Moi bracia mniejsi-roślinki
Re: Moi bracia mniejsi-roślinki
Już się na parapecie kuchennego okna nie mieszczą.
Fajne masz niecierpki
No i storczyki
No i storczyki
-
- 500p
- Od: 3 gru 2014, o 11:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam w Twoim wątku. Piękna palma i fajnie, że cyklamen Ci kwitnie. Mój po przesadzeniu jakoś nie chce. Na szczęście wszystkie liście się trzymają Gdzie go trzymasz? i Jak podlewasz? Bo ja się naczytałam, że "podlewamy" tylko od dołu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Hej Magda
Opowiesz mi o swojej palmie? Jak długo od nasionka do wzrostu jak na tej fotce? Gratuluje Też będę siać ale dopiero jakoś w maju po wszystkich siewach warzywniczych
Opowiesz mi o swojej palmie? Jak długo od nasionka do wzrostu jak na tej fotce? Gratuluje Też będę siać ale dopiero jakoś w maju po wszystkich siewach warzywniczych
Sprawdziłam posty i było tak-wysiałam w maju 2013 r a wzeszła w czerwcu tego samego roku.Nasiona moczyłam na wacie przed siewem.
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Palma piękna ale ja gratuluję cierpliwości w wyhodowaniu jej z nasionka.
No chyba długo nie czekałam jeśli na opakowaniu pisano ze wschodzi do 6 miesięcy.
- -Iwona-
- -Moderator Forum-.
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sorry, nie doczytałam jednego wyrazu i wyszło mi dużo, dużo więcej. Jak tak to rzeczywiście nie długo, myślałam, że palma dłużej kiełkuje.
Dobrze przeczytałaś Iwonko,to ja poprawiłam błąd .Wydawało mi się że jest to jasne ,ze chodzi o ten sam rok.