albo drobnymi malutkimi kamyczkami.Przesadziłam twoje ulubione konwalie na razie tylko część bo robię drugą rabatkę, pewnie jutro wrzucę zdjęcia, więc zapraszam.
Pozdrawiam Jowita.
Jowa,skad ja to znam hihi ;:65
Oczywiscie wpadne zobaczyc co pozmienialas :uszy
Najbardziej jestem ciekawa co wymyslilas z moimi konwaliami ;:108 ;:224
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pamiętam, jak sadziłam maleńkie iglaczki i martwiłam się, czy dożyje, aby zobaczyć, jak wyglądają w pełnej krasie :roll: Teraz biegam z sekatorem lub piłą, bo są wszędzie :evil: Jowitko coraz piękniej robi się u Ciebie ;:108
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
JOWA
500p
500p

Post »

Witam. :wit
Reniu drzewka to spadek po poprzednich właścicielach jest ich trochę za dużo i za gęsto są posadzone,ale bardzo się cieszę że są bo w lecie będzie mała uczta owocowa dla dzieci.

Elila ja jak tylko mam chwilę to idę na działkę i ciągle coś robię ;:108 tylko raz byłam na niej żeby posiedzieć.

Isskaa konwalii trochę przeniosłam z drugiej strony altanki, wrzucę zdjęcia jak tylko mój M znajdzie chwilkę( bo ja nie potrafię :oops: ).Ale na tej rabatce co ostatnio zrobiłam też są.Niestety wszystkie nie dostaną prawa łaski. :evil:

Iwonko z iglakami tak właśnie jest, znam to z autopsji u moich rodziców na ogródku.Sadzili malutkie świerki srebrne a teraz po 15 latach koło domu jest mały las.

Pozdrawiam Jowita. :wit
Nasz mały raj na ziemi.
Awatar użytkownika
Isskaa
500p
500p
Kontakt:

Post »

Jak to nie dostana prawa laski?? :twisted:
Co chcesz zrobic moim konwaliom??!! :twisted:

Wyslij je do mnie,ja z checia przyjme kazda ilosc :tan

A tak na powaznie,musialabym sie rozejrzec tutaj za konwaliami,chyba na e-bay najpredzej znajde,ale czy nie jest juz za pozno na ich sianie?? One jakos wczesnie zawsze rosna.. :shock:
JOWA
500p
500p

Post »

Witam no idą sobie do .... :evil: .Po prostu jest ich u mnie za dużo nawet pod płotem i za nim też tak się rozmnożyły.Ale i tak mają tak wielkie korzenie że pewnie i tak powyłażą za rok.A co do ich sadzenia to nie wiem a rosnąć zaczeły na początku kwietnia(wychodzić z ziemi).
Nasz mały raj na ziemi.
Awatar użytkownika
ewka63
500p
500p
Od: 17 kwie 2011, o 09:25
Kontakt:

Post »

Parę dni mie nie było, a tu takie zmiany że hoho ;:63 Ślicznie działeczka wygląda, praca wre na całego, tylko podziwiać :)
Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”