Ogród Anki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
MLODA1
500p
500p
Od: 2 kwie 2010, o 23:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Anki

Post »

Witaj Bogda-1980 dziękuję za spacer po ogrodzie.
Witaj Edwardzie, ja mieszkam w Obroczy, wczoraj była Teściowa w lesie i przyniosła do domu pół wiaderka dużego podgrzybków i troszkę prawdziwków, ale w sobotę pełnia i po pełni znowu powinie być wysyp. Z chęcią zapraszam do mnie, tylko mój M musi być wtedy w domu, żeby Was oprowadzić po lesie.
Witaj Andrzeju!
Miejsce i dla mnie super, daleko od szosy, tylko dojazd kiepski, ale da się wytrzymać.
Witaj Jagusiu
Brakuje czasu na wątek bo kupiliśmy z M działkę i robimy porządki.
Na grzybki też zapraszam. Bliżej września zawsze więcej grzybów. W tamtym roku dziennie nosiliśmy do domu po 4 wiadra, a później po nocach śniły się te grzybki. :;230 Myślałam na spotkaniu u mnie, ale mój ogród nie dorównuje wszystkim innym ogrodom, a przeważnie Janusza i Tadeusza, nie ma w nim co oglądać.
Witaj Jolu
Przyjęły się dwie datury, rosną, ale nie mają pąków, na początku przenawoziłam je za bardzo i troszkę odchorowały, a teraz ładnie rosną.
Obrazek
Moja droga do działki Obrazek Obrazek Obrazek
Mieczyk od Anity Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 16:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Aniu!
My mamy znajomych w Obroczy,jeśli chciałabyś nas odwiedzić to podam Ci namiary na PW jest to Hutków,podaj mi również bliższe namiary na PW bo inaczej nie znajdziemy siebie.
Pozdrowienia Edward z małżonką Zosią :wit
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Aniu :)
Nie masz się co wstydzić swojego ogrodu. Trudno jest porównywać ogrody młodziutkie z tymi które były tworzone 10-20 lat. Jeśli masz ochotę to rób spotkanie u siebie... ja mam straszną ochotę ale u mnie fizycznie nie ma miejsca... jeszcze na dworze to byśmy się może jakoś pomieścili ale w domu... w święta jak jest nas ok.20 osób to ciężko jest wszystkich usadzić... myślałam o takim dużym namiocie... ale też nie bardzo mam go gdzie na podwórku ustawić... i tak plany spełzły na niczym :(
A na grzybki to na serio chciałabym pojechać gdzieś, gdzie na pewno będą... u nas to już lasy w okolicy tak przetrzebione, że po 6 godzinach w lesie ledwo wiaderko zapełnione a i to nie zawsze [tylko wtedy gdy jest największy wysyp] - ale jeździmy, bo dobre i to...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
MLODA1
500p
500p

Post »

Witaj Edwadzie, z przyjemnością byśmy Was odwiedzili. W najbliższą niedzielę wybieram się do Tadeusza. Może w najbliższym czasie, jak będzie wolna któraś niedziela.
Witaj Jagusiu :wit
Teraz będzie pełnia i nadają ciepło, a przeważnie po pełni są grzyby. Jak będą już naprawdę co zbierać to dam znać. U nas prawdziwe wysypy są przeważnie we wrześniu. Ja myślałam zrobić spotkanie gdzieś we wrześniu, ponieważ mamy teraz turystów, bo wynajmujemy pokoje i na razie nie byłoby jak.
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Kontakt:

Post »

Aniu pięknie po prostu pięknie. :heja :heja :heja
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Witaj Aniu :wit Jak na początek,to muszę przyznać,że masz śliczny ogród z ogromną ilością różnorodnych kwiatów. ;:63 ;:63 Bardzo mi się podoba.Podobają mi się też Twoje donice duże brązowe.W jednej jest kaktus,a w drugiej chyba gerania.Aniu napisz mi ,czy te donice były kupione takie ozdobne,czy były robione?Bardzo mi się podobają.Chciałabym takie... ;:63 ;:63 ;:65 ;:65 Pozdrawiam i zapraszam do mnie ;:108 :shock: ;:224 .Gosia
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Aniu!
Spotkanie forumowiczów u nas 20.o8.2011r.godz.12.na naszej działce rekreacyjnej.Zapraszamy
Edward :wit
Awatar użytkownika
kasik 69
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2010, o 15:04
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Aniu :wit .Rozmarzyłam się oglądając pierwsze fotki,Tadeusz napisał,że znajome widoki,a ja napiszę,ze to widoki Lubelszczyzny-stron moje go taty,za którymi tęsknię...Dużo pracy przed tobą, ale dasz radę,i roślinek przybędzie ci szybciutko ;:196
Zapraszam do mnie,
Moje wątki
Nasz Ogród
MLODA1
500p
500p

Post »

Witaj Beatko, :wit dziękuję za odwiedziny.
Witaj Gosiu, miło mi, że podoba Ci się mój ogród, ale to dopiero początek moje przygody z kwiatami i nie mam zbyt dużo różnych odmian, to przeważnie dalie. Te donice robiłam sama. Potrzebna jest jakiś materiał, ja brałam z cienkich prześcieradle, cięłam na kawałki szerokości około 20 cm moczyłam w kleju do styropianu, ale może być do glazury i obwijałam w koło doniczkę. Jak wyschła to malowałam, albo farbą w sprayu żeby była błyszcząca albo jakąś wodną.
Witaj Edwardzie, z chęcią wybiorę się do twojego królestwa. ;:138
Witaj Kasiu :wit , dziękuję za odwiedziny. Pracy na pewno dużo, ale praca przy roślinkach daje mi dużo radości i odpoczywam w ogrodzie. Jak tęsknisz za stronami Lubelszczyzny to jak nie ma nic na przeszkodzie trzeba pakować walizki i przyjeżdżać, chociaż na parę dni.
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

ANIU :wit Dzięki za odpowiedż.Jak tylko znajdę trochę czasu zacznę eksperymentować.Pozdrawiam Gosia
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

Witaj Aniu, nie wiem jak doszlo do tego ze dopiero teraz odwiedzilam Twojj watek ;:223 Calkiem niedaleko od siebie mieszkamy. I nie dalej jak w niedziele objechalam sobie Roztocze miedzy innymi przez Krasnobrod, Bondyrz Obrocz, Zwierzyniec. :D

Twoj ogrod zapowiada sie ciekawie, będę sledzic Twoje poczynania.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
MLODA1
500p
500p

Post »

Witaj Ewo, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, jak byśmy się spotkały na forum wcześniej to na pewno po drodze wpadłabyś do mnie, ale to jeszcze nie stracone. Do miłego zobaczenia :wit
hutkow
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu i Robercie!
Dziękujemy Wam za udział w spotkaniu w Hutkowie.Cała nasza rodzina polubiła Was i Wasze maluchy.Mamy nadzieję ,że ta znajomość pogłębi się i będą dalsze spotkania jako bliskich znajomych i przyjaciół.Może wreszcie będą upragnione grzybki.

Pozdrowienia Zosia,Edward z rodziną :wit :wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”