Wieczornik damski
- Galadriela
- 500p
- Od: 22 wrz 2009, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wieczornik damski
Coś mu lekko podgryza chyba zewnętrzne listki ale poza tym wygląda całkiem dobrze - trzeba pamiętać że to roślina dwuletnia - zakwitnie dopiero po przezimowaniu w przyszłym roku (pilnować trzeba tylko żeby nie zmarzł na wiosnę).
Pozdrawiam Anna Galadriela
Lilie Galadrieli
Lilie Galadrieli
- magda111123
- 200p
- Od: 29 maja 2014, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pokażcie jak wam kwitły wieczorniki w tym roku.
Z mojej produkcji nic nie wyszło, chyba nasiona które dostałam były nieświeże. A może ma ktoś na sprzedaż nasiona białego?
Z mojej produkcji nic nie wyszło, chyba nasiona które dostałam były nieświeże. A może ma ktoś na sprzedaż nasiona białego?
Pozdrawiam, Magdalena
Kwiat jest uśmiechem rośliny. Peter Hille
Kwiat jest uśmiechem rośliny. Peter Hille
Dzień dobry.
Pilnie poszukuję sadzonek wieczornika damskiego (koniecznie białego)... To ma być prezent dla znajomej, która jest zapalonym ogrodnikiem i akurat tą białą odmianę (tak trudno dostępną) chce mieć w swoim ogrodzie.
Chętnie odkupię kilka sadzonek (3-5).
Bardzo proszę o pomoc. Może się wydawać, że to "tylko kwiaty", ale wiem, ile radości mogę sprawić tej znajomej , zdobywając tego białego wieczornika![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Osobiście przyjadę po te sadzonki nawet na Hel (a jestem ze Śląska)![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Pilnie poszukuję sadzonek wieczornika damskiego (koniecznie białego)... To ma być prezent dla znajomej, która jest zapalonym ogrodnikiem i akurat tą białą odmianę (tak trudno dostępną) chce mieć w swoim ogrodzie.
Chętnie odkupię kilka sadzonek (3-5).
Bardzo proszę o pomoc. Może się wydawać, że to "tylko kwiaty", ale wiem, ile radości mogę sprawić tej znajomej , zdobywając tego białego wieczornika
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Osobiście przyjadę po te sadzonki nawet na Hel (a jestem ze Śląska)
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Na Al......o są w sprzedaży nasiona odmian fioletowych,może się komuś przyda tą informacją.