działka Ala
Re: działka Ala
O rany jakie cuności tu widzę Kolekcja liliowców spora i jakie piękne!
Macie bardzo wypielęgnowany ogród, pewnie dużo pracy poświęcacie aby taki był. Super, bardzo mi się podoba
Macie bardzo wypielęgnowany ogród, pewnie dużo pracy poświęcacie aby taki był. Super, bardzo mi się podoba
- Agnieszka83
- 200p
- Od: 8 maja 2010, o 17:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Naprawdę piękny jest ten liliowiec.
-
- 50p
- Od: 25 lip 2011, o 13:49
Witaj Paryska w moich skromnych progach:) cieszę się, że Ci się u mnie podoba, ogród potrzebuje jeszcze dużo zmian, mam wiele pomysłów, które chcę w najbliższym czasie zrealizować- jedne potrzebują czasu a inne finansów niestety; jak podglądam ogrody tu na forum od razu mam motywację do pracy:) Pozdrawiam
- Jojola
- 500p
- Od: 21 lip 2010, o 18:55
ależ piekne lilie i liliowce. znowu chyba dopadać mnie zaczyna jakies choróbsko....
Pozdrawiam serdecznie, Jola
W rodzinnym ogrodzie
W rodzinnym ogrodzie
-
- 50p
o tak ta choroba mnie też dopadła szczególnie jeśli chodzi o liliowce w zeszłym roku, a w tym to już postępy takie zrobiła........
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Allllllllllllllllla masz te kroczki siedmiomilowe szok -cudaMałymi kroczkami urządzamy sobie ten malutki kawałek ziemi,
liliowce bomba kolekcja, rh-pozazdrościć i grzybki urokliwe
no i dla M za iglaczki
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Cudne masz te lilie. Jakoś nigdy za nimi nie przepadałam, ale jak patrze na te Twoje to zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem nie posadzić ich u siebie Mają piękne kolory, są takie żywe!
-
- 50p
Patkaza, Marysiek witajcie, cieszę się, że mnie odwiedziliście:) Lilie, szczegolnie orienpety naprawdę warto posadzić w swoim ogrodzie, te ich rozmiary oraz silny zapach, nie wyobrażam sobie bez nich działki. A tak poza tym wszystkie rośliny kończą u mnie w ogrodzie kwitnienie i dopadła mnie chandra; tyle czasu minie kiedy znów zaczną kwitnąć liliowce...
Witaj Ala bardzo piękny masz ogród czyściutki zadbany no super...Cudowne masz odmiany liliowców taka barwa kolorów wspaniałe, powalające każdy na swój sposób piękny....
pozdrawiam Amalia...
pozdrawiam Amalia...
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ależ pieknie u Ciebie .
Wpisuję sie , zeby nie zgubić
Wpisuję sie , zeby nie zgubić
Do obejrzenia waszej działki zachęcił mnie post w wątku liliowce cz.10 Działka wspaniała a liliowce i lilie cudowne,cieszę się ze nowe nabytki od Emila tak dobrze Wam przezimowały tą mroźną zimę,ja nie miałem tyle szczęścia i na 5 szt kupionych także u Emila jeden na pewno nie przetrwał zimy,
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jurek
-
- 50p
jurek1- witaj w moich skromnych progach, cieszę się że Ci się u mnie podoba:) tyle pieknych ogrodów widze tu na forum, że mój nie dorównuje wielu, jeszcze wiele pracy czeka mnie razem z mężem, on zajmuje się glównie iglaczkami swoimi, a ja myślę nad nowymi nasadzeniami ozdobnych krzewów i kwiatów- wypatruję nowe liliowce w sieci i na forum, czekam z zapartym tchem na nadwyżki od Emila i Ismeny. Chciałabym mieć je wszystkie, teraz skupiam się głównie na tych z zębami rekina oraz falbankami oraz o większych kwiatach. A mogę wiedzieć jakie odmaiany posadziłeś od Emila?