Wwwiola - moje domowe roślinki cz.2
Re: Wwwiola - moje domowe roślinki cz.2
ojej!!! masz Kerrii!!! powiesz skad ją masz?? ja poluje i poluje i nigdzie nie ma... o urodzie Hibka nie wspomnę....
Mój ZIELONY ŚWIAT http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=51824" onclick="window.open(this.href);return false;
Hen_s - bardzo by mi bylo miło gdyby zechciały zakwitnąć, wszędzie słyszę/czytam o zapachu hojowych kwitnień i nie moge się doczekać.
Pokemonka - dostałam w ramach jesiennej wymiany. Ukorzeniła się i zaczęła rosnąć, jak na niezbyt sprzyjający okres (jesień/zima) jestem z niejs bardzo dumna.
Pokemonka - dostałam w ramach jesiennej wymiany. Ukorzeniła się i zaczęła rosnąć, jak na niezbyt sprzyjający okres (jesień/zima) jestem z niejs bardzo dumna.
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ładniutkie te twoje hoje aż ci zazdroszczę ja mam malutką carnosę
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
- ktoś
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Wiolu , mnie też się bardzo podobają Twoje hoje . Pięknie Ci rosną .
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
ale tu się dziej...dopiero, co nowy wątek... a tyle fotek..
Piękne fiołki, piękne hoje i drzewka hbiskusowe
A tak w ogóle to witam się w II części u Ciebie
Piękne fiołki, piękne hoje i drzewka hbiskusowe
A tak w ogóle to witam się w II części u Ciebie
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wygląda to bardzo profesjonalnie.
Powodzenia w ukorzenianiu życzę - nie bez podtekstu...
Powodzenia w ukorzenianiu życzę - nie bez podtekstu...
Wszystkie pstrokate fiołki mnie urzekły... Ileż Ty ich masz!!! Ja mam dopiero dwa, ale to jeszcze takie maluszki, że ciągle o nie drżę.
Glitter Foutain to najbardziej zwariowany fiołek, jakiego w życiu widziałam
Glitter Foutain to najbardziej zwariowany fiołek, jakiego w życiu widziałam
Ale zrobiłaś to pomysłowo czekamy na korzonki
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
No, no jakie fajne miniaturowe szklarenki
Justus27 - witam bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że wiosna hibiskusy ruszą z nowymi listkami.
Hen_s - mówisz profesjonalnie, taka metoda sprawdzona, działa, jesienne i prawie-zimowe zakupy bardzo dobrze mi się ukorzeniły. Metoda właściwie bezobsługowa.
W uprawie roślin, właściwie na każdym etapie, zwracam uwagę na to, żeby wymagały jak najmniej pracy.
A tak na marginesie, z czego najbardziej ucieszy się maniak roślinny? Z pudła pełnego kubeczków do piwa.
Mroofka - Glitter Fountain to trailer, ten typ fiołków ma właśnie takie pokrój, a do tego kolorowe liście.
Zimą stał gdzieś zapomniany, dopiero wiosną wygrzebałam ten gąszczyk liści z kwiatami, z gaszczu innych liści.
Uwielbiam zapomniane parapety, tam rosliny bardzo szybko rosną.
Magda41, Stokrotkania - tak jak wyżej napisałam odpowiadając Heniowi, metoda się sprawdziła, jest bezobsługowa. Dodatkowo, przy dużej ilości roślin w takich kubeczkach, można piętrować, bez żadnej szkody dla roślin.
Zastanawiałam się nad stworzeniem szklarenki do ukorzeniania, ale chyba jeszcze nie teraz.
H.thomsonii
Dwie compacty Laura Lei i Regalis
H. kalimantan/calistophylla
Hen_s - mówisz profesjonalnie, taka metoda sprawdzona, działa, jesienne i prawie-zimowe zakupy bardzo dobrze mi się ukorzeniły. Metoda właściwie bezobsługowa.
W uprawie roślin, właściwie na każdym etapie, zwracam uwagę na to, żeby wymagały jak najmniej pracy.
A tak na marginesie, z czego najbardziej ucieszy się maniak roślinny? Z pudła pełnego kubeczków do piwa.
Mroofka - Glitter Fountain to trailer, ten typ fiołków ma właśnie takie pokrój, a do tego kolorowe liście.
Zimą stał gdzieś zapomniany, dopiero wiosną wygrzebałam ten gąszczyk liści z kwiatami, z gaszczu innych liści.
Uwielbiam zapomniane parapety, tam rosliny bardzo szybko rosną.
Magda41, Stokrotkania - tak jak wyżej napisałam odpowiadając Heniowi, metoda się sprawdziła, jest bezobsługowa. Dodatkowo, przy dużej ilości roślin w takich kubeczkach, można piętrować, bez żadnej szkody dla roślin.
Zastanawiałam się nad stworzeniem szklarenki do ukorzeniania, ale chyba jeszcze nie teraz.
H.thomsonii
Dwie compacty Laura Lei i Regalis
H. kalimantan/calistophylla
- Monik27
- 500p
- Od: 23 sty 2012, o 08:55
śliczne hoje kochana
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
O rany ale cudenka masz Widac hojoba dopadla na calego. Gratulowac takich pieknych egzemplarzy
Pozdrawiam Kasia
Moje kwiatuszki
Moje kwiatuszki