Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 4
Ale Bruce'a Lee - to ma budowe jak wolnozyjacy kogut rosolowy sorry ale glupawki dostaje i moje skojarzenia chodza dziwnymi drogami.
nie szkodzi - mnie jego kogucia budowa zachwyca od dziecka ;) dobrze, że nie miałam okazji żyć i mieszkać blisko niego, bo na pewno zamiast obrabiać ogródka ćwiczyłabym różne cuda i sama była kogutem ;)
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko i ja melduję się w Twoim nowym wątku
Twoim ogrodem jestem zachwycona, nic dodać, nic ująć - rewelacyjnie
Twoim ogrodem jestem zachwycona, nic dodać, nic ująć - rewelacyjnie
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
To chyba niektore Typy tak maja, bo moja psiapsiolka tez kocha sie w nim od dziecka i co mnie w wielkie zdumienie zawsze wprawialo Tym bardziej ze prawie w tym samym czasie, kochala sie w Barry Gibb z Bee Gees-ow
Agus, napisz mi na pm-a tak pi razy drzwi jakie sa ceny rozyc w R - pliss, zebym orientacje miala.
Agus, napisz mi na pm-a tak pi razy drzwi jakie sa ceny rozyc w R - pliss, zebym orientacje miala.
Julka, Bee Gees - moja miłość do dziś (ale nie któryś z braci, tylko ich muzyka ;)) - jest jakaś analogia w tych upodobaniach jak widać ;) podeślę Ci jutro cennik, podaj mi tylko proszę @ na pm.
Halinko, serdecznie Cię witam po raz pierwszy w moim wątku i dziękuję za uznanie... mam nadzieję, że wiosną będzie co pokazywać, bo teraz można jedynie wspominać...
Halinko, serdecznie Cię witam po raz pierwszy w moim wątku i dziękuję za uznanie... mam nadzieję, że wiosną będzie co pokazywać, bo teraz można jedynie wspominać...
A tam... powspominać...
Sama się wygadałaś z pieleniem... czyli jednak to jest czynne ogrodnictwo...
Przyznam Ci się, że podczas dzisiejszego, popracowego, ekspresowego obchodu ogródka, uszczknęłam chwaścika i ciepło o Tobie pomyślałam
Sama się wygadałaś z pieleniem... czyli jednak to jest czynne ogrodnictwo...
Przyznam Ci się, że podczas dzisiejszego, popracowego, ekspresowego obchodu ogródka, uszczknęłam chwaścika i ciepło o Tobie pomyślałam
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Agusiu żałuje bardzo, że dopiero teraz dotarłam do Ciebie, bo dużo straciłam, ale obiecuję nadrobić zaległości i pospaceruję po Twoich poprzednich wątkach.
Będzie to wieczór spędzony tylko w Twoim ogrodzie
Będzie to wieczór spędzony tylko w Twoim ogrodzie
- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudne zdjęcia Aguś, muszę Cię zaznaczyć, cobyś mi nie uciekła .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
Edytko, fajnie, że tu jesteś
Halinko, cały wieczór u mnie? nie zdążyłam posprzątać liści na trawniku ;) mam nadzieję, że Ci się podobało, a ja obiecuję wpaść do Ciebie dziś z wizytą
Gosia, jeśli przy pieleniu myslisz o mnie, to ja nie wiem co o tym sądzić ;) to idzie w złą stronę ;)
Kochani, dziś kolejny ciepły poranek... po 6ej 8 stopni na termometrze, oby z przejaśnieniami... na mój nos zimy nie będzie - szykujcie się na wiosenne zakupy
Halinko, cały wieczór u mnie? nie zdążyłam posprzątać liści na trawniku ;) mam nadzieję, że Ci się podobało, a ja obiecuję wpaść do Ciebie dziś z wizytą
Gosia, jeśli przy pieleniu myslisz o mnie, to ja nie wiem co o tym sądzić ;) to idzie w złą stronę ;)
Kochani, dziś kolejny ciepły poranek... po 6ej 8 stopni na termometrze, oby z przejaśnieniami... na mój nos zimy nie będzie - szykujcie się na wiosenne zakupy
Noooo... zainspirowałaś mnie
Poczułam, że nie jestem odosobniona w tej chęci "pochylenia się nad ziemią"
Poczułam, że nie jestem odosobniona w tej chęci "pochylenia się nad ziemią"
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Witaj Aga, na kreci nosek, to też uważam, że zimy nie będzie. Kreciki ryją pod ziemią i usypują nowe kopce, czyli nie poszły spać. W lutym trochę przymrozi i tyle
Ja już bylinki zamówiłam, trenuję jeszcze z powojnikami, ale tak jak w różach dużo tego i trudno jest wybrać to co będzie super pasować.
Ja już bylinki zamówiłam, trenuję jeszcze z powojnikami, ale tak jak w różach dużo tego i trudno jest wybrać to co będzie super pasować.
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zima była potrzebna na święta, a teraz to niech się schowa.
Dawno mnie nie było na tym forum barszkowałam w doniczkowych
Aga u Ciebie jak zawsze cudne fotki i jak się tak człek napatrzy, to jeszcze bardziej tęskni za wiosną.
Doradźcie mi cóż ja mogę na rabatkach posadzić żeby się od sąsiadów odgrodzić..poza tujami. Panowie płot mi już od października montują i jakimś dziwnym trafem cały czas leży w garażu, bałaganu narobili, doły pokopali i tyle ich widziałam (i oczywiście kasę na jakieś pierdoły też wzięli) tak więc stawiam na naturalny "płot"
Dawno mnie nie było na tym forum barszkowałam w doniczkowych
Aga u Ciebie jak zawsze cudne fotki i jak się tak człek napatrzy, to jeszcze bardziej tęskni za wiosną.
Doradźcie mi cóż ja mogę na rabatkach posadzić żeby się od sąsiadów odgrodzić..poza tujami. Panowie płot mi już od października montują i jakimś dziwnym trafem cały czas leży w garażu, bałaganu narobili, doły pokopali i tyle ich widziałam (i oczywiście kasę na jakieś pierdoły też wzięli) tak więc stawiam na naturalny "płot"
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Aga gratuluję czwartej części wąteczki Twoje szaleją chyba chcą dogonić wiosnę ale co się dziwić jak miła gospodyni to i odwiedzających sporo Zdjęcia super a lista różana oj podejrzałam jakie cudeńka zamawiasz oj będzie się działo
Aga u mnie pogoda rewelacyjne słonko właśnie pięknie świeci ach czuję że wiosna tuż tuż
Miłego dnia
Aga u mnie pogoda rewelacyjne słonko właśnie pięknie świeci ach czuję że wiosna tuż tuż
Miłego dnia